Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 50 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #321 SP
    Member Outblast's Avatar
    poti incerca cu un cd/dvd de curatat lentila ... asta daca nu vrei sa umbli in consola
    daca o desfaci ... nu este asa de greu (gasesti multe tutoriale pe youtube) poti sa cureti lentila si mai ok
    bafta

2. #322 SP
    Member tsuby's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    poti incerca cu un cd/dvd de curatat lentila ... asta daca nu vrei sa umbli in consola
    daca o desfaci ... nu este asa de greu (gasesti multe tutoriale pe youtube) poti sa cureti lentila si mai ok
    bafta
    Si de unde fac rost de un CD/DVD d-ala?

3. #323 SP
    Member Outblast's Avatar
    orice magazin specializat in desfacerea de produse IT

4. #324 SP
    Member tsuby's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    orice magazin specializat in desfacerea de produse IT
    Ok,ms mult.

5. #325 SP
    Member cloud's Avatar
    vezi ca cd-ul/dvd-ul de curatat lentila e cam frectie la picior de lemn, bani aruncati pe fereastra. mai bine cauta pe cineva care curata blocuri optice la console ca ocupatie zilnica, mult mai sigur decat sa faci tu asta.

6. #326 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Depinde eu miam luat unu nici macar nu ii cine stie ce si o curatat foarte bine (adica se simte diferenta) dar vb lui cloud de cat sa faci tu mai bine gasesti pe cineva care se ocupa cu asta mai ales daca ii vb de blocu optic.

7. #327 SP
    Junior Member Robbye's Avatar
    Salut !
    In timp ce ma jucam (bineinteles, pe un ps2 modat cu modbo 760) ,cooler'ul,ca sa zic asa,al consolei a inceput sa accelereze.Scotea un zgomot PS2-ul incat ma asteptam din moment in moment sa-si ia zborul.Pun mana pe ps2,si frigea ca dracu,mai ales in partea din stanga jos(unde o fi cooler'ul).
    Face asa,se opreste,iar incepe,se opreste si dupa vreo 10 minute mi se inchide Ps2-ul.Ca si cum l-as fi inchis eu automat.Mentionez ca nu flashuia,nu face niciun bling-bling led'ul.Doar s-a inchis.

Are cineva vreo idee ? Multumesc anticipat !

8. #328 SP
    Member Outblast's Avatar
    Cred ca poti sa ii adaugi un cooler extern consolei ca sa nu mai ai probleme de genul.
    Consola este cumva versiunea slim?

9. #329 SP
    Junior Member Robbye's Avatar
    Da.
    Dar totusi,nimeni n-a mai avut asemenea probleme ?

10. #330 SP
    Member cloud's Avatar
    da-i un pm lui donely cu problema ta. sigur are o explicatie si o rezolvare.

11. #331 SP
    Member klausn's Avatar
    Caut un controller Guitar Hero la un pret accesibil ! Cine are PM.

12. #332 SP
    Member klausn's Avatar
    Caut un controller Guitar Hero la un pret accesibil ! Cine are PM.

13. #333 SP
    Junior Member boywonder's Avatar
    E bine daca inchid consola cu un joc/dvd inauntru?

14. #334 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by boywonder View Post
    da.....

15. #335 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by boywonder View Post
    Acum eu joc pe PS2 GI JOe the rise of cobra,,,si il las in consola..pentru ca nu il bag in carcasa,il scot,iar il bag,il las in consola si cand il termin il pun la pastrat ! Deci raspunsul este: Nu are nimic !

16. #336 SP
    Junior Member boywonder's Avatar
    ok ms mult baietii, dar mai am o intrebare, mi-am cumparat un cablu component pt. ps2 si se vede ciudat pe tv-ul meu lcd...niste punctulete roz, portocalii, rosii (pe YCbCR nu RGB) culorile nu sunt afisate corect....e cam complicat de explicat, acum joc pe cel venit din cutia consolei si nu face probleme doar ca nu are aceeasi calitate la imagine...sa fie oare tv-ul meu?

17. #337 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    un ps2 se vede urat pe un lcd..cel mai bun este un crt

18. #338 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Sau mai sunt scalere ala ii cam singuru mod prin care ai putea sa imbunatatesti calitatea pe un LCD dar nici nu stiu daca se gaseste asa ceva la noi...

19. #339 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Salut tovarasii consolisti !!!!!! Am de 2 zile un PS2 slim 77004 modat cu matrix infinity (bios 1.99) (nu stiu daca e clona sau orig). La inceput in facea fite la anumite jocuri ca nu recunostea ca am memcardul in slot 1 (am o mem de 64mb (deci clona china)). Avea pe mem ceva salvari de la alte jocuri si DEV si SMS si corruptedata. M-am enervat intr-o seara si am sters corruptedata. Acum imi recunoaste mem la toate jocurile si pot salva linistit !
    DACA AM FACUT CEVA MAJOR RAU PRIN ACEST DELETE SA-MI SPUNETI!!!!!

PROBLEMA PRINCIPALA ESTE CA NU RULEAZA NICI UN DVD-VIDEO (FILM ORIG) SI NICI AVIURI !!!!!!! Imi zice ba ca discul nu-i PS2 (cu putin fundal rosu cred ca stiti voi la ce ma refer) sau ca discul nu-i supported !!!!! (o sa bag si niste poze)
    Care este BUBA aici??? Trebuie sa apas un buton anume cand resetez ??

20. #340 SP
    Member EvilG's Avatar
    hmm....ai citit regulamentul aici pe forum? nu prea se discuta despre modari piratari etc. pt ca nu incurajam chestiile astea
    lasand la oparte topicul tau cu avi-uri si piratari....si revenind la faza cu corupted data....aici nu ai gresit cu nimic ca le-ai sters pe alea din contra e ok ceea ce ai facut, pt ca daca lasi sa se adune vreo 3-4 corupted data pe MMC atunci e f. posibil sa iti crape MMC-ul in sensul ca nu il mai poti formata sau sterge de pe el (el iti va merge sa salvezi doar la unele jocuri) cat despre jocurile care isi fac salvari corupted data...sunt jocurile de vina ( asta am patit eu la NFL 08(original evident) cand salvam pe langa salvare imi mai facea un corupted data la fiecare save si intr-un final din cauza asta a crapat MMC-ul )
    Deci nu e nici o prob ca le-ai sters....iar cu discutiile despre modari priatari....daca vrei viata lunga pe form...abtinete
    glad to help

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 50 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast