Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 246 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #861 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Asta vroiam sa intreb. Cand faci time trial/race sau ce e, pe traseul celor de la Top Gear, il ai pe Stig?

2. #862 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    guys, pana la urma tot nu am inteles cum e cu standard vs premuim, what's up with this:
    New Interview from MeriStation Explains Difference between Standard and Premium - GTP Forums
    and this? asta arata upscaled from GT PSP:
    e o diferenta de calitate mare intre cele 2 categorii:
    http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247.html
    Attached Images Attached Images kcocw.jpg

3. #863 SP
    d0g
    Junior Member d0g's Avatar
    Din trailerul cu gt5 standard cars .
    Attached Images Attached Images 22239255.jpg

4. #864 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

5. #865 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Stie cineva care sunt cele 5 masini exclusive din editia de colectie?

6. #866 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    daca au lucrat 5 ani la jocul asta si doar 200 de masini sunt "premium" cum zic ei, inseamna ca ..

7. #867 SP
    Member Snoopz's Avatar

N-am inteles ..nu vor avea cockpit view deloc(cele 800 de masini) sau nu este asa bine detaliat?
    Speram si eu sa savurez dintr-un veritabil M3E30..care se regaseste in carlist-ul din GT4,deci face parte din cele 800 de masini

8. #868 SP
    Member andreivladp's Avatar
    ce imbecili...daca nu o sa fie cockpit view la alea "standard" cum le numesc ei...la cat l-au amanat si intarziat

9. #869 SP
    faza cu masinile standard e ca alea au fost portate de la GT4, URAT URAT DE TOT.. in perioada asta, turn 10 a scos forza 2, forza 3 si cand va aparea (daca va aparea) si 80% din forza 4..

forza 3 cu tot cu dlc-uri are in jur de 500 masini, toate cu cockpit si tot ce trebuie, deci.. cam nasol pt yamauchicrap..

10. #870 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Cred ca nu s-a inteles bine. N-are cum sa fie 80% din masini fara cockpit view. Doar ca cele premium sunt mai bine realizate si detaliate incat sa semene aproape perfect cu masinile reale

11. #871 SP
    O veste buna dar nu inca nu confirmata in totalitate
    More than 40 tracks with over 100 layouts (including all versions of Nurburgring � which nobody�s ever done before). That enough for you?
    Pana azi se stia ca vor fi decat 20 de trasee cu 70 de variatii.

12. #872 SP
    probabil si alea sunt luate din gt4 (lame)

13. #873 SP
    Tot ce e posibil...

14. #874 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    prea multa confuzie.. PD come clean and say how it actually is, will you ?

eu am inteles asa:
    800 masini si cateva track-uri din GT4 pe engine de GT5 (cockpit inclus - less detail)
    200 masini + track-uri absolut fenomenale close to reality, cockpit full of deatail plus restul interioarelor amazing.

asa am inteles. dar in cateva screenshots si trailere masinile standard nu prea arata in ton cu GT5.
    and... 1000+ masini? daca faceau 400 masini egale ca si detaliu si grafica ar fi fost more than enough. imo.

o sa vedem cand il cumparam i guess. in cazul asta nu prea cred ca o sa fiu interesat sa joc cu standard cars...
    am impresia ca o sa fie 2 games in 1, you know? like GOW2 and GOW3 pe acelasi disc. awesome dar 2 parti diferite.

15. #875 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Eu unul nu inteleg ce e atata discutie cu acest dashboard, comparatii cu forza.... In Forza bordul arata ca dracu si oricum era mult taiat, neputandu'te uita in jos. Aici vom avea 200 de masini cel putin cu bord realizat impecabil, restul ramane de vazut, oricum nu must asta cu "joc de la bord ca sa para mai realist" deoarece asta implica un ecran care sa ia cam tot campul vizual. Eu unul joc deobicei cu camera montata pe bara din fata, asa scot de departe cei mai buni timpi, dar nah, poate asta's doar eu, cine stie?

16. #876 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Chiar nu trebuie sa fi rautacios, Forza 2 e un joc realizat foarte bine

17. #877 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu e problema ca vrem sa jucam de la bordul masinii cu orice masina din joc.Faza e ca jocul asta fiind de atatia ani in productie fanii seriei asteapta foarte multe de la el,aproape peerfectiune as putea chiar zice si daca altii au facuto intr-un timp mult mai scurt este de neconceput ca PD sa fi omis asa ceva.
    P.S. doamne ce as vrea sa ma teleportez on Noiembrie

18. #878 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Perfectiunea vine cu 2 taisuri si dupa cum se vede KY culege "roadele" muncii de 5 ani, sunt convins ca echipa PD stia la ce se inhama inainte de lua decizia standard/premium, este un compromis dur calitate/cantitate dar personal imi convin 200 de masini modelate pana la ultima cusatura decat 500-1000 facute in graba ca in alte jocuri.

Sunt multe de luat in calcul de la engine, physics, sounds luate practic de la zero, mai adaugi atentia la detalii si parca nu ajung nici 10 ani pentru ce avea de gand initial. But to each his own, cine apreciaza o munca bine facuta are de castigat, cine alearga dupa cifre cu siguranta isi gaseste alternative.

19. #879 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cel mai mult ma intereseaza simularea/comportamentul masinii pe circuit/jocul sa fie cat mai apropiat de realitate din punct de vedere condus. Nu ma intereseaza daca discurile de frana au reproduse toate gaurile, daca vad picioarele soferului cand apasa pe pedale sau daca am 100 becuri aprinse la bord, dar sper ca toate masinile sa aiba cockpit view, pentru ca asa joc. Si sper sa nu intalnesc aceeasi prostie ca la Forza, unde la unele masini, mi-au trantit un stergator exact pe coltul parbrizului, incat sa imi taie din vizibilitate la viraje (exemplu Lexus #6 ENEOS SC430).

20. #880 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 246 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast