Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 37 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #481 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Pastilutza cred ca se refera la punctele de fuga.
    Ti-am pus o schita de pe net ca sa intelegi. Tu ai o perspectiva "mai de sus" in desenul tau, dar se aplica aceleasi principii ca aici:
    Da,nu m-am exprima eu bine.La asta ma refeream.Ms GeOKeR.

2. #482 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    @pizzi and @AndRewqp am vazut si mai bune de atat ! pace si virtute dudes...
    hai ca ai fost total pe langa orice sens si ai dovedit ca nu intelegi nici tu ce mai vrei...cum a spus si pizzi, ultimele tale 2 posturi au fost complet degeaba...

3. #483 SP
    Member LeGenD's Avatar
    bravo razvane...impresionante desene...ai mana de artist

4. #484 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Nenea Razvanrazy,aici nu ai dreptate deloc.Ce facem noi se numesc studii si sunt esentiale pt dezvoltarea creativitatii.
    Cum ai vrea sa desenam cv nou daca nu stim sa desenam ce exista deja?Sfatul meu ar fi sa nu mai spui nicaieri ce ai spus mai sus pt ca poti sa iti iei cel mai mare misto din viata ta.

5. #485 SP
    @Pastilutza : asta i-am spus si eu...mi s-a parut ciudat ca a zis asta si e clar ca nu a inteles rostul studiilor.
    anyway...pregatiti-va pt un joker in curand daca il termin azi il pun. deocamdata ma chinui la ochi. (si sunt doar la stadiul de "constructie" a fetei, nu la randari sau ceva de genul). vreau sa ii surprind bine forma. il fac pe jokerul lui heath ledger.

6. #486 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    la ce te-ai referit? la perspectiva aia ca nu sunt verticale, dar drepte liniile? sau la restul desenelor?
    da, pai la desenele de perspectiva imi dau seama cel mai bine.. dar nu e panica ca este vorba de mult exercitiu.. proful meu de pregatire imi spunea sa fac cate 2-3 foi a4 de liniatura zilnic... bine.. asta nu inseamna ca asa am si facut.. dar cand stateam aiurea si nu aveam ce face imi luam o foaie a4 si faceam linii drepte..

LE: Iar cat despre comentul cu "am vazut si mai bune de atat" sa stii ca e o vorba "tot timpul va fi un peste mai mare" asa ca noi astia care suntem mai mici aspiram spre pestii aia mai mari.. si nu cred ca isi au rostul comentariile de genul ala.. Peace dude !

7. #487 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Care e rostul ultimelor 2 commenturi ale tale?
    Nu cauta logica lui, este omul care se lauda ca a facut sex in timp ce se uita la filmul 300...

Ontopic: desen pe tableta unui amic. Am 0 talent, dar desenez de placere.
    Attached Images Attached Images vrumvrumd.jpg

8. #488 SP
    hai ca mai am vreo 40% din joker si arat si o caroserie de merc gullwing de care nu sunt multumit si nu cred ca o sa o mai randez...sau poate o randez numai de amoru' artei, dar nu stiu ce o sa iasa.
    Attached Images Attached Images joker-wip.jpg modelul-gullwing.jpg gullwing-caroserie.jpg

9. #489 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Nenea Razvanrazy,aici nu ai dreptate deloc.Ce facem noi se numesc studii si sunt esentiale pt dezvoltarea creativitatii.
    Cum ai vrea sa desenam cv nou daca nu stim sa desenam ce exista deja?Sfatul meu ar fi sa nu mai spui nicaieri ce ai spus mai sus pt ca poti sa iti iei cel mai mare misto din viata ta.
    m-ati inteles gresit. sunt dacord cu studiile si sunt deacord cu a face dupa tutoriale sau a copia dupa un alt desen, uitandu-te la el, dar asta nu inseamna ca esti "artist". Eu personal, nu ma consider bun la desen. ma consider bun la copiat.

Spre exemplu, cand eram mai mic, pentru a invata sa "copiez" luam o poza/desen, o imparteam cu rigla in multe patrate, faceam acele patrate si pe coala mea alba si desenam fiecare patrat in parte. e ok sa faci asa, dar ma asteptam ca dupa atatia ani de "copiat", in momentul in care vreau sa fac un...nush...om/monstru, orice, iar eu il am in cap, sa fiu in stare sa-l astern pe hartie, dar am observat ca sunt complet dezarticulat, nu pot face nici macar 2 ochi la fel, daca nu ma uit la ceva anume.

sincer acum, singurii care au cu adevarat talent aici (si ma refer strict la desen, nu arhitectura sau modelare 3D sau altele, ca nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea) sunt (din cei care mi-i aduc aminte, e posibil sa omit anumite persoanel) Pizzi si ARTillery , persoane la care se vede ca efectiv creeaza (chiar daca la baza sta o poza care au vazut-o inainte, dar nu se uita la ea in mod constant).

