Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un raport bun are TV-ul acesta: Televizor LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530 LE32C530. Daca vrei ceva mai cheap (si LG cum iti place tie) atunci ceva de genul: Televizor LCD LG, 81cm, 32LD320 32LD320. Bafta! Eu zic sa mergi sa le vezi inainte sa cumperi...

2. #142 SP
    Junior Member sufarSTARcmc's Avatar
    Vreau sa imi iau un TV in special pentru jocuri(PS3), dar si pentru filme si televiziune hd. M-am "documentat" si am ajuns la concluzia ca imi trebuie o plasma - 37' (94cm). Stau la 3m de televizor mai tot timpul.
    Intrebarile mele sunt:
    Am ajuns la concluzia buna?
    Ce producatori fac plasme bune?
    Si un sfat:
    Pana in 2000 lei ceva recomandari..

Multumesc

3. #143 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai gresit documentarea. Plasme serioase (si FullHD) de 37" n-ai de unde sa iei... Mai documenteaza-te (42" fiind minimul). Cat despre producatori care fac plasme bune, din pacate nu mai este decat unul: Panasonic.

4. #144 SP
    Banned nurv's Avatar
    Care e smecheria cu denumirile de la Panny. Ce inseamna seria U, V, G, C, S, X etc? Ce parere aveti de modelul asta:

Televizor cu plasma Panasonic Viera TX-P50G20E, 127cm TX-P50G20E

5. #145 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Care e smecheria cu denumirile de la Panny. Ce inseamna seria U, V, G, C, S, X etc?
    Nu inseamna nimic. Sunt pur si simplu serii diferite. Fiecare serie cu preturile si functiile sale. Panourile de obicei sunt aceleasi, difera insa procesarea, filtrele, intrarile, calitatea constructiei, partea audio...
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    O singura parere: cel mai ieftin 50" Panny cu panou G13. Te indrum spre VT20, desigur... dar daca bugetul nu permite...

6. #146 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Excelent VT20-ul, dar vad ca e in jur de 8000 lei...

Eu oscilez acum intre P46G20, P50G20 (mai dificil cu spatiul) sau P42GT20 (3D). Nu stiu daca spatiul imi va permite 50"-ul la aranjamentul gandit de mine, ar fi prima mea optiune. Intre celelalte 2, care credeti ca s-ar merita mai mult? 46" sau 42" cu 3D?

Ma atrage cat de cat 3D-ul, dar tinand cont ca stau la peste 4m de TV, nu cred ca ar fi cine stie ce experienta, as inclina spre cel de 46" simplu.. Bugetul este pana in 5000 lei, asa ca nu se pune problema vreunui 3D mai mare.

7. #147 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AndyZ, daca nu-ti permite bugetul si totusi vrei vizualizare de la 4m distanta... atunci nici sa nu te gandesti la un 42-46". Si 50-ul va fi prea mic... 60" ar fi optim, insa ar rupe bugetul oricui. Eu as renunta la 3D oricand pentru diagonala si calitate mai buna 2D...

---------- Post added 17-02-2011 at 05:37 AM ----------

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Excelent VT20-ul, dar vad ca e in jur de 8000 lei...
    E ceva bizar la emag. Desi nu e pe stoc, si peste tot este in jur de 8000 RON, la ei este 6499 RON: Televizor cu Plasma 3D Panasonic, 127cm, FullHD, 50VT20 TX-P50VT20E. Sa fie oare o greseala?!?

8. #148 SP
    Pe de o parte ar fi bugetul, pe de alta parte ar fi si marimea, cu 50" ies cam la limita.
    Oricum renunt la P42GT20, chiar o sa fie prea mic si n-o sa ma pot bucura cum trebuie de el.

9. #149 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Foarte bun 50VT20 la 6500.
    Ce vrei mai mult de la o scula care include un 3D si restul de tehnologie?!
    Se da chiar si pe net.

10. #150 SP
    Am fost la AVStore asta seara, am vazut 50VT20 in actiune, dar parca ma cam dureau ochii stand la 4 metri de el. Pana la urma am vrut sa comand 50G20 (pentru asta mersesem), dar se pare ca nu il mai aveau cei de la Pana pe stoc si nici nu se stia daca mai primesc.

In final am cumparat 46G20, il aveau si pe stoc.. Imi pare rau de 50"-ul ala, as fi preferat sa-l iau, dar pe de alta parte chiar mi se parea un pic deranjant la ochi chiar si de la 4 metri.

