FriTz.... cati ani ai totusi ?
p.s. mi se parea mie stilul tau cunoscut, si la un simplu search pe baza adresei de yahoo am descoperit ca esti unul si acelasi cu fostul user: nufu: Console Games Forum - View Profile: nufu
Console Games Forum - View Profile: FriTz
HA ! you've been busted, mister !
...perhaps we should ask Monky ?!![]()
si-am presimtit eu ca trebuia sa fac un screenshot...
...bravo mai... oricum te-ai miscat repede: ti-ai facut un nou ID de Yahoo, l-ai bagat pe consolegames si-acu stai online sa vedem ca este valid... esti bun !
hai ca ti-am mai gasit un nod in papura:
la nufu la profil scrie ca locuieste in bucuresti- fundeni: Console Games Forum - View Profile: nufu
si in post-ul tau de pe Funny Movies: http://www.consolegames.ro/forum/265899-post517.html ai scris ca respectivii stau in zona ta , respectiv fundeni
HA ! Busted again![]()
Lasati ma omul, nu'l mai judecati voi . Lasati adminii sa il judece, voi ati remarcat si ati spus, bravo voua, acum lasatii pe admini sa isi faca treaba
nu sunt eu satisfacut c-a plecat unul.... sunt satisfacut pentru ca stiu c-am avut dreptate si i-am demonstrat si a2a oara ca si-a dat cu stangu` in dreptu`![]()
ineedmoney93 is the new detective. El va gasi intotdeauna adevarul (oricat de bine e ascuns
) .
watch out brother ! ... there's a new sheriff in town !
hai ca asta a fost chiar evident....
Bad boys, bad boys whatcha gonna do?
Whatcha gonna do when they come for you?
Dragute tag-urile dar n-am inteles ce cauta 'Daniela Crudu' printre ele.
Sau pentru unii:
Spam Spam Spam = Fap Fap Fap![]()
Bookmarks