Mama pizzi , esti genial . Eu personal ma bucur ca ai ajuns pe CG.
Un rezervor de motocicleta. Am desenat toata motocicleta in acelasi stil. Cranii inconjurate de flacari si fum. Am folosit aerograful. Sper sa va placa. Revin ceva mai tarziu cu un desen in creion.
O sa vad daca mai ai ceva pe acasa. Multe le-am pierdut cand mi s-a stricat laptopul, astea care le postez fiind recuperate de pe niste forumuri pe care mai postasem.
Desen facut pentru un concurs. Am folosit creionul. Sincer, nu-mi place sa desenez masini.
super tari desenele artillery si pizzi...
Stiu ca cu aerograful e destul de greut cel putin asa ni s-a spus la facultate... dar odata ce ai prins tehnica poti sa faci desenele cele mai apropiate de realitate
o sa postez si eu poze cu proiectul la care am jurizare mainedar sa il termin..(night is long and sunny baby
) .... si o sa va arat si macheta
![]()
Dupa mai bine de 12 ore de munca... si rezultatul ( bine cu puazele de rigoare)
Pozele sunt prost facute dar mi-e foarte lene sa mai fac altele, stau in scaun.. si astept ora 10 ca sa ma duc sa predau si sa scap odata ca sa pot dormi... (si scriu postul asta asa de lung ca sa am ocupatie sa nu ma duc sa ma culc ca mi-e frica ca nu ma mai trezesc)
Foarte misto toate. M-am bagat si eu la un tablou acum 2 zile si sper sa-l termin cat mai repede pozibil. E vorba de un Helghast.
Suzuki Hayabusa - aerograf si pensula, totul freehand. Sper sa va placa.
PS: am vrut sa dau edit la postul anterior, insa nu am mai putut. Tabloul cu Helghast, dupa ce va fi terminat o sa-l pun la Licitatii pentru CG.
Bookmarks