thanks, pai la aia am pus cam multe rahaturi si nu mi-a mai placut conceptul, poate voi reveni la ea si mai scot din fundal si pisici, acuma m-am apucat de un challenge facut de un grup crimson daggers, cam atata am realizat, eu am intrat cu intarziere
![]()
tare ceasul Cata
vin si eu cu ultimul desen facut pe stream, este pentru un challenge cu tema Pokemon reimagined, adica sa facem orice pokemon cum vrem noi, sper sa va placa
Eu m-am apucat de animatie , sunt incepator , fac asta numai de 3 saptamani ,cand am si eu timp .
La desen nu ma prea pricep da incerc si eu sa schitez cate ceva pe calculator ca pe foaie sunt tufa .
Am uploadat altundeva decat pe Youtube pt ca am conexiune foarte proasta la net de aia pe stick .
Sper sa nu fie nici o problema.
Animatie realizata in Toon Boom Animate Pro 2 , prin tweenning ,desen realizat 100% de mine .
http://videobam.com/ZiLxb
Powered by VideoBam - Free Video Hosting
Am desenat un Rolls Royce si am incercat sa ii dau si umbrele dar nu prea a iesit...
arata mai bine la nivel de schita,
; pareri![]()
Powered by VideoBam - Free Video Hosting
Eu nu inteleg unde le urci, ca nu am putut sa vad nici unu din ele. Chiar daca ai conexiune proasta la internet, mai bine te chinui sa le urci pe youtube si le poate vedea lumea, decat acolo unde o faci si raman nevazute.
Antivirusul era de vina se pare .Animatie realizata in Toon Boom Animate Pro 2 , prin tweenning ,desen realizat 100% de mine .
Pentru asta sper sa nu iau ban pe site
Salutare, o sa fac stream cam in 30 min, cine doreste sa vada este bine venit(as always) artillery84 on Justin.tv
o sa revin cu un edit sau post cu ce am realizat![]()
ok, vad ca n-a tinut faza cu omul pinguin, asa ca vin cu un personaj rpg mai ciudat, un dragon (desenul este facut pentru un amic si va fi printat pe tricou)
Și eu desenez, dar din păcate tradițional. Trebuie să �nvăț și digital. ARTillery, ai un cont de Deviantart? Ah, și lucrezi �n photoshop, nu? (Trebuie să mă �nveți și pe mine, pentru mine Photoshop-ul e limba chineză).
---------- Post added 19-05-2012 at 06:12 PM ----------
Ah, e tipa care lucreză �n nisip. Are un "desen" dacă �l pot numi așa și cu Uncharted 3.
LIVE BRO STREAMhttp://www.justin.tv/artillery84#/w/3151603408
Da, incercam sa-i inviorez pe oameni dar de la atatea zombie games s-au zombilit de tot(just kidding)
Am atasat ultima creatie, un fanart la tf2 si am adaugat niste pisicienjoy
Bookmarks