De mentionat ca am o pozitie de uitat la TV si de la 3 metri, ar fi OK zic eu.. Iar pentru jocuri probabil o sa-mi iau un fotoliu d-ala cu bile si ma trag la vreo 2 metri de TV, poate 50"-ul era exagerat in situatia asta.

Acum TV-ul e acasa, impachetat, si asteapta sa ma mut. O sa revin cu poze la Coltul Consolistului cand totul e aranjat.

Thx pt ajutor.

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pacat ca ai renuntat la 4" doar pt. ca nu aveau pe stoc... Oricum, pentru distanta de vizualizare de 4m, puteai sa-ti iei linistit orice HD-Ready ieftin, pt. ca nici cel mai perfect ochi uman nu sesizeaza diferenta de la distanta aceea... Personal nu inteleg cum 50" era deranjant de la 4m iar 46" nu era... Ma depaseste. Oricum, sa-l stapanesti sanatos!

12. #152 SP
    Pe cel de 46" nu l-am vazut decat cat sa verific ecranul, cu cel de 50" am stat vreo 10 minute si probabil din lipsa de obisnuinta m-a deranjat un pic. Poate si asta o sa ma deranjeze (chiar sper sa nu ma obisnuiesc prea repede cu el ).

Cei 4 metri sunt un fel de distanta maxima pe care o am acasa, mai am pozitii si la 3 metri, si la 2 metri, asa ca n-am vrut sa merg pe un HD Ready.

13. #153 SP
    Member BatsBike's Avatar
    are cineva modelul LG SCARLET 42" ... orice opinie,parere,ar fi binevenita ... special from you,monky ...

14. #154 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry wackorine, dar nu l-am testat. L-am vazut asa fugitiv, insa o parere asa pe fuga ar fi irelevanta. Oricum, fiind un model vechi (2008) si fiind un LG... can't be that good

15. #155 SP
    Member BatsBike's Avatar
    mda,am observat ca LG nu prea da bine prin review'uri dar mi'l permit pentru uz mediu(PS3,meciurile la TV,eventual filme) ... 1800 lei,SH ... diagonala,107CM,m'a atras(pentru sports champions,ca exemplu de joc) ... la banii respectivi gasisem LED(Sony,Samsung),sigilate dar cu diagonala de 81CM ...

16. #156 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai grija cu SH-ul... de obicei nu renunta nimeni la un LCD/Plasma buna... in stare perfecta (decat nebuni ca mine care fac upgrade anual sau odata la doi ani). Verifica-l de toate cele, pe toate culorile... contrast minim/maxim... sa nu ai surprize. Also, nu-l lua fara o garantie de macar 48h. Daca are lampa sau invertorul dus, s-ar putea sa te trezesti cu pete dupa cateva ore de "gameplay" pe el. Bafta!

17. #157 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Monky,please,ca ultima parere despre LG ... aceasta PLASMA LG cum pare ... &consumul de 130W ar fi cel real+faza cu cele 100 000 de ore(typical),cum ca un LCD "traieste"mai mult ...
    thank you in advance,man ...

18. #158 SP
    Admin MonkY's Avatar
    wackorine: daca era vorba de un LCD LG, mai ziceam... insa plasma LG... no way. Orice plasma are probleme cu remanenta, dar LG e leader la probleme. Deja vorbim de burning nu remanenta. So no way... /ignor LG plasma. Din pacate (sau din fericire), la plasme nu exista decat Panasonic. Si ca ultima alternativa Samsung. Atat. Asta de cand nu mai e Pioneer pe piata...

P.S. Cat despre Watts and specs... LG si Samsung intotdeauna au exagerat. Plasma aia consuma 130W probabil cu 5% luminozitate or something

19. #159 SP
    Member BatsBike's Avatar
    chiar daca diagonala ... conteaza,parca ar merge mai bine Sony decat LG,nu ... ?(fie el de 94CM comparativ cu 107CM) ... intre cele doua modele ar trebui sa ma hotarasc ...

20. #160 SP
    Member BatsBike's Avatar
    oki,marimea conteaza(vorbe ...),so am ales LCD LG 42LD550 FULL HD ... la un astfel de model,care ar fi setarile bune la Lumina,Contrast,Culoare ... sigur,pot sa aleg cum imi place dar conteaza o parere mai avizata ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast