Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #101 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    nu sunt sigur dar cred ca e max 60Hz (care nu-i rau), uite aici niste specificatii:
    1080/24p, 1080/60i, 480/60p, 720/60p, 1080/50i, 720/50p, 576/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 480/60i, 1080/25p, 576/50i

ps3-ul transmite in 60Hz, deci e ok; are si HDMI. nu te lua dupa contrastele specificate de producatori, sunt exagerate.
    poate poti sa-i faci o proba inainte.

2. #102 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    In principiu am incredere in Samsung. Cred ca se bazeaza pe acelasi tip de tehnologie ca la monitorul actual (Samsung T220HD) de care sunt foarte multumit.

La prima vedere televizoul are insa 2 probleme:
    a. 50 Hz, nu 100.
    b. Nu stiu daca suporta 24p. Ok, sincer nu stiu daca voi avea beneficii asa mari la 24p, dar daca zice Monky ..
    Asta cu 100Hz banuiesc ca are relevanta doar daca sursa de pe care ai input "emite" la 100hz sau 100 fps nu ? din cate inteleg eu cel putin...

3. #103 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Asta cu 100Hz banuiesc ca are relevanta doar daca sursa de pe care ai input "emite" la 100hz sau 100 fps nu ? din cate inteleg eu cel putin...
    Bănuieşti greşit. Citeşte aici: Motion interpolation - Wikipedia, the free encyclopedia

4. #104 SP
    Mda nu stiu, probabil nu reusesc eu sa inteleg corect, tot ce citisem acum despre diferenta dintre 50hz si 100hz nu avea nici o legatura cu linkul pus de tine.Sau explica-mi si mie ce se intampla cu un film la 25fps pe un tv de 50hz si ce se intampla cu el pe un tv cu 100hz, unde e diferenta asta esentiala.

5. #105 SP
    simply put:
    100+Hz ajuta la creare de frame-uri in plus (interpolare). adica daca actionezi modul, un film de 24fps o sa se miste ca un video sau ca o transmisie live. daca te uiti la un video la 60fps (emisiuni, transmisii live) si actionezi modul asta o sa se miste mult mai rapid si iti da senzatia ca esti acolo. la transmisii live e chiar fain, la filme nu.

deci un film la 50hz (defapt 48hz) se misca cum ar trebui (sau aproape) si la 100hz se misca ca si cum ai vedea un documentar despre film, nu filmul in sine.

6. #106 SP
    Deci e f. ok pt live/tv not so ok pt. filme/games, m-am mai uitat si pe avforums intre timp, pt. cine e curios site:avforums.com 50hz 100hz - Google Search sunt diverse pareri pro/contra

Eu raman la parerea mea ca nu e un dealbreaker acest feature, chiar sunt multumit de ce "vad" cu acesti 50hz

7. #107 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ok, dar un TV care duce 100 hz poate fi tinut si in 50-60 Hz cand e cazul - transmisii live de ex - nu ?

Deci daca iei 100 hz esti acoperit pe ambele fronturi.

8. #108 SP
    Deci daca iei 100 hz esti acoperit pe ambele fronturi.
    normal. spre exemplu la console: transmit in 60hz sau 50hz (X360 are optiune si pt 50 - thx MonkY for pointing it out). in Europa (pal) trasmisiile sunt standard 50Hz, in North America (NTSC) 60Hz as far as i know.
    pt filme e ideal sa suporte 24p (24 de frame-uri pe secunda in mod progresiv: ca la cinema).

RvsS, vezi ca e o plasma Panasonic P37X10 la 37" (94cm) dar nu e full HD (la dimensiunea aia oricum nu e diferenta mare intre 1080p si 720p). check it out

motto of the day: don't get lost in the Hz

9. #109 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Asta e ? Televizor cu plasma Panasonic TX-P37X10, 94 cm TX-P37X10

Rezolutie 1024 x 720. Nu pot sa trec peste faptul ca nu se va pupa pixel pe pixel output-ul din PS3 cu inputul din plasma/LCD.

