Sa ne rugam sa nu mai introduca Sony vreo noua tehnologie pe PS3 pentru ca iar vor tine GT5-ul in loc pentru a o implementa si in joc. 3D, Move, [insert technology name here].
Sa ne rugam sa nu mai introduca Sony vreo noua tehnologie pe PS3 pentru ca iar vor tine GT5-ul in loc pentru a o implementa si in joc. 3D, Move, [insert technology name here].
GT5’s NASCAR Cars Get “Smashed Into Little Pieces”
In an interview with Japanese show “Love Cars!”, Yamauchi hinted at updates to GT5’s damage modeling:
“In GT5, NASCAR cars will able to smash into little pieces – some the size of a bolt.”
Nu inteleg. Adica in GT5 Nascar ai damage de poti sa faci masina zob, iar in rest intri cu ea la 200MPH perpendicular intr-un parapete si nu se zgarie nici geamul ?!?
MonkY, doua explicatii la faza asta: nu au avut timp sa introduca damage la restul masinilor sau sunt obligati prin contract sa le mentina frumoase si nezgariateCel putin astea is explicatiile citite pana acum pe siteuri.
Scuzati-ma, dar eu tot nu inteleg cum e cu licentele. GRID are bolizi licentiati care se fac farame (or mai fi si alte jocuri cu acelasi grad de damage dar nu-mi vin in minte acum). Forza Motorsport are damage, chiar daca relativ limitat: este totusi damage vizual pronuntat, cad spoilere, cad eleroane, masina este zgariata si usor deformata - aici, limitarile sunt doar tehnice, este evident ca la un joc preponderent arcade poti aloca mai multe resurse deformarilor decat parametrilor fizicii.
Sa inteleg ca limitarile damage-ului d.p.d.v. licenta se aplica doar versiunilor de uzina?
Cand se vorbeste despre "licenta" este de fapt vorba despre felia de bani ce se acorda producatorilor de masini. De obicei se face un contract cu ei, contract in care este stipulat si gradul de damage ce poate fi redat in joc. Daca acest contract presupune doar damage vizual, sau chiar deloc si nu este loc de intors, pai nu va exista damage pentru masinile in cauza. Licenta nu e ceva general acordat ci este ceva ce se acorda pentru fiecare joc in parte. Depinde de buget, influenta, afinitati, etc.
De acord, este de la sine inteles ca se stipuleaza toate detaliile, pot intelege chiar si pretentiile cu privire la natura detaliilor reproduse in joc ce vizeaza damage-ul, dar nu mi-as fi imaginat ca asta sa depinda de buget sau influenta sau altele din ce in ce mai subiective... In fine, omul cat traieste invata... Ma uitam in BLUR in care vezi tot felul de masini "de uzina" care se fac praf. E drept, in afara de logo-ul marcii, cu greu se poate spune ca acea masina seamana cu versiunea reala. Oh well /off topic/ out.
Sa speram sa nu fie trecut in vreunul din contracte ca marca X sa nu iasa niciodata mai jos de locul cutare in diferitele curse din joc
---------- Post added 03-05-2010 at 01:31 PM ----------
lol Mai tineti minte poantele de pe net cu loading bar-ul la windowsurile mai vechi? 80% complete, 85%, 80, 70, 80, 85, 90, 70 lol
Incep sa cred tot mai mult ca saracul Yamauchi isi ia injuraturi degeaba cand de fapt el si tot studioul lui s-ar putea sa fie tinuti pe loc de Sony si obligati ori sa astepta o anumita date de lansare, ori sa mai incorporeze in joc ceva chestie lansata de Sony (ma gandesc ca 3D-ul ar papa ceva timp de implementat, la ce grafica are GT5-ul).
Mai, voi nu v-ati saturat de atatea screenshots?
Atatea poze si clipuri video din jocul asta ca ma simt ca am jucat deja jocul.
Au fost atat de multe de parca ne-a fost dezvaluit cadru cu cadru !
GT5 N�rburgring GP Demo Introduces “Tire Grip” Penalties
“New features of the game include a tyre grip penalty which temporarily reduces grip if you go off the track and onto the grass or into the gravel. It takes around three to four corners to retain full grip again. Drivers will also feel like they are in the hot seat when they crash into a guard rail and sparks fly.”
In sfarsit s-au gandit si ei la scantei.
Pare destul de buna ideea cu gripul; chiar sunt curios cum va functiona.
Sony Confirms Gran Turismo 5’s Presence at E3 2010
This isn’t so much “breaking news” as it is “peace of mind”: Sony has prominently featured GT5 on its special E3 2010 website (click and drag the page to view the top left corner). This is, of course, a pleasant change from last year, when Sony actually requested the press not ask Yamauchi about the big game during interviews for what are now obvious reasons. E3 kicks off with Sony’s press conference at 11:30 AM PST on June 15th. As always, I’ll have everything you need to know right here, updated by the minute on the (hopefully) big day…
Bookmarks