poti incerca cu un cd/dvd de curatat lentila ... asta daca nu vrei sa umbli in consola
daca o desfaci ... nu este asa de greu (gasesti multe tutoriale pe youtube) poti sa cureti lentila si mai ok
bafta
poti incerca cu un cd/dvd de curatat lentila ... asta daca nu vrei sa umbli in consola
daca o desfaci ... nu este asa de greu (gasesti multe tutoriale pe youtube) poti sa cureti lentila si mai ok
bafta
vezi ca cd-ul/dvd-ul de curatat lentila e cam frectie la picior de lemn, bani aruncati pe fereastra. mai bine cauta pe cineva care curata blocuri optice la console ca ocupatie zilnica, mult mai sigur decat sa faci tu asta.
Depinde eu miam luat unu nici macar nu ii cine stie ce si o curatat foarte bine (adica se simte diferenta) dar vb lui cloud de cat sa faci tu mai bine gasesti pe cineva care se ocupa cu asta mai ales daca ii vb de blocu optic.
Salut !
In timp ce ma jucam (bineinteles, pe un ps2 modat cu modbo 760) ,cooler'ul,ca sa zic asa,al consolei a inceput sa accelereze.Scotea un zgomot PS2-ul incat ma asteptam din moment in moment sa-si ia zborul.Pun mana pe ps2,si frigea ca dracu,mai ales in partea din stanga jos(unde o fi cooler'ul).
Face asa,se opreste,iar incepe,se opreste si dupa vreo 10 minute mi se inchide Ps2-ul.Ca si cum l-as fi inchis eu automat.Mentionez ca nu flashuia,nu face niciun bling-bling led'ul.Doar s-a inchis.
Are cineva vreo idee ? Multumesc anticipat !
Cred ca poti sa ii adaugi un cooler extern consolei ca sa nu mai ai probleme de genul.
Consola este cumva versiunea slim?
ok ms mult baietii, dar mai am o intrebare, mi-am cumparat un cablu component pt. ps2 si se vede ciudat pe tv-ul meu lcd...niste punctulete roz, portocalii, rosii (pe YCbCR nu RGB) culorile nu sunt afisate corect....e cam complicat de explicat, acum joc pe cel venit din cutia consolei si nu face probleme doar ca nu are aceeasi calitate la imagine...sa fie oare tv-ul meu?
Sau mai sunt scalere ala ii cam singuru mod prin care ai putea sa imbunatatesti calitatea pe un LCD dar nici nu stiu daca se gaseste asa ceva la noi...
Salut tovarasii consolisti !!!!!! Am de 2 zile un PS2 slim 77004 modat cu matrix infinity (bios 1.99) (nu stiu daca e clona sau orig). La inceput in facea fite la anumite jocuri ca nu recunostea ca am memcardul in slot 1 (am o mem de 64mb (deci clona china)). Avea pe mem ceva salvari de la alte jocuri si DEV si SMS si corruptedata. M-am enervat intr-o seara si am sters corruptedata. Acum imi recunoaste mem la toate jocurile si pot salva linistit !
DACA AM FACUT CEVA MAJOR RAU PRIN ACEST DELETE SA-MI SPUNETI!!!!!
PROBLEMA PRINCIPALA ESTE CA NU RULEAZA NICI UN DVD-VIDEO (FILM ORIG) SI NICI AVIURI !!!!!!! Imi zice ba ca discul nu-i PS2 (cu putin fundal rosu cred ca stiti voi la ce ma refer) sau ca discul nu-i supported !!!!! (o sa bag si niste poze)
Care este BUBA aici??? Trebuie sa apas un buton anume cand resetez ??
hmm....ai citit regulamentul aici pe forum? nu prea se discuta despre modari piratari etc. pt ca nu incurajam chestiile astea
lasand la oparte topicul tau cu avi-uri si piratari....si revenind la faza cu corupted data....aici nu ai gresit cu nimic ca le-ai sters pe alea din contra e ok ceea ce ai facut, pt ca daca lasi sa se adune vreo 3-4 corupted data pe MMC atunci e f. posibil sa iti crape MMC-ul in sensul ca nu il mai poti formata sau sterge de pe el (el iti va merge sa salvezi doar la unele jocuri) cat despre jocurile care isi fac salvari corupted data...sunt jocurile de vina ( asta am patit eu la NFL 08(original evident) cand salvam pe langa salvare imi mai facea un corupted data la fiecare savesi intr-un final din cauza asta a crapat MMC-ul
)
Deci nu e nici o prob ca le-ai sters....iar cu discutiile despre modari priatari....daca vrei viata lunga pe form...abtinete
glad to help![]()
Bookmarks