Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 364 of 501 FirstFirst ... 264 314 354 362 363 364 365 366 374 414 464 ... LastLast
Results 7,261 to 7,280 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #7261 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

2. #7262 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Iubesc vocea tipei!

Don't judge a book by it's cover!

Ascultati si celelalte coveruri.

3. #7263 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Din pacate muzica nu mai este chiar ce a fost, acuma vocea este pe locul 2, iar "bidoanele" si formele voluptoase pe 1.

4. #7264 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

5. #7265 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Farsa Adrian Cristea|Radio ZU ... cata minte pot sa aiba bambuistele

6. #7266 SP
    Ma uit la Nasu, sa fereasca Dumnezeu (metaforic vorbind) ce ia tradus Cartianu pe Iliescu si Gorbaciov dar si ce ce parsivi sunt impreuna cu "marele democrat" Constantinescu....

7. #7267 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Damn it, nu stiu ce sa fac. Ma duc la cinema cu o tipa si ea vrea sa vada The Bounty Hunter, iar eu Clash of the Titans. Sa incerc sa o conving sau sa mergem la un chick flick ?

-.-'

8. #7268 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Damn it, nu stiu ce sa fac. Ma duc la cinema cu o tipa si ea vrea sa vada The Bounty Hunter, iar eu Clash of the Titans. Sa incerc sa o conving sau sa mergem la un chick flick ?

-.-'
    Imi plac Jennifer A. Si Gerard B. dar daca te vei duce la acest film te vei simti castrat si viata cum o stii va inceta sa mai existe. Eu unul nu gaseam iesirea spre intrarea la WC sa pot scapa de gustul teribil pe care mi-l lasase filmul. Go see Kratos Perseus and ftw and that chick!

9. #7269 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    O sa incerc s-o conving maine. Argh. Parca vad ca o sa spuna ceva de genul "... oh. Ok. Daca tu vrei la filmul ala..."

Then I'll be ****ed.

10. #7270 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Farsa Adrian Cristea|Radio ZU ... cata minte pot sa aiba bambuistele
    Zdrean-ță!

11. #7271 SP
    is the man! trickz's Avatar
    O sa incerc s-o conving maine. Argh. Parca vad ca o sa spuna ceva de genul "... oh. Ok. Daca tu vrei la filmul ala..."

Then I'll be ****ed.
    Nu e sfarsitul lumii. Nu trebuie sa o convingi pe ea... nu ai ajuns inca acolo Daca vrea sa mergeti voi doi la un film siropos, de ce nu? Daca filmul e bun, sunteti fericiti amandoi ca a ales ea un film bun si v-ati petrecut timpul impreuna, daca nu e bun e un motiv in plus sa mergeti SI la un film de actiune Asa petreceti MAI MULT timp impreuna, muhahaha

12. #7272 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    The Bounty Hunter e bunicel si imi plac la nebunie actori principali. Go see it.

13. #7273 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Sincer , mie mi s-a parut prost spre foarte prost filmul , in ciuda actorilor prezenti ...

14. #7274 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Lasa Luigi , fa-i pe plac de data asta si tura viitoare mergeti la ce film vrei tu .
    Eu asa am facut cu prietena mea : Azi ne uitam la Valentine`s day sau alt film de genu si maine ne uitam la Final Fantasy Advent Children , The Dark Knight sau Lord of the Rings . It`s a win-win situation

15. #7275 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Sincer , mie mi s-a parut prost spre foarte prost filmul , in ciuda actorilor prezenti ...
    aceeasi parere o am si eu ..interesant pe la inceput , dar sfarsitul foarte prost si plictisitor deci dute la clash of the titans :d

16. #7276 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    ....
    Attached Images Attached Images ninja_vs_pirate_by_cookiemagik.gif

17. #7277 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

-.-'

Du-te la Bounty Hunter cu ea. Eu am vazut 2012 (film, care dupa ce l-am vizionat prima oara nu mai simteam nevoia sa il mai vad inca o data) de 3 ori cu 3 tipe diferite. Iti dau un sfat, daca vrei sa vezi ce film iti place tie, ia-ti 2 prieteni de manuta (discuta-ti innainte ce film vreti sa vedeti) si mergeti la cinema. Cu tipele, este mai greu sa vezi film care iti place tie deoarece ele intotdeauna (desigur, daca te duci doar cu ea) vor opta pentru un film siropos gen Amurg ( la filmul ala, dupa ce am vazut trailer-ul mi-am zis ca nu o sa il vizionez niciodata, dar mai ales, in nici un caz cu o tipa). Oricum, acuma, la cinema sunt decat 2 tipuri de filme, cele la care te duci cu prietena si cele la care te duci cu oricine alt cineva.

18. #7278 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Du-te la ce-ti place tie. Daca te vei duce la ce-i place ei te va inlocui mult mai repede decat ar trebui. Daca erai intr-o relatie cu ea statea altfel treaba.

Dr. Laur aka Hitch

19. #7279 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am si eu o intrebare :
    Nu am mai uploadat pe YouTube niciodata , cum uploadez video-uri care sa se vada HQ (480p) . Am uploadat un video care se vede destul de bine dar pe Youtube nu am optiunea de 480p . Cum le uploadez ca sa se vada 480p ?

20. #7280 SP
    Youtube este destul de ciudat in privintele astea, dar daca uploadezi un mp4/avi (eu unu prefer mp4) 640X480 o sa fie 480p.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.