Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 37 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #181 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    se conecteaza la pc prin USB, tu desenezi pe ea si apare pe ecran ce ai desenat (nu ramane nimic pe tableta), la wacom exita ink pen care are rezerva de tus deci poti pune si o foaie, dar nu prea te ajuta la nimic pentru ca nu apar pe foaie si variatiile de presiune care le aplici cand desenezi si ultimul tip este cintiq, unde suprafata de lucru este un display lcd dar sunt scumpe rau...

2. #182 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    ARTillery, am verificat si eu portofoliul tau ( si cat-a portofoliul lol ) si ce pot sa spun decat: uau !

Imi place faptul ca poti desena atat cartoony cat si realistic, deci nu te limitezi la un singur stil ( spre deosebire de mine ).

3. #183 SP
    merci Luigi, multe din desene nu am voie sa le pun pentru ca sunt ilustratii de carte , m-am adaptat pe mai multe stiluri pentru ca asa cer clientii ( si imi si place ) mai pun inca un desen poate va vine pofta sa mai desenati si voi
    spor la desenat

Cheers
    Attached Images Attached Images monsters-spread.jpg

4. #184 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Si asta e facut tot cu tableta grafica ARTillery? Cum reusesti sa ai asa mare precizie? Ca mie nu imi iese nicicum Inca nu am reusit sa transpun ceva ce fac pe foaie pe tableta. Dar vad ca se poate, deci la mine zace problema
    Excelente desene in orice caz, ai terminat facultatea de arte sau self thought?

5. #185 SP
    N-am nici o scoala de arte, am spus intr-un post mai vechi, imi place ce fac si am invatat uitandu-ma la altii cum lucreaza si prin exercitiu
    Salut, si asta l-am facut cu tableta, de fapt doar cu tableta, eu le fac la rezolutie foarte mare, incep cu formele initiale si pe urma detaliez, ti-am spus, pentru inceput scaneaza-ti desenele de pe foaie si fa peste cu tableta, este mult mai usor.
    Am pus si doua schite ale acestei ilustratii ( doar astea le mai am)
    Attached Images Attached Images idea.jpg sketch-3.jpg

6. #186 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    in sfarsit am reusit sa fac poza la plansa mea de anu trecut la desen.e expusa la profesori si abia azi am apucat sa ii fac o poza fara sa ma vada nimeni.noroc ca am fost de servici ca altfel nu aveam sanse
    Attached Images Attached Images fotografie0051.jpg fotografie0050.jpg

7. #187 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    O stiu.

8. #188 SP
    GrimmjowNo6 asa a fost mereu in scoli, ti se luau toate lucrarile bine ca eu nu le-am dat desenele mele ,
    cine are timp si chef si crede ca merit poate sa imi voteze noul moji ( concept character ) si in afara de asta este un foarte bun site de inspiratie pentru toti si puteti face chiar si voi treaba asta, poate aveti noroc si luati premiul saptamanal de 100$
    Attached Images Attached Images jellypop.jpg

9. #189 SP
    Haha, super ! Imi place cum fiecare ochi e conectat la creier.

10. #190 SP
    ultimele concepte pentru mojizu printre care si una asa mai de craciun, the day santa gone mad ,
    cheers
    Attached Images Attached Images moji-soldier.jpg mad-santa.jpg

11. #191 SP
    Imi place cum i-ai facut blana de la haina si barba !

12. #192 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Bine v-am gasit. Am sa postez aici cateva din desenele mele. Unele sunt facute in creion, altele in aerograf, putine, momentan, cu tableta grafica. Am acoperit numele site-ului meu.
    O sa pun pe rand desenele. Cate 1-2 pe zi. Sper sa va placa.
    Primul desen: Mustang - creion.
    Attached Images Attached Images mustang-heka.jpg

13. #193 SP
    Inca una, de data asta am folosit aerograful. Tipul a dorit ca semnul Alienware sa fie integrat in desen. Iata ce a iesit. Sper sa va placa.
    Attached Images Attached Images alienware.jpg

14. #194 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    foarte misto pizzi! ai ceva studii in domeniu sau e din pura pasiune?
    si apropo de site, cred ca era ok daca il lasai la vedere. nu cred ca se pune neaparat problema de reclama

15. #195 SP
    Multumesc frumos GeOKeR. Nu, nu am studii in domeniu, doar pasiune si de vreo 5 ani o mica afacere cu pictura, aerografie, etc. In legatura cu site-ul: l-am acoperit pentru ca, intre timp, l-am sters dorind sa ma mut pe alta adresa.

16. #196 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Uau , super tare Cred ca ai putea sa gasesti cativa clienti si printre consolisti Tare mult mi-ar place o consola unica ..

17. #197 SP
    O idee buna. Am sa postez si pe aria de publicitate. Pana atunci am sa mai postez desene. Multumesc mult pentru raspunsurile pozitive.

18. #198 SP
    nota 10 Pizzi, foarte reusite desenele , chestia cu pictarea consolelor chiar ar fi o chestie tare, eu aveam de gand sa fac carcase pentru pc la comanda dar in oraselul meu infect nu am gasit materiale iar tipii care fac tunning auto imi cer cam mult pentru ele....

19. #199 SP
    Merci ARTillery. Daca vrei sa te apuci de ceva serios trebuie sa investesti in materiale. Cauta si in alte orase si comanda de acolo, cu siguranta o sa gasesti o oferta convenabila.
    Desene, picturi se pot face pe orice se poate aplica vopsea. In 5 ani de cand aerografiez, am facut ceva console, telefoane mobile, pereti interiori, masini, casti si motoare. Trebuie doar sa ai imaginatie si sa fii pe aceeasi lungime de unda cu clientul.
    Mai jos o capota de duba, aerograf - freehand. Sper sa va placa.
    Attached Images Attached Images cat2.jpg cat1.jpg

20. #200 SP
    Inca un desen, de data aceasta facut cu pixul.
    Attached Images Attached Images dsc_0038.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 37 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast