Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 203 of 312 FirstFirst ... 103 153 193 201 202 203 204 205 213 253 303 ... LastLast
Results 4,041 to 4,060 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4041 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dc am limita la Product categorization de 500 de hituri?

2. #4042 SP
    Junior Member Zoey_l4d's Avatar
    s-a impus de ceva vreme o limita generala. ai voie doar 500 HIT-uri/zi, nu conteaza ce fel de hituri.

3. #4043 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Dc am limita la Product categorization de 500 de hituri?
    Pastilutza ai cam lipsit de la mturk...daca ai cont vechi nu ai limita , dar tu cum iti faci un cont la 2 saptamani...ai limita.

4. #4044 SP
    Member hcm90's Avatar
    ai limita la inceput, dupa ce faci mai multe hituri per total limita dispare, sau se ridica

5. #4045 SP
    Banned vasylyka007's Avatar
    si cam cate hituri trebuie sa ai , ca sa ridice limita ??????

6. #4046 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Am lipsit pt ca sunt a 12-a si m-a apucat si febra cu Ogame.org si nu mai am timp sa mai fac si bani.

7. #4047 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Vad ca au platit hiturile de classify,pacat ca am facut doar 3...

8. #4048 SP
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Vad ca au platit hiturile de classify,pacat ca am facut doar 3...
    O da!!!
    Attached Images Attached Images capture.jpg

9. #4049 SP
    Member Energizer's Avatar
    Puteți să �mi spuneți și mie un număr de celular pentru un cont de US? Tot �mi spune: Please enter a valid 10 digit mobile phone number below.

10. #4050 SP
    Member yyomax's Avatar
    pai nu stii de gugal....vezi si tu acolo un exemplu....deci iti zice ca de 10 cifre...

11. #4051 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Trebuie sa inceapa cu 9 sau 0, nu mai tin minte exact. In rest, nu conteaza ce pui.

12. #4052 SP
    Member yyomax's Avatar
    dak le zic sa inchide contul pe care il am acum....il inchid si pe cel de pe amazon????

13. #4053 SP
    PhotoMod este requester serios ?
    Decat ce am primit mail , am intrat si nu este niciun hit...

14. #4054 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    dak le zic sa inchide contul pe care il am acum....il inchid si pe cel de pe amazon????
    Da.
    Quote Originally Posted by DeeJay-RainY View Post
    PhotoMod este requester serios ?
    Decat ce am primit mail , am intrat si nu este niciun hit...
    Sunt seriosi dar de la o vreme abia daca mai gasesti un HIT. Pacat, erau bune.

15. #4055 SP
    Quote Originally Posted by eecode View Post
    Da.

Sunt seriosi dar de la o vreme abia daca mai gasesti un HIT. Pacat, erau bune.
    Acum baga numai jumatati de hit-uri...tu cati bani ai facut cu PhotoMod ?

16. #4056 SP
    Member eecode's Avatar
    Pai aveam zile cand faceam si 80$ pe zi, pe vremea cand le bagau zilnic si le tineau la orice ora. Pe urma faceam doar seara cate 10-15$ zilnic. Acum nu apuc nici macar una.
    Cel putin Full pages raman mult mai mult ca only US decat daca erau pentru toti (inainte zburau intr-o ora).

17. #4057 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    eu nu cred, la conturile pe care mi le-o suspendat inca mai pot intra pe contul de amazon, la unu chiar am inca 100$ in gift card

18. #4058 SP
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    eu nu cred, la conturile pe care mi le-o suspendat inca mai pot intra pe contul de amazon, la unu chiar am inca 100$ in gift card
    El a zis ca daca cere sa se stearga contul de mturk , nu ca daca iti da ban...

19. #4059 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cum aveti atata rabdare? Eu in 2 zile am facut 0.33 $.
    Am 8 approved, 1 rejected si 5 la pending.

20. #4060 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Cum aveti atata rabdare? Eu in 2 zile am facut 0.33 $.
    Am 8 approved, 1 rejected si 5 la pending.
    Asa eram si eu acum 2-3 luni , nu lucram mai deloc...acum m-am apucat serios de ele.
    Vrei bani , trebuie sa lucrezi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.