Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 257 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #1781 SP
    Senior Member huber's Avatar
    am si eu o intrebare de ce in toate magazinele consolele sau scumpit

2. #1782 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Criza economica, baby. A crescut oiro.

3. #1783 SP
    Manager paul's Avatar
    Din cauza cursului valutar, a crescut euro.

4. #1784 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si sa vedeti cum au crescut preturile camerelor foto.. am ramas socat. Aproape dublu, la unele modele.

5. #1785 SP
    Manager paul's Avatar
    Inca mai aduni bani ?

6. #1786 SP
    Yup am strans 400euro de la momentul cu cheta pana acum... daca mai vand si camera actuala mai strang 3-400eu.. dar tot mai am nevoie de ceva... consistent

Oricum, la 18 ani o sa imi deschid un studio foto mare mare... si o sa va invit pe toti (nu zic sper.. am vazut cu totii reclamele la credite/banci.. toate zic "sper sa fac asta... nu, de azi nu sper. o sa fac asta!"

7. #1787 SP
    Manager paul's Avatar
    Bafta, [strike]speram ca[/strike] o sa reusesti pana la urma !
    Te-ai gandit la nume ?

8. #1788 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Si sa vedeti cum au crescut preturile camerelor foto.. am ramas socat. Aproape dublu, la unele modele.
    Da, pai din cauza cursului ... Am un amic care si-a luat 18-200VR la 18 mil si acum e 26!
    Nush daca e o idee buna upgrade-ul acum...

9. #1789 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Bafta, [strike]speram ca[/strike] o sa reusesti pana la urma !
    Te-ai gandit la nume ?
    Mersi Inca nu... ala vine ultimul. Intai trebuie gasit terenul, apoi facute planurile constructiei, apoi instrumentele... Momentan am sigur un partener pentru investitie

Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Da, pai din cauza cursului ... Am un amic care si-a luat 18-200VR la 18 mil si acum e 26!
    Nush daca e o idee buna upgrade-ul acum...
    Stiu Nu prea e o idee buna dar e aproape necesar... ma rog, mai mult moft Eu am Canon 30d cu 17-85 IS si m'a dezamagit iarna asta la cateva aspecte... AF care da rateuri nesimtite (si nu ma refer la af'ul de body.. am avut cateva obiective L pe mana si comparativ cu D300...), performanta la iso usor ridicat mi se pare ****ty, plus ca se simte ca e demodat...

10. #1790 SP
    Admin MonkY's Avatar
    I still love my compacts... De-abia astept un G11

11. #1791 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    30d-ul e beton man... Eu ce sa mai zik cu D40-ul meu, cu lentilele standard... Anyway, daca dispui de bani, go 4 it! Si succes cu studioul ala. Nice dream! In ziua de azi toti viseaza BMW-uri si vile la Snagov...

12. #1792 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

13. #1793 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    lol asta face cele mai tari review-uri din lume

14. #1794 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...a cititi cineva articolul din revista Level (03.2009) dedicat jocului Dead Rising 2? Păi e total aiurea scris. Acolo scrie, citez:

Acțiunea din Dead Rising se desfășoară �n Willamette, un oraș infectat de un virus ce transformă oamenii �n m�ncători de creiere. [..] . Personajul principal este prins �ntr-un mall și se vede obligat să lupte singur �mpotriva...
    Dead Rising 2 va continua povestea primului joc, numai că de data aceasta se pare că eroul nostru va lupta �mpotriva infectaților �n Las Vegas.
    ...asta lasă de �nțeles că eroul e tot Frank West (și aia e fals!).

Voi ce �nțelegeți de aici?

(oricum se știe cine sunt eroii...de ce nu i-au precizat?...asta n-am �nțeles).

***later edit***

15. #1795 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    trebuie sa merg azi la scoala pe la 5 discutie cu dirigintele si parintii

16. #1796 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Salut!Am o intrebare pentru cei care au terminat Bully Scholarship Edition 1000/1000 nu reusesc sa fac MISSION ACCOMPLISHED am terminat toate misiunile dar tot nu mil da.Am ratat ceva misiune?

17. #1797 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    should i change my avatar ? (pe mine ma enerveaza faptul ca unii useri si-l schimba foarte des, deoarece ii retin mai usor dupa avatar decat dupa nickname, so cand il schimba nu realizez cine sunt defapt)

18. #1798 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    should i change my avatar ? (pe mine ma enerveaza faptul ca unii useri si-l schimba foarte des, deoarece ii retin mai usor dupa avatar decat dupa nickname, so cand il schimba nu realizez cine sunt defapt)
    keep it it's cool

19. #1799 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    trebuie sa merg azi la scoala pe la 5 discutie cu dirigintele si parintii
    Cum a decurs ?

si eu trebuie sa particip la o astfel de sedinta plus ca vine si fosta supernany (Irina Petrescu), sa vorbeasca cu noi. (nu e prima data ... ultima data a fost pe la noi si eu ma jucam pe PSP, Daxter).

20. #1800 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Cum a decurs ?

si eu trebuie sa particip la o astfel de sedinta plus ca vine si fosta supernany (Irina Petrescu), sa vorbeasca cu noi. (nu e prima data ... ultima data a fost pe la noi si eu ma jucam pe PSP, Daxter).
    Damn))))this is lamenu as sta in locul tau sincer...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 257 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast