10 microstate despre a caror existenta nu ai auzit
lolCe nebuni!
10 microstate despre a caror existenta nu ai auzit
lolCe nebuni!
asa e ... e o prostie sa scrii pe tine lol , mai bine bagi o copiuta in buzunar si inainte de test o bagi sub picioare , pe scaun si cand iti pierzi "inspiratia" misti intr'o parte picioru
Cineva care se pricepe la Upgradarea BIOS-ului de pe stick,PM me please..Am ramas blocat la un punct.
Thanks
Agh ce ma enerveaza. De ce Dumnezeu mi se misca clipurile de pe YouTube ( si toate celelalte clipuri de pe internet ) asa de incet ? Merg primele 3-5 secunde. Se blocheaza 20 de secunde. Mai merg 2 secunde. E enervant. Am stat 3-4 minute pentru un clip de 28 de secunde.
---------- Post added 01-06-2010 at 02:52 PM ----------
Test<sup>2</sup>
E a doua oara cand se intampla, fac scor de <30 la Air Trafic Chief ( locul 1 are 19 , Grey) si cand dau submit imi da mesajul asta .![]()
Posteaza unde trebuie: http://www.consolegames.ro/forum/f51...problema-site/
Vai ca numai tin minte de cand am jucat ca disperatul un joc de am ajuns sa trebuiasca sa ma las ca ma doare mana de la cat am butonat gamepad-ul.
Mondial Wing Zero Custom:
Eu sunt campion laSlingo!
(la toate versiunile) deci...merg pe Bingo Classic
Un carton, pe săptăm�nă, nu strică- Bingo Classic e �n fiecare seară de marți, de la ora 22:30 pe Antena 1.
Ei de c�știgam...1 miliard direct donație pentru CG era...
wish me luck guys. maine dimineata dau examenul scris la scoala de soferi (B-ul pentru inceput
) . Ma duc acuma la somn
. Must get some rest /
Bookmarks