Hop si eu
Am avut de facut o tema pentru facultate in 3Dmax.. si nu am reusit... si m-am enervat si am intrat in tutorialeam invat cateva chestii.. sunt pe drumul cel bun, cred
![]()
Hop si eu
Am avut de facut o tema pentru facultate in 3Dmax.. si nu am reusit... si m-am enervat si am intrat in tutorialeam invat cateva chestii.. sunt pe drumul cel bun, cred
![]()
@Mariuck,incet incet o sa prinzi bazele.Daca mai vrei tutoriale da-mi un buzz pe mess.Am cateva pentru arhitectura,interioare si cladiri.
@Legend,o sa il las incet incet.Saptamana asta am avut ceva probleme si nu prea am avut timp sa lucrez.M-am cam plictisit de Mustangu asta.Abia astept sa termin sa ma apuc de altcv.
Am mai lucrat cv la acest lansator.Are 2 milioane de poligoane si a cedat de 2 ori laptopul(de data asta nu a ma ifost din cauza procesorului).
Mai am cateva detalii si il termin.
pot sa ma iau putin de hasura?Este putin cam data la buleala,intinsa,sau mi se pare mie?Pune un mic detaliu cu hashura ca sa imi inchizi gura.In rest e foarte frumos.
Programe:Blender ,Virtual Dub , Sony Vegas 8 , Muzica -Hadouken - Rebirth.
Durata de randare 4 ore .
Precizez este facut dupa un tutorial.
niste lucrari de-ale mele mai vechi (modelare+texturare+randare) Max + VRay.
PS: Ultima se vrea a fi capul meu in urma cu vreo 4 ani![]()
daca doar o ard putin cu desenu' merita sa incerc sa experimentez cu o tableta grafica? daca da, imi puteti recomanda ceva bun pentru incepatori si, normal, cat mai ieftin (incat sa nu ia din minima calitate)..
multumesc anticipat!
Bara fata e cam suie (in special cum se vede sub farul stang). Verifica proportiile ca ceva nu miroase asa bine in fata, la front-arch. Rotile prea mici sau naiba.. nu stiu. Ceva nu se aseaza bine in fata.
Renderul daciei a facut istorie. Dar doar jpegul asta exista (din ce stiu eu) cu el. Nu poti pune mai multe? Fiind proiectul tau trebuie sa mai ai cateva renderuri, chit ca e facut acum 3-4 ani, daca nu mai mult.
Bookmarks