10. #110 SP
    Asta e ? Televizor cu plasma Panasonic TX-P37X10, 94 cm TX-P37X10

Rezolutie 1024 x 720. Nu pot sa trec peste faptul ca nu se va pupa pixel pe pixel output-ul din PS3 cu inputul din plasma/LCD.
    atunci go for 1080p.

11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar nu mai merita HDReady in zilele noastre... Asta decat daca trebuie sa fie super cheap (desi panourile HD au ajuns sa coste chiar mai ieftin pe linia de productie decat costau SD-urile acum 4-5 ani). Sau daca il iei sa afisezi reclame ceva pe un hol or something

12. #112 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    e misto sa iei televizor lcd/plasma/led , si sa-l folosesti pe post de rama digitala

13. #113 SP
    Member Radoo's Avatar
    Pot să confirm şi eu efectul 100Hz. Au ai mei un LG 37LH4000 (cu 100Hz) şi, pe unele posturi, se vede ca şi cum te-ai uita prin camera din platoul de filmare. Ce-i drept, am pus un film DivX şi se vedea foarte bine, fără nici un efect din ăsta ciudat. N-am ajuns cu PS3-ul să văd cum se mişcă filmele Bluray, dar nu cred că ar probleme.

14. #114 SP
    Member Snoopz's Avatar

15. #115 SP
    Member Szergiu's Avatar
    recomandati-mi si mie un LCD care sa se incadreze in cca 1700ron(bugetul nu e chiar batut in cuie)
    imi e greu sa iau o decizie in acest "domeniu" pt ca nu prea am avut ocazia sa testez multe LCD uri
    ar fi ok daca ar avea si un player ca sa pot viziona filme de pe un stick sau hdd extern...
    in zona mea nu este televiziune hd si de asta as vrea sa pot viziona filme direct de pe un hdd...
    daca nu o sa conectez pc ul la el ...
    pe el o sa imi "instalez" si xbox'ul
    am citit pe net ca diferenta dintre full hd si hd ready se vede de la distanta mica(pana in 2 m)sau daca ai ochiul bine format...
    eu o sa stau cam la 3-4m distanta de el...
    astept recomandarile voastre
    mersi

16. #116 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am tot cautat pe net dar nu sunt sigur ca am inteles. Vreau sa cumpar un TV Bravia Led 1080P, de 140-150 cm. Problema e ca inca nu stiu care este seria de top de la Sony. Adica vreau cea mai buna serie si nu am inteles care e. Ma poate ajuta cineva ?
    PS: Televizorul il cumpar pentru vizionare filme BluRay si jucat pe consola.
    Mersi !

17. #117 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Daca esti dispus sa investeti intr-un TV de ce nu-ti iei un 3D ready?!

18. #118 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Multumesc frumos dar nu . Daca are pe el 3D o sa-l consider bonus. Nu ma dau in vand dupa 3D si consider ca o sa trebuiasca oricum sa treaca ceva ani pentru ca tehnologia sa se maturizeze. Eu sunt conservator. 2D ftw

19. #119 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Am tot cautat pe net dar nu sunt sigur ca am inteles. Vreau sa cumpar un TV Bravia Led 1080P, de 140-150 cm. Problema e ca inca nu stiu care este seria de top de la Sony. Adica vreau cea mai buna serie si nu am inteles care e. Ma poate ajuta cineva ?
    PS: Televizorul il cumpar pentru vizionare filme BluRay si jucat pe consola.
    Mersi !
    Din c�te ştiu eu, cel mai mare este de 52" (132 cm) -- 140-150cm nu am găsit �n ofertă.
    Modelul KDL-52NX800 este cel mai apropiat de cerinţele tale -- NX este gama de top, din c�te ştiu eu.

20. #120 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu te-ai uitat bine Tocmai , ca era chiar la promotiile alea ale lor in flash

Sonycenter.ro - Sony Bravia Televizor LCD KDL-60EX700

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast