Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #541 SP
    Junior Member storm30's Avatar
    de unde pot lua acel Network CD?

2. #542 SP
    Banned Venom's Avatar
    De la magazin. Se pare ca m-am obosit degeaba sa-ti raspund.

3. #543 SP
    '' de la magazin'' ce magazin? bila?

4. #544 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Va salut ! cer si eu niste sfaturi:
    Cum se vede un PS2 pe un tv tuner standalone conectat la un monitor LCD sau CRT??? (se pierde mult din calitate?? nota video as dori si eu).
    Are laguri sau merge fluid? (si daca monitorul LCD are raspuns mare adica 6-8ms se va misca rau)??
    Pe langa mufarea traditionala RCA (pe care la faceau tv tunerele ) vad ca la recentele TV tunere conecteaza RCA la S-video , cica printr-un adaptor MMI-AV si ca grafica ar fi mai buna asa
    Intreb ca sa stiu daca sa iau un TV tuner (cel mai ieftin , fara Ps2 compatibilitate) , imi trebuie pentru casa de la munte (unde am 2 monitoare Pc CRT stau degeaba) ca sa fac TVuri , sau sa incerc un TV tuner cu PS2!!! (au devenit unele TV tunere ieftine 90-200 ron)
    Multumesc anticipat! (daca in vreo 10 zile imi iau un TV tuner voi face teste si voi pune poze si pareri)

5. #545 SP
    Member zempty's Avatar
    Am incercat pe un xbox cu acelasi tip de cablu care l-ai pus in prima poza se vedea oribil , aveam atunci un tv tunner winfast tv 2000 expert , o fi fost de la tunner dar el mergea normal pe cablu , oricum poate pe PS2 se vede altfel.

6. #546 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Dupa cum am mai zis problema cu majoritatea TV-Tunner-elor:

-se pierde considerabil calitatea.
    -Input Lag de pana la 5 sec, depinde de tuner (facand un joc bazat pe actiune unplayable, putine tunnere nu au problema asta si cele ce nu o au sunt deobicei scumpe, exista totusi un program, am uitat cum ii spune, care pe cateva le poate face sa treaca de compresie direct la output).

7. #547 SP
    La JetBlack (TVBOX poza mare mijloc cu tv tunerul negru) se vede ca are in pachet si 2 cabluri : unul din ele e pentru Ps2 si e asa :mufa de intrare standard Ps2 iar mufa de iesire (care va intra in TvTuner) este S-video. Oare cu acel cablul se vede mai bine pe TV (deci fara tuner) decat daca as fi folosit cablul standard PS2 cu RCA??

8. #548 SP
    Am inteles ca tv-tuner nu e o solutie ! (ok)

Ar mai fi o varianta (sau doua) :
    1) Monitor Dell lcd (parca generatia ultrasharp) cu multe input videos , adica pe langa vga ,dvi sa aiba si component si/sau s-video (dar aceste monitoare sunt de dimens de 20" in sus si cam scumpicele chiar daca cauti second) ;
    2) un component video to vga (converter) si iti mai trebuie cablu component de PS2 (bineinteles si la varianta de mai sus)

Faza cu component video converter am vazut pe youtube in care a testat un WII si un GAMECUBE (se miscau bine jocurile, mai ales pe GAMECUBE, bun si ce monitor avea omu era foarte bun) (sa fie din cauza ca Gamecube are ceva mai buna placa video decat PS2 ???)

9. #549 SP
    Din generatia trecuta PS2-ul era cel mai slab ca "muscle power", iar convertoare sunt de multe tipuri, oricum cu un simplu convertor cel putin problema lag-ului nu o sa o ai.

10. #550 SP
    are cineva ps2 cu internet?

11. #551 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am o problemă cu Gran Turismo 4, vedeţi in video. Doar la GT4 imi face aşa, şi God of War 1&2...Care ar fii problema?

12. #552 SP

Mai demult am anuntat despre cum se vindeau in Cora

Mai demult am anuntat despre cum se vindeau in Cora controller cu montion senzor ieftine la 27-29 ron (parca -vedeti posturile mele mai dede aici )! (uneori se dadaea cu NFS si costa 150Ron in magazine ca Altex etc).
    Doar ca la Cora nu era tot timpul acest controller (joystick) si puneau decat 1 exemplar pe raft.

Prima data am cumparat unul (al doilea avea cutia rupta si manjita cu inghetata ......... ce porcarie si ce exemplu de personal angajat care nu da 2 bani pe produsele expuse si pe serviciul lor , in timp ce altii nu isi gasesc de lucru pe aceasta vreme mai grea) si pe al doilea la cumparat un prieten cand il mai gasise (stia ca doream sa am doua in total).

Acest tip de controller are manerele mai lungi decat cel original dar mie mi se pare mai confortabil asa , am de ce sa ma apuc lollol! Niste poze fac descrierea cea mai buna :
    Attached Images Attached Images dscf1781.jpg dscf1791.jpg dscf1792.jpg dscf1793.jpg dscf1794.jpg dscf1795.jpg dscf1799.jpg dscf1798.jpg

13. #553 SP
    Am cotrobait prin facturile cu garantii si am gasit si factura controllerului , a costat 28 Ron (mai exact 27.91 Ron) ceea ce mi s-a parut un pret foarte bun daca luam in considerare ca epoca lui PS2 (din pacate) a apus , plus ca maneta e originala facuta cu aprobarea lui SONY etc . (adica vreau sa zic ca nu e o clona china sau alta marca necunoscuta).

14. #554 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Recomandati-mi va rog niste jocuri in 2 , in afara de seria tekken ,soul calibour . Orice gen

15. #555 SP
    Member zempty's Avatar
    Naruto 1,2,3,4,5 , DBZ , Battle Stadium D.O.M , KOF , sunt multe dai un search pe google si gasesti o lista intreaga

16. #556 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    Naruto 1,2,3,4,5 , DBZ , Battle Stadium D.O.M , KOF , sunt multe dai un search pe google si gasesti o lista intreaga
    am cautat bineinteles , dar as dori niste jocuri mai putin cunoscute si mai de grown up , si naruto si dbz sunt ok , dar unii prieteni nu agreeaza aceste serii
    uite , spre exemplu k1 2006 este un joc genial in multiplayer, dar putina lume stie de el.
    asta caut

17. #557 SP
    Member I-Ray's Avatar
    se mai produc jocuri de ps2 ?

18. #558 SP
    Da

Doua Exemple care imi vin rapid in cap: WWE SmackDown vs. Raw 2010 si Sakura Wars: So Long, My Love,

19. #559 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eventual WWE SmackDown vs. Raw 2011

20. #560 SP
    Da scuze

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast