Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 70 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #541 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De pe Facebook:

Ce au reuşit PSD şi mai ales Liviu Dragnea, până acum:

* să-i facă pe timişoreni să strige "Bucureşti, luptă Bucureşti!"
    * să-i facă pe bulgari să fie alături de români
    * să determine Biserica Ortodoxă să fie de partea anticorupţiei, în ziua în care DNA l-a trimis în judecată pe Arhiepiscopul Teodosie
    * să provoace, probabil, primele proteste din istoria Teleormanului
    * să aducă Russia Today să transmită despre anticorupție
    * să îi facă pe români să cânte "Deșteaptă-te, române!" mai des decât echipa națională
    * să scoată colegii PSD din teritoriu la protest împotriva propriului guvern
    * să îi facă pe români şi unguri să cânte împreună imnul României, la Târgu Mureş
    * să provoace primul protest din istoria Urziceniului
    *să adune mai multă lume în Cluj-Napoca decât a reuşit Armin Van Buuren
    * să deszăpezească Firea mai repede centrul şi să se bată jandarmii între ei
    * să îl facă pe preşedinte să vorbească la turaţie normală din cauza nervilor

2. #542 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt 200k acum, imediat ajung si eu. Monky, daca prind imnul, promit

3. #543 SP
    Admin MonkY's Avatar
    250K. Asa ceva, nu credeam ca o sa mai vad in viata asta. Indiferent de motiv, sunt 250.000 de romani la un loc... si nu, NU SE BAT INTRE EI!
    WoW! Respect!

Update: Breaking News
    #Ro-mânia, ziua a şasea | Jumătate de milion de oameni în stradă, din care 300.000 la Guvern
    Attached Images Attached Images 250000_de_romani_5_februarie_2017.jpg

4. #544 SP
    Member Leni's Avatar
    PS. Si la Cluj si Bistrita au cantat ungurii imnul alaturi de concetatenii lor romani si as mai adauga la realizari ca in secuime au protestat cu pancarte in lb. romana

5. #545 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oameni buni, spuneti-mi si mie ce credeti despre ce face omul acesta! Oare nu se numeste "manipulare crasa"? Suna ca naiba sa chemi oameni la "Stop Defrisarile din Romania" fix in aceeasi locatie (Cotroceni) si in acelasi timp in care are loc deja un meeting pro-PSD (sau anti Johannis). In 2017 te lasa perplex genul acesta de "subterfugii"... indiferent de la ce partid ar fi venit.

Eu am zis de acum cateva zile ca n-ar fi stricat niste pancarte cu "Stop furtului din padurile tarii"... Omul cred ca daca avea cu adevarat dorinta asta, ar fi cerut celor din Piata Victoriei sa faca asta, nu acolo unde e doar o mana de oameni... Dar, ma tem ca intentia a fost cu totul alta. Si nici nu cred ca a tinut. Ooops!
    Attached Images Attached Images 2017-02-05_221907.jpg

6. #546 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta bate orice galerie si orice formatiunie de ultrasi! Sublim! Bravo Sibiu!
    https://www.facebook.com/sibiul.in.i...type=2&theater

tudyniuz: poate nu vii cu imnul, ca te mananc!

7. #547 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oameni buni, spuneti-mi si mie ce credeti despre ce face omul acesta! Oare nu se numeste "manipulare crasa"? Suna ca naiba sa chemi oameni la "Stop Defrisarile din Romania" fix in aceeasi locatie (Cotroceni) si in acelasi timp in care are loc deja un meeting pro-PSD (sau anti Johannis). In 2017 te lasa perplex genul acesta de "subterfugii"... indiferent de la ce partid ar fi venit.

Eu am zis de acum cateva zile ca n-ar fi stricat niste pancarte cu "Stop furtului din padurile tarii"... Omul cred ca daca avea cu adevarat dorinta asta, ar fi cerut celor din Piata Victoriei sa faca asta, nu acolo unde e doar o mana de oameni... Dar, ma tem ca intentia a fost cu totul alta. Si nici nu cred ca a tinut. Ooops!
    Mizerii, diversiuni, manipulari. Inbucurator este ca n-a pus lumea botul

8. #548 SP
    Admin MonkY's Avatar
    No comment (ca sa nu spuneti ca nu postez si din partea cealalta): https://www.facebook.com/victor.topo...10421878196201

P.S. Ma lepad de Satana! Si de nazisti! Doamne Ajuta-ne si pazeste-ne!

9. #549 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cum sa nu crească inima în tine când vezi că oamenii iti oferă apa, ceai, pizza şi gogoși, luate din banii lor, ca sa nu iti fie sete/foame în piata? Oare cati din bătrânii ăia de la "mitingul" PSD ar fi făcut la fel? Superb, absolut superb. Deja sunt mulțumit de ce am văzut, faith has been restored indiferent de ce se întâmplă mai departe.

PS: am învățat legislație şi drept juridic zilele astea de mi-a ieșit pe nas

---------- Post added 05-02-2017 at 23:28 ----------

L.E. citesc pe aici şi îmi dau seama că unii nu stiu limba română, da' păi să înțeleagă ce se întâmplă.

10. #550 SP
    Member iUser's Avatar
    Am ajuns si eu acasa acum. A fost incredibil, de departe cea mai frumoasa seara de proteste din cele la care am participat (3/6)!

