Cred ca nops se referea la http://www.joelertola.com/tutorials/...gifs/Brain.gif![]()
Poti sa ii zici ceva? Incepe sa faca ca ultimu om...si dupaia alearga la mami si tati si ne spune ca ne luam de el.E ca un copil din ala razgaiat.
Am apasat un buton si se vede imaginea in Mozila de 3 ori mai mare. Stie cineva ce buton am apasat si ce buton apas s-o fac la loc?
Multumesc anticipar
Am fost sunat in timp ce dormeam de un numar de genul "1930" . Cumva romtelecom , sau cum ?
jazz dupa ora 12 :X :X . my type of lullaby. Super feature RAdioTV-ul asta . Thanks monky
(defapt double thanks ca tot u ai pus si SKY FM - Uptempo Smooth Jazz la Radio tv
)
Am nevoie de putin ajutor, nu stiu cati dintre voi stiti, dar inainte sa cante Bitza melodia Vorbeste Vinul, ea a fost cantata si de Parazitii, pe albumul **** yourself parca, are cineva acea versiune? Ca peste tot dau numai de versiunea lui Bitza.
RonanN1 ce nuti place acea poza?daca asa se numeste salamul,ce vrei sa fac petitie sa schimbe aia numele la salam si la ei se zice altfel
uitate in urmatoarele 15 minute pe thread postez cateva poze noi daca nuti plac nici astea hai sa facem cateva petiti sa schimbe numele la salam...
Bookmarks