Puteti sa ma criticati cat vreti. accept orice fel de critica (d-aia mi-am si facut curajul sa pun aceste poze aici) dar va rog sa-mi criticati desenele, nu felul de gandire.

btw nightprowler, in ce il desenezi pe joker ? pe caltulator in photoshop sau in creion/acuarela pe hartie/panza ?

10. #490 SP
    acolo folosesc creion.

---------- Post added 14-02-2011 at 08:54 PM ----------

si ai dreptate in legatura cu pizzi si artillery, dar mai sunt cativa pe-aici...si sa stii ca si la arhitectura ai nevoie de desen strong, asa ca nu trebuie exclusi. daca te referi la a creea personaje si altele, da, esti pe-aproape

11. #491 SP
    Member mariuck's Avatar
    fiind acum in vacanta acasa.. am gasit primul meu desen la mana libera dupa natura (sunt multe greseli.. si multe puteau fi facute mai bine.. dar ca prim desen a fost cat de cat ok ....cred eu.... ) hehehe.. ce vremuri

si razvan... a desena dupa natura nu inseamna a copia..
    a desena dupa pozele din fata este o chestie mai complicata pentru ca daca stii sa valorifici acest exercitiu poti invata din ceea ce copiezi si sa faci si tu mai departe alte chestii... si de ex cand te apuci sa desenezi ceva.. absolut orice... crede-ma toate au fost inventate si studiate.. asa ca poti sa te uiti sa vezi cum se face.. sa inveti cum e corect.. si sa te apuci sa lucrezi si daca ai noroc sa iti perfectionezi un stil cat de cat al tau

LE: am uitat sa iti spun nightproweler... desenul la joker... foarte frumoase accentelele pana acum.. cred ca e printre cele mai reusite desene ale tale..
    Attached Images Attached Images imag0083.jpg

12. #492 SP
    asta e prima mea natura..se vede ca am ratat rau de tot paralepipedul..era lucios si nu stiam cum sa-l fac.
    LE: nu e ce ai vazut prima oara mariuck
    Attached Images Attached Images ns2.jpg

13. #493 SP
    nu stiu cum sa rezolv cu parul lui joker...mi-e sa nu stric toata munca de pana acum
    cred ca acum ii dau cu copy paste de pe la alt desen alt altcuiva si sper sa-mi iasa...ar arata funky un joker cu par de cauciuc.

14. #494 SP
    Member mariuck's Avatar
    il stiu pe ala.. lasa ca e bine
    cat despre par... ia cateva foi.. fa o forma de cap fictiva si sa aibe cat de cat dimensiunile la joker tau... si uita-te pe net si chestii de genul si exerseaza pe alte foi inainte.. si apoi.. faci pe desenul bun

15. #495 SP
    parerea mea e sa-l lasi asa. arata foarte bine doar ca schita.

16. #496 SP
    am eu un gadilici care ma face sa il vreau terminat

17. #497 SP
    mi-l poti da mie asa si faci tu altu cu par

18. #498 SP
    10 mii
    momentan sunt in pauza de masa ca mi s-au racit astea de cand lucrez la el...sper sa-mi vina inspiratia pt par...

---------- Post added 14-02-2011 at 09:39 PM ----------

si daca o dau in bara grav, sterg si daca e mozolit, am poza

19. #499 SP
    gata parul...pfiu! n-a durat chiar atat dar am mai frecat menta.
    zic ca n-a iesit chiar rau...mai am de facut costumul sugerat acolo si sa ma gandesc daca ii continui parul si in sus..poza era taiata, dar cred ca da bine aici...
    Attached Images Attached Images joker-wip-hair-done.jpg jk-hair2.jpg

20. #500 SP
    Member mariuck's Avatar
    a iesit bine parul... dar te rog eu fa ceva la costumul ala ca e din alt serial si hasura care ai facut-o la costum se numeste hasura la secunda... care e urata rau.. dar per total sa stii ca e bine.. incearca sa folosesiti stilul si accentele de pana acum si la costum.. sa stii ca un desen niciodata nu e gata.. oricand mai poti face ceva la el.. asa ca nu te grabii.. si punei saracului om un costum frumos ... and keep up the good work

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 37 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast