nu stiu, deschide ochii.
dupa cum am mai zis si in alte parti: prost a fost Ceausescu ca nu si-a angajat o armata de vopsiti verde in cap sa invete oamenii ca tre' sa o lase mai usor cu masinile, carnea si energia ca distrug planeta si se topesc ghetarii
eu totusi am o curiozitate: cum va educati voi "globalistii"/"anti-nationalistii" copiii
cu discutii gen: "gigel/floricica tata, lasa, ca noi suntem mai saraci, nu te mai pune cu georgel ca el este dintr-o familie bogata, accepta asta ca n-ai ce face "![]()
?
Trump ala, desi il apreciez ca se lupta cu wokismul retardat, zice "ne pleaca studentii straini ca nu le dam vize, pleaca la ei in tara si fac business-uri de miliarde la EI in loc sa le faca LA NOI " dar DA, noi sa avem complex de INFERIORITATE si sa ne renegam si cea mai ramas din tara asta si spiritul ei
Daca ar zice ionescu, popescu, georgescu (neimportant fiindca reprezinta o idee, nu pe el insusi) de la noi asa ceva: WHAAAT ? Extremistul ! HUO ! E CU RUSII. Acum urmeaza celebra replica: "dar ne putem noi compara cu ei"
Asta inseamna sa ai mentalitate de loser caruia tot ce are acasa ii pute dar ridica in slavi gunoiul (de cele mai multe ori) altora ca pe sfintele moaste.
S-au chinuit sute de ani taranii romani sa iasa din iobagie ca sa intrati voi mental acolo de buna voie. GG !
Bookmarks