Nu a iesit rau. Dar am o observatie, ala nu e Solid Snake, e Naked Snake ( Big Boss).
Am si eu cateva: In prima poza este un proiect pentru scoala. A doua este o poza a ceea ce desenez iar a treia este desenul pe care nu l-am terminat. Hope you like it!
De curand am inceput sa experimentez Cinema 4D care mi se pare super tare la capitolul animatii.Aici aveti rezultatul primului tutorial pe care l-am facut....
live streaming pe JTV, revin cu ce am terminat![]()
a fost o placere sa ma uit la tine cum lucrezi. Desi a mai trebuit sa parasesc PC-ul odata la o vreme, nu pot sa spun decat ca eram surprins cand ma intorceam sa vad cat de multe ai mai adaugat. Bravo!
Apropo eu nu am vazut de la inceput video-ul: desenul l-ai inceput de la 0? Eu am inceput sa urmaresc doar din momentul in care lucrai la fular.
Anyway nu pot decat sa te felicit pentru lucrare si pentru atentia la detaliu. Sincer cand vedeam cat stateai sa lucrezi la anumite parti, ma miram de-a binelea (eu acordam la partea respectiva cam un sfert din timp).
@ Tudoran: multumesc si ma bucur ca ti-a placut streamul, am inceput streamul de la palarie si ochi pentru ca mi-a picat netulsi doar atunci a revenit. Sincer mi-am cam pierdut indemanarea (acuma stau cam mult pentru detalii) pentru ca nu am mai facut desene si pentru mine iar clientii imi cer alte stiluri... dar sper sa fac stream mai des chiar si cu desene mai simple pentru a-mi reintra in mana.
Te mai astept pe streamul meu![]()
Esti foarte tare omule. Felicitari pentru munca depusa. Imi pare rau ca am pierdut stream-ul, dar iti urmaresc operele de arta de mult timp si reusesti sa ma uimesti placut de fiecare data.
Respect !
cand mai faci streaming, sa nu te rusinezi sa ne anunti (eventual cu cateva ore inainte ca sa prindem de la inceput). Imi iau un ceai langa mine, ceva cipsuri pentru ca atmosfera era chiar placuta. Imi placea si muzica. Unele melodii care le-am auzit ieri la tine, nu le-am mai ascultat de ani de zile...kinda brought back memories
salutare, o sa dau drumu la stream in 15 min, nimic serios doar schite poate-mi trece durerea de cap, cine doreste sa vizioneze este binevenit
Artillery84 on Justin.tv
live streaming Artillery84 on Justin.tv
hai sa vedem maestrul in actiune. pacat ca si de data asta m-am trezit un pic cam tarziu (la propriu) si am pierdut inceputul. Pare a fi ceva interesantreclama la Move?
![]()
![]()
haha lasa ca fac highlight si vezi reluarea, faceam o mascota pentru o comunitate de gaming
nu stiu sa editez mesaju de dinainte asa ca fac inca un post cu ce am realizat in stream, mai exact o schita si un kratos god of ponies (inca in lucru)
Bookmarks