Tocmai am vazut un catel micut omorat de alti 5 cainidupa care au inceput sa muste din el..god.
Guys, voi cu ce va stergeti LCD-urile? Eu obisnuiam sa il sterg cu Pronto Multisurfaces dar vad ca in ultima vreme, ecranul ramane tot patat. Any suggestions?
Au il sterg cu un spray primit cand am luat cablul HDMI , se numeste " hama LCD/Plasma Reinigungsgel " si sub scrie Cleaning gel, este o stigluta de 30ml. Si sterg impreuna cu o carpa primita cu TV-ul, foarte fina.
Eu am ceva solutie OMEGA "speciala pentru LCD", am gasit intr-un magazin deasta de calculatoare, si isi face treaba destul de bine. Am primit si solutia, si borcanel cu servetele uscate.
P.S.: Cum e vremea la voi? In campia turzii a trecut in 30 minute, de la soare si frumos....la furtuna cu tunete si fulgere![]()
Fail:
Guinness Names Top 50 Video Game Series Of All Time
News
by Jeff Marchiafava on May 06, 2010 at 03:05 PM
The 2010 edition of The Guinness Book of World Records Gamer's Edition is out, and besides detailing a ton of ridiculous game-related feats, the new edition also names the top 50 video game series of all time. Which franchise grabbed the number one spot. You'll never guess...
Here's the complete list, courtesy of Guinness
So, what do you think of the list? Are you surprised that Super Smash Bros. ended up #9, or that FIFA placed higher than Final Fantasy? Maybe your confused that #42 is simply "Tom Clancy's," or that Lego Batman is on the list at all? Unfortunately, you have no one to blame but your fellow gamers: This year Guinness decided the list by polling 13,000 regular gamers, and this is the result. So everybody's happy right?
In addition to the top 50 list, this year's edition also has actual gaming-related records, like the largest gathering of people dressed as video game characters, the youngest professional gamer, and the most kills in Counter-Strike in 12 hours.
Daca locul 1 si 2 ar face schimb ar fi o lista perfecta. Dar e buna si asa.
Ia sa vedeti cum o sa sara fanboy-i de PS3 xD
Lista este "OFF ALL TIME" cum sa fie bine .... in primul rand runescape.... saint Row in lista este o problema in al 2-lea numa prin vanzari se observa ca Mario Si FF is superioare la Halo si COD. 13.000 chestionati ? unde la Microsoft ? si pe oriunde o fii prins vreun bacsis poate... sa numai vorbim ca 13.000 este un numar foarte mic comparand cu cati gameri exista.
Sper ca aia nu-mi era adresata mie for the record nu m-am omorat niciodata dupa Mario cat despre FF desi imi place nu-mi este RPG-ul fav.
...gata? Nu mai apare revista LeveL?-
la ei pe site - nimic
�n magazine - nimic
la chioșcuri - nimic
...wtf?
Bookmarks