Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 98 of 312 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #1941 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    mia venit ps2-ul de la lukiegames si nu am platit nimic la vama desi a depasit 40$ ciudat.
    Poate era bifat pe plic Gift sau Commercial sample. Ai verificat asta?

2. #1942 SP
    rcy
    Junior Member rcy's Avatar
    din moment ce vad ca toata lumea face banii din hit-urile pentru US , ma gandesc ca nu are rost sa mai tin contul cu adresa de RO. Dupa ce scot banii din cont este vreo problema daca imi fac alt cont cu adresa de US de pe acelasi IP ?

3. #1943 SP
    Member Szergiu's Avatar
    exact cand s-au terminat cele mai bne hituri ti-ai gasit sa iti faci cont pe sua?
    pacat

4. #1944 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    exact cand s-au terminat cele mai bne hituri ti-ai gasit sa iti faci cont pe sua?
    pacat
    s-au terminat cele de la produniverse asai ? eh not bad . in 3 zile am facut 150 de dolari \:d/. Tura viitoare o sa fac 300 de dolari . Abea astept

5. #1945 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    s-au terminat cele de la produniverse asai ? eh not bad . in 3 zile am facut 150 de dolari \:d/. Tura viitoare o sa fac 300 de dolari . Abea astept
    Slabut
    glumesc
    facem un top sa vedem care are mai mult campionu se stiesplitfirelol
    eu in zilele astea am facut 8974 hituri doar de la produniverse din care vreo 3k is pending si restul paid
    maine cred ca dau comanda de PSP ...iar acum am bani de unul"decent" nu cu hana montana

6. #1946 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    Slabut
    glumesc
    facem un top sa vedem care are mai mult campionu se stiesplitfirelol
    eu in zilele astea am facut 8974 hituri doar de la produniverse din care vreo 3k is pending si restul paid
    maine cred ca dau comanda de PSP ...iar acum am bani de unul"decent" nu cu hana montana
    stiu ca ii destul de slabut . da in prima zi am facut numa 1000 de hit-uri . in a doua 3000 si in a 3a 1500 . Data viitoare o sa fac minim 2500 pe zii . Glumesc .
    anyway ... nu stiti un dealer/seller sau cum sa ii mai zic care trimite ps3-uri in Romania ? Am cautat pe amazon dar majoritatea is US only . Ma gandesc ca poate daca ati cumparat de la ei un ps2 sau alta consola , poate au si ps3-uri de vanzare . As ramane dator daca m-ati ajuta cu un link sau ceva . Sau daca nu , atunci ce e de facut ? sunt useri pe CG care pot sa aduca produse din SUA in Romania ? (contra cost bine-nteles )

L.E.
    Quote Originally Posted by cRs View Post
    am si eu o intrebare pt voi. Cum ati completat la date astept incat sa nu fiti prinsi ca nu sunteti din US ?
    am cautat pe google o pizzerie din California . Am luat de acolo adresa si numarul de telefon . Am cautat zip code-ul Californiei si voila ! Am avut cont de US

7. #1947 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    am si eu o intrebare pt voi. Cum ati completat la date astept incat sa nu fiti prinsi ca nu sunteti din US ?

8. #1948 SP
    Junior Member gica's Avatar
    am o intrebare...am primit ban...si nu mai pot intra sa transfer banii...aceia raman acolo...pls niste sugestii ce asi putea face??

9. #1949 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Uite cum incep sa primeasca ban toti cei care faceau hiturile "la misto".GG Mturk&Amazon.

10. #1950 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    si inca ceva. Sa zicem ca vreau sa scot bani aia pe card/paypal anyway... stie careva cum, sau este careva de prin state? ( sa ii trimit lui bani si el imi trimite paypal si primeste un x% din valoarea trimisa)

11. #1951 SP
    Junior Member gica's Avatar
    deci mai pot folosi banii care imi sunt pe mtuk(adica nu au fost transfereti)???

12. #1952 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    intra pe https://payments.amazon.com/sdui/sdui/index.htm si vezi sar putea sa poti inca sa ii folosesti (sper sa nu se considere reclama)

13. #1953 SP
    This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
    damn it . macar am pe amazon payment 392 de dolari . Am gasit ps3 cu 360 de dolari , da transportul pentru europa e inca 50 de dolari . Nu pot sa pun si banii de pe paypal pe langa cei de la amazon ca sa platesc diferenta ? Sau bani de pe cartea de credit . orice . I need that ps3 . Nu sunt sanse sa imi recuperez contu ?

14. #1954 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Desigur ca poti completa tu cu bani..

15. #1955 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    La orice comanda se poate completa cu plata de pe card? Eu traiam cu impresia ca trebuie sa ai suma completa, transport inclusiv, in gift certificates. Eu am cont pe RO, daca are importanta

16. #1956 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Da oameni buni,la orice comanda poti adauga tu cat mai ai nevoie de pe card.

17. #1957 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    Mersi frumos, you just made my day

18. #1958 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Desigur ca poti completa tu cu bani..
    amazon accepta paypal ?

19. #1959 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    din cate stiu eu da

20. #1960 SP
    Junior Member danyristea's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    damn it . macar am pe amazon payment 392 de dolari . Am gasit ps3 cu 360 de dolari , da transportul pentru europa e inca 50 de dolari . Nu pot sa pun si banii de pe paypal pe langa cei de la amazon ca sa platesc diferenta ? Sau bani de pe cartea de credit . orice . I need that ps3 . Nu sunt sanse sa imi recuperez contu ?

In momentul in care dai submit la un hit requesteru primeste si timpul pe care l-ai consumat ca sa faci hitul respectiv. daca voi va intreceti la secunde ca la formula 1 normal ca vi se suspenda contul.

ps: amazon nu accepta paypal. amazon a creat amazon payments ca un concurent al paypal-ului. logic ca nu accepta concurenta.

@tudoran - si pe langa aia 50 de transport mai adauga taxe vamale 4,5% din valoarea produsului + 19% tva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 312 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast