Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 50 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #341 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Multumesc EvilG de sfat !! (de treaba cu salvarile la anumite jocuri am mai auzit si eu plus ca cica memcd astea de 64 china unele loturi fac probleme dehh.... asta mie norocul)

(Vezi ca nu am zis nimic de jocuri piratate, iar daca vreau sa ma joc jocuri NTSC (orig din afara ca's mai ieftine) pe o consola PAL trebuie consola sa fie modata nu inseamna neaparat ca eu ma joc jocuri de pe net). Precizez NU PROMOVEZ PIRATERIA !!!!!

Desi la treaba cu aviurile m`am cam scapat dar PROBLEMA MEA MAJORA este ca nu ruleaza DVD video originale filme si asta ma deranjeaza cel mai tare.

2. #342 SP
    Member EvilG's Avatar
    ok
    Problema ca nu iti merg nici dvd-urile originale....poate sa fie de la blocul optic....de ex. eu mi-am inchiriat sapt asta un film pe dvd...si aparent dvd-ul arata super ok fara zgarieturi fara nimic, si cand l-am pus in timpul filmului mi se bloca....reset la consola de vreo 3 ori dar tot degeaba...a fost de la film de la blocul optic chiar nu stiu
    dar daca zici ca nu iti merg deloc atunci e mai probabil sa fie de la blocul optic.....

3. #343 SP
    Quote Originally Posted by edy100 View Post
    am cumparat recent un playstation 2 scph-77004 modat. m-ar interesa un link catre un manual de utilizare al consolei, intrucat ceea ce am gasit pana acum este f. sarac in explicatii. 10x
    http://www.4shared.com/file/7793995/...0_SERIES_.html

password:
    iphone-forum.org

Am gasit manual aici ( e bun ca l-am luat si eu si l-am si printat) !!!!!!! (faza cu parola la arhivare nu stiu de ce a fost pt. nu a cerut la mine parola)

4. #344 SP
    Member Outblast's Avatar
    si eu sunt de parere ca e o pb cu blocul optic
    mai exista o smecherie pe care o poti incerca cu consola (pt a citi mai bine dvd-urile)
    sa o intorci cu susul in jos ... asa am jucat eu resident evil pe ps one candva odata (discul era extrem de zgariat si dadea erori)
    noroc

5. #345 SP
    Dar jocurile imi merg perfect .Doar Dvd filme nu le citeste deloc !!!!!!! Asa ca eu zic ca blocul optic nu are nimic !!!!!!!

Daca nu voi gasi solutie sau sfat de la cineva care s-a mai intalnit cu aceasta problema atunci voi instala free mcboot+SMS (softare mod) dupa weekend si voi vedea daca le citeste apoi.

6. #346 SP
    Junior Member Aion113's Avatar
    buna tuturor. tocmai am intrat in posesia unui PS2 SCPH-90004 si sunt fooooaaaaarte bucuros si ma gandeam daca pot sa intru in acest mare-mic club .

7. #347 SP
    Member drati71's Avatar
    Bine ai venit printre noi!

8. #348 SP
    bine v-am gasit

9. #349 SP
    Member klausn's Avatar
    Orice detinator este binevenit in aceasta sectie,doar ca imi pare rau ca nu e activa sectiunea cu batrana noastra consola (nu o spun in nume de rau,doar ca asa imi place sa o numesc).Deci,!!! BINE AI VENIT !!!

10. #350 SP
    Member EvilG's Avatar
    Nu stiu daca ati observat dar pe gametrailers.com sectiunea de PS2 a fost scoasa...so our favorite console it's dying.... in sensul ca nu se vor mai scoate jocuri bune pentru ea...doar singstar, buzz poate eye toy games dar mai mult nu cred ca va mai iesi si cate un joc facut dupa filmele care mai apar (ex. ice age, harry potter etc. ) dar un joc serios gen resident evil sau GOW nu va mai iesi
    Dar oricum @Aion113 sunt destule jocuri pe care le poti recuperea si "savura" pe platforma asta so wellcome

11. #351 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by EvilG View Post
    Nu stiu daca ati observat dar pe gametrailers.com sectiunea de PS2 a fost scoasa...so our favorite console it's dying.... in sensul ca nu se vor mai scoate jocuri bune pentru ea...doar singstar, buzz poate eye toy games dar mai mult nu cred ca va mai iesi si cate un joc facut dupa filmele care mai apar (ex. ice age, harry potter etc. ) dar un joc serios gen resident evil sau GOW nu va mai iesi
    OOOO Dece naiba le-au scos??? Multumim ca ne-ai spus,dar nu trebuia...

