scuze am scris cu 2x''o''...m-am referit k nu stiu chiar atat de multe in acest domeniu , dar nu este asa cum am zis eu ?
Eu am o... regula, ca sa-i zic asa: daca sunt sub 150000 de HIT-uri disponibile, inseamna ca nu sunt HIT-uri bune, si nici nu ma mai sinchisesc sa caut. lol
L-am facut si eu.
Cati bani aveti ? Eu am $87.34. Atat de aproape de suta, si totusi atat de lenes...![]()
eu in total am peste 100 facuri dar pe mai multe conturi(3) am cheltuit si eu aproape 20 pe un web
acum sper sa mi se reactiveze contul ...
maine merg sa il ridic
astia de aici de la vama au un program foarte nasol pt mine.
luni si joi intre 8 si 11
tu l-ai primit ?
Eu am o intrebare legata de produsele primite.
Cand mergi la vama si cand iti vine acasa produsul ? Ah, si iti vine ceva de genul aviz ca sa stii unde trebuie sa te duci ? De ce nu vine direct la posta ? Sau un sediu al postei ? In Constanta de exemplu, langa autogara e un loc al postei de unde vad ca se trimit toate coletele. Acolo o sa trebuiasca sa merg eu ?
Cineva sa ma lamureasca inainte sa comand 4 jocuri ca idiotul si sa nu stiu unde trebuie sa ma duc. lol
Produsele din afara Europei o sa vina la vama,iar cele din tarile europene o sa-ti ajunga direct la oficiul postal din localitatea ta.O sa primesti un aviz de ridicare a coletului in ambele cazuri.
Bookmarks