acum depinde si ce manevre ai. la mine in oras spre exemplu vine o gagica la posta din cartier in fiecare miercuri. eu am dat ca boul vama la un ceas 83 de lei cand puteam sa scap cu 20-30 dati la tanti pe sub mana. deh, a fost prima oara.
depinde de requester k1du. daca vrea sa se uite sau nu, daca vrea sa faca report sau nu ...
Va sfatuiesc ca la fiecare suma de bani castigata sa ii si dati transfer to your amazon account. Nu ia decat cateva secunde si nu va veti blestema zilele daca luati ban (cel putin nu asa de mult)![]()
Ai devenit si tu acum, expert!Nu zic ca nu e asa la faza cu timpul dar nu intelegi ca nu da reject ala de la produniverse...ca daca era dadea de mult si el e bucuros ca ii vedem produsele si mai e si aia cu probably ceia ce face mult mai putin strict hit-ul,deci poate sa considere pe bune ceia ce ai facut tu acolo![]()
Chestia nasoala e ca daca ai multi bani e nasol ca nu poti pune acelasi amazon paymentspe alt account.
n-am zis ca sunt expert dar dupa parerea ta probabil renteaza sa platesti sute de dolari ca sa iti faca cativa romani hiturile in cateva ore. daca imi dai o motivatie serioasa pe care o are cel de la produniverse da, sunt dispus sa te ascult, dar nu veni cu copilarii ca se bucura ala ca ii vedeti voi produsele si saracul de bucurie mai plateste si sute de dolari.
Se bucura ca ii vezi produsele...si inca mult.Gandestete ca Mturk este facut de Amazon.com...si Amazon.com este un site de cumparaturi si vanzari.Prin aceste hituri,amazon.com isi face reclama si castiga mai multi clienti.Hiturile de la produniverse sunt facute doar pt US pentru ca Amazon.com seller-ul trimite doar pe teritoriul Americii.
Tudoran banuiesc ca a fost banat pt ca avea "block" de la 2 requesteri.
app si eu am fost banat...
mie mi-au zis ca am mai multe conturi...e posibil sa fi folosit acelasi email la 2 conturi(unul mai vechi) si acesta de acum...
faza proasta e ca mai trebuia sa primesc 130$ de la hiturile cu produniverse....si vreo 50$ erau aprobate dar nu si platite...
le am dat email si le-am zis sa mai imi dea 2 zile sa pot retrage banii de la prod univers....sper sa reusesc ceva
PS
am facut doar hituri de la prod univers si doar unul de la vinertech(10 centi)
sper sa rezolv ceva...
ce bucuros e asta de la produniverse de luati ban
acelasi email nu ai cum sa-l folosesti pentru ca la a 2-a inregistrare iti zicea ca email-ul exista deja
Daca astia de la ProdUniverse se uita dupa timpul in care sunt facute HITurile, eu cred ca SpitFire ar fi trebuit sa ia ban primul. lol Sau s-o fi intamplat deja ?
am facut un test sa vad daca pot sa imi comand consola . Am pus banii de la mturk si niste bani de pe card (3 lei) . Banii evident nu o sa imi ajunga . Intrebarea mea e : ce o sa se intample ? O sa imi spuna ca nu poate fi executata comanda sau o sa imi dea minus pe card ? apropo , pot sa anulez comanda ? sau nu are rost ?
L.E. gata . am reusit sa anulez comanda![]()
Anglia,Spania,Franta,Anglia nu sunt tot globul.In fine..nu are rost sa continui discutia asta la infinit.Eu stiu ce stiu si nu am timp de pierdut sa te conving si pe tine.
Nu luati ban de la Produniverse...luati din cauza hitului de la vinertech pe care toti l'ati facut fara sa citit instructiunile.
Edit: Am peste 10000 de hituri facute de la ProdUniverse si nu am luat ban....deci userul Produniverse chiar este foarte bucuros.
@Pastilutza eu am contul de 1 saptamana ,am primit warning la primele hit-uri inexplicabil pentru mine,nici nu mai stiu ce hit era vorba
iar dupa aceea m-am apucat de produnivers,iar in afara de acesta eu nu mai facusem nimic
deci de unde sa am ban ? eu zic ca de la prod
si eu am primit astazi ban
aveam 160 de dolari,si mai erau de acceptat pana la 210 dolari
primul cont mi la banat cu 70 de dolari,chiar daca transferasem suma de bani cum ati spus voi,banul a fost peste tot
nu m-am mai putut loga ca sa cumpar ceva de ei
astazi cu cei 155 nu apucasem sa ii transfer ,dar oricum era degeaba ca poate nu pe loc dar in scurt timp nici contul de pe amazon nu il mai poti folosi
eu nu ma mai inscriu de acum in colo
oricum daca reuseam sa cumpar ceva din bani de ii facusem ultima oara ,ma opream aici
E bine ca vacanta asta de la 1 noiembrie pana acum am avut ce face,
iar de maine incep serviciu din nou
Ne mai auzim , mai intru sa vad daca a recuperat careva banuti dupa ce au luat ban
Bookmarks