Cum sa te vinzi pentru 50 de ron bai? https://m.facebook.com/story.php?sto...00001526573790
Cum sa te vinzi pentru 50 de ron bai? https://m.facebook.com/story.php?sto...00001526573790
Am observat de asemenea ca este o foarte buna comunicare între protestatari (aia pașnici) şi jandarmerie, fiecare acceptându-l si respectându-l pe celălalt. Mai sunt plăcut surprins şi de solidaritatea oamenilor, aseară se imparteau băuturi si de mâncare pe lângă mine, frumos.
Cam la fel cum se vinde majoritatea votantilor PSD?
Ultras esti pe stadion, nu la proteste. In primul rand e o mare prostie sa generalizezi. Aceasta generalizare vine in urma imaginii ultrasului roman facuta de presa, care prezinta doar partea urata a acestui fenomen. Ai vazut cumva in presa ca "ultrasii" Stelei au facut donatii de milioane de lei (noi) catre casa de copii din Valea Screzii (unde se merge constant cu mancare, rechizite, electronice, haine, de cateva ori pe an), centrul de copii cu dizabilitati din Bradet (care a luat foc la sfarsitul anului trecut), a organizat alaturi de Fundatia George Ogararu meciul caritabil pentru Mihai Nesu? In Bucuresti sunt 3 galerii mari si late, Steaua, Dinamo, Rapid, iar o parte din cea a dinamovistilor (pentru ca nu e ok sa-i bagam nici pe ei in aceeasi oala) a fost prezenta aseara la protest (pe surse sigure). Au plecat din Stefan cel Mare (unde a fost meci la handbal, Dinamo-Steaua). Acolo era jandarmerie, puteau da prin statie sa fie atenti ca un grup a plecat spre Piata Victoriei, dar e clar ca treaba a fost premeditata, asta a dat si Iohannis de inteles. Nu ma iau dupa teorii conspirationale, ca au fost la Negoita la hotel, ca autocare, ca nu stiu ce. Dar un lucru e sigur: mai multi lideri ai Peluzei Catalin Hildan sunt/au fost implicati in campaniile electorale, in manifestatii electorale si au primit pozitii in institutii publice, de aici puteti trage singuri concluzii...
Intre timp, Iordache "alta intrebare" a intrat in concediu, timp de 10 zile. Trebuia sa fie undeva..
Treburile astea de coruptie sunt doar bull****, ce stim noi:
AUDIO. Dragnea, pentru presa străină, despre corupție: „Bull****”
Zisa chiar de monsieur Dracnea.
Suntem pe prima pagina pe Euronews:
Am văzut o conferință cu doua maimuțe, maimuța sef stătea pe un scaun mai inalt, gorila e șef. Au spus că nu renunță, nici eu, azi ar fi trebuit să mă întorc acasă. Mai stau prin București, sper sa ma calmez, nu mai gândesc ca un bun creștin în momentul ăsta. Îmi doresc o lunetă, mică, sa mă uit la stele.
Azi am vazut un bivol de la Cotroceni, disperat ca jandarmii le-a dat pe cocoasa golanilor. Du-te derbedeule in mijlocul lor, de-i mai starneste un pic in virtutea 'statului de drept'.
Stai liniștit, era o glumă, auzi la el Rambo... Ne tragem și de șireturi acum...Eu mi-am dat seama pentru ce sunt acolo, altfel nu veneam de acasa sa stau in frig, aveam si alte chestii de făcut, mai importante. Dar deh, a trebuit să vin din provincie, pentru ca alții au stat si frecat menta la alegeri, nu au fost in stare sa își miște fundul din casa.
^mai au şi tupeu să comenteze comico-arogant. Mie mi-ar fi rușine, efectiv aş fi jenat să mai zic ceva.
Foarte multi protestatari. PSD ar trebui sa retraga/abroge ordonata. Tara ia foc si ei tin cu dintii de o ordonanta ca si cum in asta sta TOT.
Nici nu ma mir ca unii au inceput sa suspecteze ca e pt Dragnea. Se poate retrage, sa fim seriosi. O mai discutam, o intorcem pe toate partile, si in final se da...O lege despre gratieri si coduri penale, trebuie...
PS. Cica ordonanta nu are efect la dosarele lui Dragnea. Egal, trebuie stins focul
E interzis umorul sau nu inteleg? Incercam sa fiu prietenos. Ai dreptate in rest dar asa sunt romanii. Cam gasesc scuze sa se abata de la conduita civica. Puteai sa iesi si in provincie ca avea impact mai mare. Cu totii avem treaba; unii mai avem si copii dar trebuie si fim si mai multi. Altfel ne calca astia pe cap
In Vâlcea nu au vrut sa lase oamenii cu vreo doua zile in urma, avem un penal la Primărie, văd ca s-au schimbat lucrurile, cred că și-au dat seama că scapă oricum. Mi-am luat liber pana luni, raman si în weekend, sper să depășim recordul. Atmosfera de la Victoriei ma încarcă pozitiv.
Totusi cred ca trebuie sa fim mai multi si nu numai seara. Toata lumea munceste dar ar trebui sa se blocheze totul, pasnic, ziua. Sper ca peste weekend sa depasim 500 de mii in Piata Victoriei. In Ploiesti s-a circulat pe bulevardul principal si protestul a fost parca mai numeros ca ieri.
Jandarmii au reusit aseara "marea" performanta sa-si bata un coleg, jandarm sub acoperire. Este amuzant cum dom' maior, ajutat de colegii care l-au pus la pamant, se ridica si le ureaza un calduros "Fi-r-ați ai dracu' de handicapați!".![]()
https://www.facebook.com/viceromania...2295087128108/
Ehee! Cate ar trebui sa stie lumea despre aceasta institutie... Apropo, mai circula un filmulet pe facebook. Un grup destul de mare de jandarmi, posibil suparati ca n-au primit si ei flori, dau buzna in Spingtime-ul de la Victoriei si culeg aiurea niste oameni pe care ii iau la bastoane. Femeia care filma sustinea ca acestia chiar nu facusera nimic si filma pe ascuns, de frica sa nu si-o ia si ea.
N-au cules chiar aiurea, o prietenă era acolo. S-au dus tinta către ei, stiau deja pe cine sa ia.
Vad un numar mai mare de politisti postati aleator in oras de cand m-am trezit. Daca trogloditii astia cred ca ne sperie ca pe vremea lu bunicu', cred ca traim in alta epoca. Auzi tu, ne fac "putori" si liste negre cand unii muncim si in weekend si le platim impozit ca sa se lafaie slugile astea securiste si abjecte.
I-au dus la sectie si dupa cateva ore au plecat acasa, fara amenda. O gramada de jurnalisti si fotografi au fost ridicati aiurea, pe modelul "luati site-ul de cultura si bagati-l in duba". Un tip povestea cum i s-a sters tot ce avea pe cardul SD, vreo 400 de poze, parca.
Lumea a uitat ca jandarmii carora le dau acum flori sunt tot cei care in 2012 au inceput cu violentele, bateau si gazau oameni la intamplare, fie ca erau batrani, femei... Dar in fine, daca hipsterimea a decis ca "fara violenta", asa sa fie!![]()
Trebuie sa recunoastem, romanii sunt maximi cand vine vorba de "haz de necaz"... Culese de pe Facebook:
Bookmarks