pe o pagina in urma chiar tu ai spus ca dureaza 3 zile sa le plateasca...
chiar iti place sa bati apa'n piua?![]()
pe o pagina in urma chiar tu ai spus ca dureaza 3 zile sa le plateasca...
chiar iti place sa bati apa'n piua?![]()
Care sunt The last four digits of your social security number,imi trebuie sa confirm contul de amazon payments..(am cont pe US)...
Daca nu esti american nu sunt. In ceva timp o sa-ti inchida contul pt ca nu ai cum sa le dai codul.
Cred ca vreo luna. Nu sunt sigur.
Pai si nu pot sa-l aflu in functie de adresa care am pus-o?Si daca am transferat banii dupa amazon payments nu am cum sa-i mai pierd nu?
nu, ca i codu de la asigurare sociala, dupa ala pote fiscu sa urmareasca veniturile (parca asa stiam)
daca bani is in gift card pe amazon sunt in siguranta![]()
Deci nu am nicio sansa,macar am reusit sa transfer ultimii 29 de dolari..Ala de pe amazon.com nu mi-l sterge nu?Si nu imi poate da cineva un exemplu?Sau ma cauta dupa nume?
Deci daca transfer banii in gift card, nu imi trebuie niciun cod de la asigurarea sociala sau altceva, nu? Nici atunci cand voi folosi acel gift card?
belea mare la astia de la product categorization...mi-a respins toate care le-am facut ieri...420....mi-a rupt toata ratia.....
si am mai facut acum o luna...si mi le-a acceptat pe toate...
nu iti anuleaza nimic...ai noroc daca o sa primesti macar un raspuns de la ei,,,
DeeJay-RainY
da...am vazut ca a facut....mie mi-a stricat ratia...am facut doar 2 ...sa vad dak plateste acum![]()
Bookmarks