1. Dupa un timp de facut piata iti dai seama fara probleme, recunosti de la posta ce marfa este RO si ce marfa este de import, ce marfa este de calitate si ce marfa nu este.
2. Ajuns acasa si degustand produsele, se simte extraordinar diferenta la gust si textura (produsele romanesti fiind net superioare).
3. Este clar ca si producatori mai mari Romanesti folosesc ingrasamant chimic si insecticide dar cea ce folosim noi este mult mai "light" in comparatie cu ce folosesc occidentalii (mai ales americani care si-au otravit solul in anumite zone datorita faptului ca au abuzat de chimicale), sau in cazul zootehniei mai sunt producatori ca oncos ce indeasa animalele cu chimicale, dar sunt si magazine ca: Agricola Bacau si Salonta, care au niste produse bune.
4. Longetivitatea nu este singurul benificiu al unei hrane corespunzatoare si fara chimicale, mentinerea in forma si sanatatea sunt doar cateva alte benifici si mai importante (ce rost are sa traiesti si acei 60-70 de ani daca esti chinuit de vreo boala?).
Producatorii South Park au facut episodul cu Romania pentru ca South Park fusese interzis in Romania prin 2000. Reactia South Park a fost fair enough(Episodul insusi fiind vechi, tot de prin 2000)
Cine a vazut un intro mai bun la un film sa ridice mana!
Apropo, Lord of War este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut, recomand!
15 si nu poti sa calatoresti pe distante mari decat cu un posesor de permis major.
Sincer, discutia Romania vs restul mi se pare jalnica. Nu iti place romanica? Cine te tine aici? Iti faci frumos bagajelul si iei vaporu' ca e mai ieftin. Simplu. Mie imi place atat tara cat si faptul ca NU suntem America, ca NU suntem UK, ca nu suntem alte tari pe care EU le consider submediocre la multe aspecte (desi in "altele" sunt varf de lance). Simplu. Iti convine, stai. Nu iti convine, pleci.
De plans putem sa ne plangem toti, mai greu este chiar sa faci ceva cu viata ta.
Am si eu o intrebare , pe ce se bazeaza mai exact sistemul de experience points ? Daca iti scade activitatea , ratia de post sau daca nu postezi o zii intreava pierzi puncte....!?
10:40 PM DJ_Andrei has lost -810 Experience points
WTF ?![]()
Uita-te repede aici http://www.consolegames.ro/forum/f51...de-experience/ ca vede Monky postul tau si iar ii sare capsa.....![]()
Practic, tot nu am inteles de ce am pierdut atunci 810 puncte, dar macar am inteles cum este cu sistemul de experience points.
Who cares about this stupid thing anyway?
Paste fericit tuturor! Nu mai apuc sa intru pe forum pana luni.
Da ,ma duc ! Pentru ca sunt plecat , deci nuam consola cu mine si nu am ce face, dabea am gasit net . Urati-mi succes , ca trebuie sa stau asa pana luni .![]()
si eu ma duc ,nu pentru ca nu am ce face ,ci pentru ca vreau
ps:ii urasc pe aia care vin si incep sa faca galagie,sa bage melodii la telefon
le:ce poate fi mai frumos decat asta :
Bookmarks