de unde pot lua acel Network CD?
Va salut ! cer si eu niste sfaturi:
Cum se vede un PS2 pe un tv tuner standalone conectat la un monitor LCD sau CRT??? (se pierde mult din calitate?? nota video as dori si eu).
Are laguri sau merge fluid? (si daca monitorul LCD are raspuns mare adica 6-8ms se va misca rau)??
Pe langa mufarea traditionala RCA (pe care la faceau tv tunerele ) vad ca la recentele TV tunere conecteaza RCA la S-video , cica printr-un adaptor MMI-AV si ca grafica ar fi mai buna asa![]()
Intreb ca sa stiu daca sa iau un TV tuner (cel mai ieftin , fara Ps2 compatibilitate) , imi trebuie pentru casa de la munte (unde am 2 monitoare Pc CRT stau degeaba) ca sa fac TVuri , sau sa incerc un TV tuner cu PS2!!! (au devenit unele TV tunere ieftine 90-200 ron)
Multumesc anticipat! (daca in vreo 10 zile imi iau un TV tuner voi face teste si voi pune poze si pareri)
Am incercat pe un xbox cu acelasi tip de cablu care l-ai pus in prima poza se vedea oribil , aveam atunci un tv tunner winfast tv 2000 expert , o fi fost de la tunner dar el mergea normal pe cablu , oricum poate pe PS2 se vede altfel.
Dupa cum am mai zis problema cu majoritatea TV-Tunner-elor:
-se pierde considerabil calitatea.
-Input Lag de pana la 5 sec, depinde de tuner (facand un joc bazat pe actiune unplayable, putine tunnere nu au problema asta si cele ce nu o au sunt deobicei scumpe, exista totusi un program, am uitat cum ii spune, care pe cateva le poate face sa treaca de compresie direct la output).
La JetBlack (TVBOX poza mare mijloc cu tv tunerul negru) se vede ca are in pachet si 2 cabluri : unul din ele e pentru Ps2 si e asa :mufa de intrare standard Ps2 iar mufa de iesire (care va intra in TvTuner) este S-video. Oare cu acel cablul se vede mai bine pe TV (deci fara tuner) decat daca as fi folosit cablul standard PS2 cu RCA??
Am inteles ca tv-tuner nu e o solutie ! (ok)
Ar mai fi o varianta (sau doua) :
1) Monitor Dell lcd (parca generatia ultrasharp) cu multe input videos , adica pe langa vga ,dvi sa aiba si component si/sau s-video (dar aceste monitoare sunt de dimens de 20" in sus si cam scumpicele chiar daca cauti second) ;
2) un component video to vga (converter) si iti mai trebuie cablu component de PS2 (bineinteles si la varianta de mai sus)
Faza cu component video converter am vazut pe youtube in care a testat un WII si un GAMECUBE (se miscau bine jocurile, mai ales pe GAMECUBE, bun si ce monitor avea omu era foarte bun) (sa fie din cauza ca Gamecube are ceva mai buna placa video decat PS2 ???)
Din generatia trecuta PS2-ul era cel mai slab ca "muscle power", iar convertoare sunt de multe tipuri, oricum cu un simplu convertor cel putin problema lag-ului nu o sa o ai.
Am o problemă cu Gran Turismo 4, vedeţi in video. Doar la GT4 imi face aşa, şi God of War 1&2...Care ar fii problema?
Mai demult am anuntat despre cum se vindeau in Cora controller cu montion senzor ieftine la 27-29 ron (parca -vedeti posturile mele mai dede aici )! (uneori se dadaea cu NFS si costa 150Ron in magazine ca Altex etc).
Doar ca la Cora nu era tot timpul acest controller (joystick) si puneau decat 1 exemplar pe raft.
Prima data am cumparat unul (al doilea avea cutia rupta si manjita cu inghetata ......... ce porcarie si ce exemplu de personal angajat care nu da 2 bani pe produsele expuse si pe serviciul lor , in timp ce altii nu isi gasesc de lucru pe aceasta vreme mai grea) si pe al doilea la cumparat un prieten cand il mai gasise (stia ca doream sa am doua in total).
Acest tip de controller are manerele mai lungi decat cel original dar mie mi se pare mai confortabil asa , am de ce sa ma apuc lollol! Niste poze fac descrierea cea mai buna :
Am cotrobait prin facturile cu garantii si am gasit si factura controllerului , a costat 28 Ron (mai exact 27.91 Ron) ceea ce mi s-a parut un pret foarte bun daca luam in considerare ca epoca lui PS2 (din pacate) a apus , plus ca maneta e originala facuta cu aprobarea lui SONY etc . (adica vreau sa zic ca nu e o clona china sau alta marca necunoscuta).
Recomandati-mi va rog niste jocuri in 2 , in afara de seria tekken ,soul calibour . Orice gen
Naruto 1,2,3,4,5 , DBZ , Battle Stadium D.O.M , KOF , sunt multe dai un search pe google si gasesti o lista intreaga
Da
Doua Exemple care imi vin rapid in cap: WWE SmackDown vs. Raw 2010 si Sakura Wars: So Long, My Love,
Bookmarks