din moment ce vad ca toata lumea face banii din hit-urile pentru US , ma gandesc ca nu are rost sa mai tin contul cu adresa de RO. Dupa ce scot banii din cont este vreo problema daca imi fac alt cont cu adresa de US de pe acelasi IP ?
Slabut
glumesc
facem un top sa vedem care are mai multcampionu se stie
splitfirelol
eu in zilele astea am facut 8974 hituri doar de la produniverse din care vreo 3k is pending si restul paid
maine cred ca dau comanda de PSP ...iar acum am bani de unul"decent" nu cu hana montana![]()
stiu ca ii destul de slabut. da in prima zi am facut numa 1000 de hit-uri . in a doua 3000 si in a 3a 1500
. Data viitoare o sa fac minim 2500 pe zii
. Glumesc
.
anyway ... nu stiti un dealer/seller sau cum sa ii mai zic care trimite ps3-uri in Romania ? Am cautat pe amazon dar majoritatea is US only . Ma gandesc ca poate daca ati cumparat de la ei un ps2 sau alta consola , poate au si ps3-uri de vanzare . As ramane dator daca m-ati ajuta cu un link sau ceva. Sau daca nu , atunci ce e de facut ?
sunt useri pe CG care pot sa aduca produse din SUA in Romania ? (contra cost bine-nteles )
L.E. am cautat pe google o pizzerie din California. Am luat de acolo adresa si numarul de telefon
. Am cautat zip code-ul Californiei si voila ! Am avut cont de US
![]()
am si eu o intrebare pt voi. Cum ati completat la date astept incat sa nu fiti prinsi ca nu sunteti din US ?
am o intrebare...am primit ban...si nu mai pot intra sa transfer banii...aceia raman acolo...pls niste sugestii ce asi putea face??
Uite cum incep sa primeasca ban toti cei care faceau hiturile "la misto".GG Mturk&Amazon.
si inca ceva. Sa zicem ca vreau sa scot bani aia pe card/paypal anyway... stie careva cum, sau este careva de prin state? ( sa ii trimit lui bani si el imi trimite paypal si primeste un x% din valoarea trimisa)
intra pe https://payments.amazon.com/sdui/sdui/index.htm si vezi sar putea sa poti inca sa ii folosesti (sper sa nu se considere reclama)
damn itThis account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.. macar am pe amazon payment 392 de dolari . Am gasit ps3 cu 360 de dolari , da transportul pentru europa e inca 50 de dolari . Nu pot sa pun si banii de pe paypal pe langa cei de la amazon ca sa platesc diferenta ? Sau bani de pe cartea de credit . orice
. I need that ps3
. Nu sunt sanse sa imi recuperez contu ?
La orice comanda se poate completa cu plata de pe card? Eu traiam cu impresia ca trebuie sa ai suma completa, transport inclusiv, in gift certificates. Eu am cont pe RO, daca are importanta![]()
In momentul in care dai submit la un hit requesteru primeste si timpul pe care l-ai consumat ca sa faci hitul respectiv. daca voi va intreceti la secunde ca la formula 1 normal ca vi se suspenda contul.
ps: amazon nu accepta paypal. amazon a creat amazon payments ca un concurent al paypal-ului. logic ca nu accepta concurenta.
@tudoran - si pe langa aia 50 de transport mai adauga taxe vamale 4,5% din valoarea produsului + 19% tva
Bookmarks