clovnusor - eu cred ca ai ales solutia simpla, sa iesi in strada fara sa faci nimic ... da ai dreptate este minim ceea ce faci.
In Romania lumea crede ca a iesi sa strige este o chestie democratica ? eu cred ca exista alte solutii mult mai democratice care sa previna abuzuri, care sa previna iesirea in strada, cam asta se intampla in societatile cu adevarat democrate, cand iesi in strada => e ceva naspa rau, picatura ... dar in Romania, se iese cam des in strada, din pacate, dupa cum am mentionat fara solutii.
Dragilor, au fost acolo sute de mii de oameni, de ce nu s-a creeat o forta noua, care sa faca ceva cu adevarat pozitiv pentru tara ?
De ce se striga impotriva ... si nu pentru ceva ?
De ce se face "minimum" care se poate face, solutia simpla si la indemana ?
Daca lumea a decis sa iasa in strada (eu personal consider ca este o forma barbara de a demonstra ceva) de ce nu exista o solutii pe termen lung ?
Sunt doar niste intrebari ... pe care mi le pun eu, incerc sa inteleg ce intrebari va puneti voi si despre ce se discuta, acolo, in strada ... daca subiectul este altul decat, ce dracului putem sa facem sa rezolvam situatia, atunci e grav ... s-a iesit degeaba.
Eu inca sper, ca lumea va invata din greseli, se va satura sa arate cu degetul si va pune osu sa faca treaba, sa impinga inainte nu sa "traga" inapoi, sa construiasca inteligent in asa fel incat sa nu exista derapaje violente (cum sunt ordonantele de urgenta, sincer acum, eu inca ma intreb ce dracu era asa urgent la ordonanta asta ?) si va contunia sa imbunatateasca constant, eu cred sincer (poate sunt naiv) ca asta este singura sansa pentru noi toti.
PS: ca zicea Monky de Trump, uite ca marele zeu al planetei si-a furat'o de la judecatorii din US, care isi fac treaba, nu dorm ca aia din RO si i-au rejectat mizeria, a dat una mai naspa acum, cu finantele, dar lumea inca nu stie![]()
Bookmarks