Mersi -- cloud -- eu ma gandeam la cele originale, oricum am gasit ceva bun pe ebay si le iau de acolo.
Mersi -- cloud -- eu ma gandeam la cele originale, oricum am gasit ceva bun pe ebay si le iau de acolo.
Deci miam luat un ps2 modat slim si cand l-am bagat acasa in priza cu un DVD bagat imi apare " Unable to read disc " va rog spuneti-mi si mie ce sa fac va rogg !
Trase de tine si scrise pe un dvd blank nu cred ca vor merge, deoarece PS2 daca nu este modat nu citeste discuri care nu sunt originale.
...am inteles ca la Xbox 630 ar merge fara sa fie modat ! si cred ca si la PS2 merg
Astept raspunsurile voastre!
Ma primiti si pe mine in Clubul vostru???
astazi mi-am luat PS2 Slim 79004 cu Buzz!...nu credeam ca voi gasi un model mai vechi!
Sunt tare entuziazmat de achizitie si abia astept sa fac rost de bani sa il trimit la Donely la modare...
Ce e mai ciudat ....e ca pe cutie scrie: 73003 iar pe spatele lui 79003 !!!???????????????????
si ma costa modarea mai mult...acum m-am uitat la preturile lui Donely![]()
Si eu sunt incepator intr-ale consolelor nu ma pricep prea bine. Ce trebuie facut ca sa joace doi jucatori la ambele joysticuri,in special la simulatoarele auto, ceea ce ma intereseaza mai mult. Se pot juca toate "in doi" toate jocurile,sau numai unele.
Alta problema.Consola este model 75004 si nu vrea sa citeasca Gran Turismo 4 original. Multumesc pentru ajutor.
P.S. Stie cineva de unde pot cumpara un MaxShooter?
Pai nu toate jocurile auto sunt facute sa poti juca la jublu ,dar 90% merg! Ca sa poti juca in "doi" singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi modul MultiPlayer !
Cu GRAND TURISMO 4 ...vezi ce tip de consola ai( PAL/NTFS) si jocul sa fie la fel ca si consola!
respectiv ...ai jocul PAL consola sa fie PAL ,altfel nu o sa-ti mearga!
Sa inteleg ca nuvreti sa ma primiti?Sau ...acest club nu mai are membrii?!chiar acum cand am s eu PS2
Multumesc pentru raspun. In legatura cu gran turismo 4 , e pal , luat de la Altex, iar consola e tot pal, iar de curand am modat-o, cu cip Messiah si tot nu merge.Spune ca discul nu oate fi citit. Am fost cu dvd-ul la altex si pe consola lor din magazin merge. Consola mea este adusa de cineva din Italia, eu am cumparat-o de la respectivul , e folosita.
sa nu fie cumva blocul opti decalibrat sau dus ...sau modarea nereusitaoricum fiind jocul PAl iar consola tot PAL trebuia sa mearga! asa ca contacteaza-l pe Donely
imi cer scuze de modul oribil in care am postat mai sus ,ma refer la cacofonie si greseli de litere!
bine ai venit printre noi.
cat despre regrete, ce sa zic, ai ales consola ieftina cu numar enorm de jocuri si destul de diverse dpdv al categoriilor. preturi mai mult decat rezonabile pentru jocuri sunt. singurul dezavantaj raportat la ultima generatie de console este grafica.
Mc @cloud
....aaaa nu ma deranjeaza deloc grafica ...chiar e super ok pt mine!care nu am cerinte de grafica next-generation![]()
total???!!!pai a fost consola 550 cu Buzz si modelul 79004+ 50 inca un controller si acum e la Donely la modare deci plus cam 200 cu drum(sunt din Sinaia),card inca nu am gasit ,trebuie sa imi cumpar!!
Teodor15 ...daca vrei sa te referi la faptul ca imi luam Xbox la banii astia ...NU!!! Eu am decis PS2 ,asta am vrut ,asta am luat!Merci!![]()
Bookmarks