Edit: Ai dreptate,Aion poti juca la jocuri bune cat duce trenul,sunt o gramada.

12. #352 SP
    Member EvilG's Avatar
    Ehhh vestea buna e ca si-au pastrat baza de date cu toate jocurile de PS2

13. #353 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    si lasa ca pe gamespot inca este categoria PS2. pt cat timp asta nu stim :-s

14. #354 SP
    Dar oricum @Aion113 sunt destule jocuri pe care le poti recuperea si "savura" pe platforma asta so wellcome
    umm, da stiu ca sunt muuulte jocuri.
    tocmai de aia mi-am luat consola.

15. #355 SP
    Member klausn's Avatar
    Ehhh vestea buna e ca si-au pastrat baza de date cu toate jocurile de PS2
    Asa da,am crezut ca au sters tot.

16. #356 SP
    Member klausn's Avatar
    Intru din intamplare pe topic,si ma linistesc...

>>> Am si eu o consola PS2 FAT, citetse absolut orice joc,insa filmele,deloc.Si sa va spun drept,eu sunt colectionar de filme asa ca am probat numai originale.Oricum,nu forjez ps2-iul ca sa ma uit la filme,forjez dvd-ul.

17. #357 SP
    Am instalat pe memcard Free Mcboot si asa prin SMS pot sa rulez avi,divx, si dvd video orig.
    Ciudat credeam ca voi reusi sa rulez si filmele direct din moment ce ps2 meu e modat cu chip matrix infinity (nu stiu daca e clona sau orig).

Oricum si eu rulez toate filmele pe Dvd player - TV (indiferent ca sunt dvd video sau avi+divx etc) nu forjez aiurea PS2 dar nu-mi plac lucrurile pe jumate facute .

Ce-mi place la SMS e ca pot modifica dimensiunile si culorile subtitrarilor la avi si divx (lucru care nu poti face la DVdPlayere-TV poate doar la MediaPlayere-TV asteas mortale ca ruleaza si .mkv-uri). Mersi Klaus de info acum ma linistesc si eu (credeam ca are ceva naspa consola mea sau cel putin nu are ceva grav) , cred totusi ca o fi chip clona si atunci nu are suport de avi si divx.

18. #358 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    astazi o iau si eu pe a mea

19. #359 SP
    Salut !! Sunt si eu un proaspat detinator de PS2 slim 77004 (modded) SH luat de acum 15 zile !!!
    Am rulat multe jocuri sa vad cum se vad si daca merge bine consola : cam toate cele mai bune titluri de joc PS2 plus si cateva mai rare in limba JAP. Concluzie consola Ps2 slim e EXCELENTA ......... sigur nus al doilea proprietar ci poate 3 in sus (hahaha) dar merge IMPECABIL ......PS2 e de nota 10 ,daca stiam din timp imi cumparam in timpul liceului......... JOCURILE sunt mortale la capitolul grafica , credeam ca o sa se vada mai slab dar m-am inselat. Pt. cineva care nu are mult timp de gaming este excelent un PS2. Asa am zis si pt. mine , initial am vrut sa-mi iau un Xbox360 dar apoi am putin timp disponibil asa ca am zis sa fac un test cu Ps2 si vad apoi daca imi iau un Xbox360. Pana voi juca toate jocurile preferate PS2 mai e mult timp asa ca Xbox360 mai poate astepta.

20. #360 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    bravo ai reusit pana la urma...sa te bucuri de ea din plin .....happy gaming

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 50 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast