am si eu o intrebare de ce in toate magazinele consolele sau scumpit
Si sa vedeti cum au crescut preturile camerelor foto.. am ramas socat. Aproape dublu, la unele modele.
Yupam strans 400euro de la momentul cu cheta pana acum... daca mai vand si camera actuala mai strang 3-400eu.. dar tot mai am nevoie de ceva... consistent
Oricum, la 18 ani o sa imi deschid un studio foto mare mare... si o sa va invit pe toti(nu zic sper.. am vazut cu totii reclamele la credite/banci.. toate zic "sper sa fac asta... nu, de azi nu sper. o sa fac asta!"
MersiInca nu... ala vine ultimul. Intai trebuie gasit terenul, apoi facute planurile constructiei, apoi instrumentele... Momentan am sigur un partener pentru investitie
StiuNu prea e o idee buna dar e aproape necesar... ma rog, mai mult moft
Eu am Canon 30d cu 17-85 IS si m'a dezamagit iarna asta la cateva aspecte... AF care da rateuri nesimtite (si nu ma refer la af'ul de body.. am avut cateva obiective L pe mana si comparativ cu D300...
), performanta la iso usor ridicat mi se pare ****ty, plus ca se simte ca e demodat...
30d-ul e beton man... Eu ce sa mai zik cu D40-ul meu, cu lentilele standard...Anyway, daca dispui de bani, go 4 it! Si succes cu studioul ala. Nice dream!
In ziua de azi toti viseaza BMW-uri si vile la Snagov...
![]()
...a cititi cineva articolul din revista Level (03.2009) dedicat jocului Dead Rising 2? Păi e total aiurea scris. Acolo scrie, citez:
Acțiunea din Dead Rising se desfășoară �n Willamette, un oraș infectat de un virus ce transformă oamenii �n m�ncători de creiere. [..] . Personajul principal este prins �ntr-un mall și se vede obligat să lupte singur �mpotriva......asta lasă de �nțeles că eroul e tot Frank West (și aia e fals!).Dead Rising 2 va continua povestea primului joc, numai că de data aceasta se pare că eroul nostru va lupta �mpotriva infectaților �n Las Vegas.
Voi ce �nțelegeți de aici?
(oricum se știe cine sunt eroii...de ce nu i-au precizat?...asta n-am �nțeles).
***later edit***
![]()
Salut!Am o intrebare pentru cei care au terminat Bully Scholarship Edition 1000/1000 nu reusesc sa fac MISSION ACCOMPLISHED am terminat toate misiunile dar tot nu mil da.Am ratat ceva misiune?
should i change my avatar ? (pe mine ma enerveaza faptul ca unii useri si-l schimba foarte des, deoarece ii retin mai usor dupa avatar decat dupa nickname, so cand il schimba nu realizez cine sunt defapt)
Bookmarks