Esti cam paranoic...
p.s Senzational!! MrIacob a pierdut medalia![]()
Da ne dam seama ca inca vreo 2 ca tine au cam stricat frumusetea acestei comunitati de gameri nu de spam-eri.
daca e adevarat ar fi o adevarat lovitura in industria jocurilor. Rumor: Microsoft looking to take over EA
Sincer nu cred ca acest lucru se va intampla. Credeti-ma, am lucrat o luna pentru EA (pe timpu verii) si directori avea un respect foarte mare fata de firma. Sunt sigur ca acest lucru se intampla peste tot la EA. Oricum cred ca daca zvonul s-ar adeveri, compania ar pierde ceva bani.
Daca zvonul se adevereste o sa avem in sfarsit cross game voice chat pe ps3, tinand cont ca din cauza celor de la EA nu se pot face multe lucruri pe playstation.
O sa fie o pierdere pentru gaming in general, dar eu nu prea sunt fan EA(majoritatea jocurilor nu-mi plac), pentru mine nu o sa insemne atat de mult.
OMFG ar fi un fel de pre-apocalipsa in industria jocurilor video......nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla sa faca toate jocurile de la ea 360 exclusive sau 360 ,pc.fanboys s-ar injura pe toate threadurile,open street fights, parca vad o gloata in redmond in fata sediului ms,haha ce mi-ar place . nu neaparat sa fie cumparata de ms ci de nintendo,sony sau sa introduca cei de la EA propria consola competitiva cu ps3,360.
care e diferenta dintre full hd si hd ready din cate observ eu hd ready este doar mai incet nu si mai putin calitativa imagine,si care e cea mai buna rezolutie 720 p sau 1080i??
HD ready=1080i , Full HD=1080p
720p are o rezolutie mai mica fata de 1080i (1280x720 vs 1980x1080) dar imaginea apre deodata (ca o poza= progresive) iar framerate-ul este 30 fps , la 1080i apare doar jumate de imagine deodata dar framerate-ul este dublu , la 60 fps (interlaced)
A patit ceva robotelul de la "Happy B-Days"? Vad ca nu a mai urat nimica de pe 22 Septembrie.
II in coma alcolica de la cate betii o tras la diverse aniversari din pacate nu se stie cand se va trezi din coma![]()
Bookmarks