Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 37 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #581 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu a iesit rau. Dar am o observatie, ala nu e Solid Snake, e Naked Snake ( Big Boss).

2. #582 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Am mai desenat unul cu Naked Snake.
    Attached Images Attached Images img_3652.jpg img_3654.jpg

3. #583 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Hard to make pice of sh*t, dar a iesit ceva pana la urma...
    Attached Images Attached Images 1sm-1.jpg 1sm-2.jpg 1sm-3.jpg 1sm-4.jpg

4. #584 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Am si eu cateva: In prima poza este un proiect pentru scoala. A doua este o poza a ceea ce desenez iar a treia este desenul pe care nu l-am terminat. Hope you like it!
    Attached Images Attached Images img176.jpg img251.jpg img252.jpg

5. #585 SP
    Cate'un pic cate'un pic
    Attached Images Attached Images simple1.jpg simple2.jpg simple3.jpg simple4.jpg probe2.jpg probe4.jpg probe5.jpg probe6.jpg probe7.jpg probe8.jpg

6. #586 SP
    Chestii de azi
    Attached Images Attached Images 1sm-back-1.jpg 1sm-back-2.jpg 1sm-back-3.jpg 1sm-back-4.jpg 1sm-back-5.jpg 1sm-back-6.jpg 1sm-back-7.jpg

7. #587 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    De curand am inceput sa experimentez Cinema 4D care mi se pare super tare la capitolul animatii.Aici aveti rezultatul primului tutorial pe care l-am facut....

8. #588 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    live streaming pe JTV, revin cu ce am terminat

9. #589 SP
    Am terminat cu streamul si am atasat lucrarea promisa, sper sa va placa
    Attached Images Attached Images paduraru.jpg

10. #590 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    a fost o placere sa ma uit la tine cum lucrezi . Desi a mai trebuit sa parasesc PC-ul odata la o vreme, nu pot sa spun decat ca eram surprins cand ma intorceam sa vad cat de multe ai mai adaugat. Bravo!
    Apropo eu nu am vazut de la inceput video-ul: desenul l-ai inceput de la 0? Eu am inceput sa urmaresc doar din momentul in care lucrai la fular.

Anyway nu pot decat sa te felicit pentru lucrare si pentru atentia la detaliu. Sincer cand vedeam cat stateai sa lucrezi la anumite parti, ma miram de-a binelea (eu acordam la partea respectiva cam un sfert din timp).

11. #591 SP
    @ Tudoran: multumesc si ma bucur ca ti-a placut streamul, am inceput streamul de la palarie si ochi pentru ca mi-a picat netul si doar atunci a revenit. Sincer mi-am cam pierdut indemanarea (acuma stau cam mult pentru detalii) pentru ca nu am mai facut desene si pentru mine iar clientii imi cer alte stiluri... dar sper sa fac stream mai des chiar si cu desene mai simple pentru a-mi reintra in mana.
    Te mai astept pe streamul meu

12. #592 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Esti foarte tare omule. Felicitari pentru munca depusa. Imi pare rau ca am pierdut stream-ul, dar iti urmaresc operele de arta de mult timp si reusesti sa ma uimesti placut de fiecare data.

Respect !

13. #593 SP
    cand mai faci streaming, sa nu te rusinezi sa ne anunti (eventual cu cateva ore inainte ca sa prindem de la inceput). Imi iau un ceai langa mine, ceva cipsuri pentru ca atmosfera era chiar placuta. Imi placea si muzica . Unele melodii care le-am auzit ieri la tine, nu le-am mai ascultat de ani de zile...kinda brought back memories

14. #594 SP
    salutare, o sa dau drumu la stream in 15 min, nimic serios doar schite poate-mi trece durerea de cap , cine doreste sa vizioneze este binevenit
    Artillery84 on Justin.tv

15. #595 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Work in Progress ( facut dupa un tutorial marca Digital Tutors )
    Attached Images Attached Images wip-face.jpg wip-face-2.jpg

16. #596 SP
    Member Venom911's Avatar
    Am si eu cateva pe calculator, cei drept nu foarte reusite.
    Scuzati claritatea pozelor.
    Attached Images Attached Images img_3546.jpg img_3548.jpg img_3551.jpg img_3558.jpg img_3560.jpg img_3561.jpg img_3562.jpg img_3564.jpg

17. #597 SP
    live streaming Artillery84 on Justin.tv

18. #598 SP
    hai sa vedem maestrul in actiune. pacat ca si de data asta m-am trezit un pic cam tarziu (la propriu) si am pierdut inceputul. Pare a fi ceva interesant reclama la Move?

19. #599 SP
    haha lasa ca fac highlight si vezi reluarea, faceam o mascota pentru o comunitate de gaming

20. #600 SP
    nu stiu sa editez mesaju de dinainte asa ca fac inca un post cu ce am realizat in stream, mai exact o schita si un kratos god of ponies (inca in lucru)
    Attached Images Attached Images mascota.jpg kratos.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 37 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast