...de ce a primit ban userul mihaiionescudev?
Chiar era interesantă faza cu Scoala de eficienta Microsoft.
Download-ul ilegal aduce suspendarea abonamentului la net :: Media :: GSP.RO
Ignorand faptu ca cel care a scris articolu a scris 2 3 cuvinte in propria limba ( se iarta ca e pagina de sport ...we understand ) ...sunt curios daca o sa se aplice legea asta si ce provider va face chestia asta...sa intrerupa contractul cu un client![]()
O sa se bata cap in cap toata chestia asta...pe criza asta providerii nu prea o sa le vina bine sa faca asa ceva...iar producatorii o sa ceara metode mai aspre...traim si vedem ce o sa se intample![]()
in tari ca Rusia, Italia, Anglia, Franta, Romania(desi la noi e mult mai mica rata de download ilegal) daca providerii ar face asa ceva ar da faliment.
Cea mai mare piraterie e in Spania...romania nici nu e in top 5...suntem prea putini.
Off : uuuh....666 posts , i'm sooo sexy.
Italy (17.1%), Spain (15.1%), France (7.9%), Germany (6.9%), and Poland (6.1%)
Romanii nu reusesc sa fie in top nici macar aici
http://www.zeropaid.com/news/86950/r...o-game-piracy/
Mai se auzea si de amenzi , daca ar face asta si-ar lua la bani dar nu s-a intamplat nimic .
![]()
Italienii sunt zgarciti.. tareeee
I-am spus bunicii mele(sta in italia) sa imi ia MC Club: L.A si s-a dus in magazin si i-a spus o prietena ca de ce nu iau jocurile de pe net ca sunt gratis.. am ramas masca .. crezand ca am fi printre tarile care au rata pirateriei mare ,dar din cate vad suntem normali ..
Gah. Am balu' bobocilor la 10 si ma simt cam naspa. Si nici macar nu am masa. Majoritatea clasei mele nu are masa. lol
stie cineva cum se numeste filmul acela in care oamenii isi injecteaza o substanta ca sa nu mai aiba sentimente si personajul principal nu mai ia acea substanta si face o revolutie inpotriva conducatorului?
Laurentiu has lost -2978 Experience points. That hurt!![]()
Bookmarks