Neaparat vizionati clipul urmator: https://www.facebook.com/StirileProT...4448981192266/

11. #551 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, se dadeau de toate in piata, de la apa si ceai/cafea calda, pana la prajituri, pizza, gogosi si alte cele pe care le impartea toata lumea. Toata lumea amabila, s-au scuzat 100 de insi ca s-au bagat din greseala in mine in nebunia de acolo, lucru rar intalnit in Bucuresti. Toata lumea vrea sa ajute cumva, mai putini taximetristii, care profita de situatie si mi-au cerut 100RON de la Unirii la M.Bravu in Vitan (cursa de 8RON cu Uber).

12. #552 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Asta bate orice galerie si orice formatiunie de ultrasi! Sublim! Bravo Sibiu!
    https://www.facebook.com/sibiul.in.i...type=2&theater

tudyniuz: poate nu vii cu imnul, ca te mananc!
    Am fost acolo aseară, sublim e puțin spus (dacă îmi permiți exprimarea), să vezi ce sentimente te încercau... mai rar așa ceva. Am și eu o înregistrare audio a momentului, dar nu se compară cu cea video, căci și 'coregrafia' face mult.

13. #553 SP
    Banned Templier's Avatar
    cu siguranta am avut cu cine vota

14. #554 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Tocmai ce-am venit din piata.. o sa zic atat: BRAVO ROMANIA !!!

15. #555 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sunt mândru că sunt român!

16. #556 SP
    Acum îi compătimesc pe cei care nu au venit. O sa sune cliseic dar damn, I love my people

17. #557 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din pacate nu am reusit sa stau foarte mult astazi ca vin dupa garda si am ajuns si mai tarziu, dar damn a fost extraordinar, de aceea si sunt treaz inca la ora aceasta, te incarci pur si simplu cu energie. cel mai mult ma impresioneaza sa vad cati oameni exista cu bun simt, un lucru rar in zilele noastre, unde erati ascunsi fratilor !? parca, parca iti recapeti increderea si speranta in tara ta, cum a zis si MonkY mai sus.

18. #558 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe mine cel mai mult m-a impresionat momentul de liniste, desi filmarea nu ii face dreptate momentului, 250k oameni care nu mai urla, fluiera si canta la vuvuzele dintr-o data este impresionant. Controlul de sine este incredibil, mai ales in numar atat de mare.

PS: Ce se mai aud cu vuvuzele, sunt cei care nici nu reusisera sa ajunga in Piata V., erau pe Calea Victoriei blocati si nu aveau de unde sa stie ca este un moment de liniste. In rest era o liniste monumentala.

19. #559 SP
    Member Leni's Avatar

Ce pretentii ai? 4 ore mai tarziu deja posta ca a ajuns la Cotroceni si protesteaza impotriva presedintelui. Ce pretentii ai de la acest personaj, bataus de cariera si SPP-ist. Pacat ca sunt totusi oameni suficient de prosti care pun botul, si chiar au ramas cu impresia ca ei au iesit pentru paduri, noroc ca totusi sunt putini. Asta imi mai reda speranta in tara asta si in cetatenii ei.

---------- Post added 06-02-2017 at 08:55 ----------

No comment (ca sa nu spuneti ca nu postez si din partea cealalta): https://www.facebook.com/victor.topo...10421878196201

P.S. Ma lepad de Satana! Si de nazisti! Doamne Ajuta-ne si pazeste-ne!
    Si astia din videoul de mai jos sunt cazuri la fel de triste.

http://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJ...ZQ==.thumb.jpg

---------- Post added 06-02-2017 at 09:00 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Da, se dadeau de toate in piata, de la apa si ceai/cafea calda, pana la prajituri, pizza, gogosi si alte cele pe care le impartea toata lumea. Toata lumea amabila, s-au scuzat 100 de insi ca s-au bagat din greseala in mine in nebunia de acolo, lucru rar intalnit in Bucuresti. Toata lumea vrea sa ajute cumva, mai putini taximetristii, care profita de situatie si mi-au cerut 100RON de la Unirii la M.Bravu in Vitan (cursa de 8RON cu Uber).
    Mda. Asta e si parerea mea, ca e o solidaritate nemaiintalnita, insa iata cum interpreteaza generatia "de aur", viitorul muncitoresc stralucit al republicii.

VIDEO | Contramanifestaţie: "La Guvern toţi sunt plătiţi. Cine îţi dă o banană azi gratuit?"

Daca cineva o cunoaste din greseala pe aceasta doamna, il rog, cu toata seriozitatea, sa ii cumpere in fiecare saptamana pentru tot restul vietii un kilogram de banane din partea mea (desigur acopar eu cheltuielile). Nu, nu e la misto, batjocura etc., ci mi se pare trist ca doamna nu mai are nici-o speranta in omenie, si poate asta i-ar mai reda optimismul. Desigur, kilogramul de banane nu va fi conditionat de votul pe care doamna va avea dreptul de a s-il exercita in continuare dupa cum considera, deci si daca voteaza tot cu PSD, bananele i le voi oferi in continuare.

20. #560 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pe mine cel mai mult m-a impresionat momentul de liniste, desi filmarea nu ii face dreptate momentului, 250k oameni care nu mai urla, fluiera si canta la vuvuzele dintr-o data este impresionant. Controlul de sine este incredibil, mai ales in numar atat de mare.

PS: Ce se mai aud cu vuvuzele, sunt cei care nici nu reusisera sa ajunga in Piata V., erau pe Calea Victoriei blocati si nu aveau de unde sa stie ca este un moment de liniste. In rest era o liniste monumentala.

Da, eu de exemplu eram mai la "periferie" si nu stiam ca se tine un astfel de moment (si nimeni din jurul meu). De unde zgomotul neîncetat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 70 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast