Prevad ca mai doboram un record in Guiness Book: Prima nationala de fotbal fara suporteri......![]()
PITZI LASANE .... doamne mie rusine ca sunt roman ( la fotbal) bine macar ca am castigan doi jucatori Tanase si Nicu .
Cred ca ce-a mai tare gluma de 1 aprilie e ca nu isi da demisia piturca sau ca a castigat romania in Austria .
am ajuns ciuca batailor in grupa aceasta. urmatorul derby, un meci foarte greu o sa-l avem cu Feroe. sa incepem sa ne rugam de pe acum sa nu pierdem.
au jucat in feroe , au batut cu incredibilul scor de 1-0 o echipa de pescari. cred ca jucam acasa sigur facem egal sau lu-am bataie .
nu ma uit la meciuri ... dar eram la tenis si am auzit ca era 2-1 pt austria cine a castigat in final ?![]()
nu mai va enervati cu meciurile pentru ca nu are rost , viata merge mai departe......
oricum eu zic ca o sa avem mai mult noroc la Euro 2012![]()
Eu nu-s cu fotbalul, sunt echidistant,...dar frate...ce-a ajuns Rom�nia (mda).
Din arhivă:
...no comment.
Pana nu dau afara toti fitosi din echipa(...)nu vor face nimic,nu ma mai uit la meciuri pana nu se fac schimbari radicale.
Nici eu nu ma mai uit la niciun meci al Romaniei daca nu-l schimba pe Piturca.
Asta trebuie batut!
...am uitat să precizez că ieri a fost ziua marelui portar (din clip) Helmuth Duckadam- 50 de primăveri
![]()
nu stiti la al 3-lea gol ,a dat un roman cu mingea in mana la adversar si el a continuat si a dat gol ,cine era romanul , rat ?
Bookmarks