Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 267 of 312 FirstFirst ... 167 217 257 265 266 267 268 269 277 ... LastLast
Results 5,321 to 5,340 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5321 SP
    Member hcm90's Avatar
    defapt mie mi-au raspuns de fiecare data cei care mi-au scazut pretul si mi-au zis cu cat pot scade si cei care nu au vrut mi-au zis direct ca nu pot

sunt classify https://www.mturk.com/mturk/preview?...IIBO6L92HKK014

2. #5322 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Dear x, First thanks for your order. Unfortunately we have a little problem here. As we stated in our policy (care, nu stiu, pe pagina produsului nu zice nimic), we are unable to ship this out of the 48 US mainland states due to the prohibitively expensive shipping cost. So we will probably have to cancel the order. Actually your credit card is never charged. Thanks a lot for your understanding, and have a great day. Era vorba de un casetofon auto. Sellerul e AzTopia.
    Sunt curios de ce mai au puse preturile cu transportul international...

Asadar, cunoaste cineva un vanzator de playere auto si/sau difuzoare care chiar trimit in Europa (cu transport decent, nu ozn-uri gen 70$+10 per pound)? Am cautat de mi-a iesit par alb.
    ps: Sunt cu buget restrans, deci un nene care vine doar pioneer de 300$ nu ma ajuta.

3. #5323 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Dear x, First thanks for your order. Unfortunately we have a little problem here. As we stated in our policy (care, nu stiu, pe pagina produsului nu zice nimic), we are unable to ship this out of the 48 US mainland states due to the prohibitively expensive shipping cost. So we will probably have to cancel the order. Actually your credit card is never charged. Thanks a lot for your understanding, and have a great day. Era vorba de un casetofon auto. Sellerul e AzTopia.
    Sunt curios de ce mai au puse preturile cu transportul international...

Asadar, cunoaste cineva un vanzator de playere auto si/sau difuzoare care chiar trimit in Europa (cu transport decent, nu ozn-uri gen 70$+10 per pound)? Am cautat de mi-a iesit par alb.
    ps: Sunt cu buget restrans, deci un nene care vine doar pioneer de 300$ nu ma ajuta.
    BlamoShop @ Amazon.com:

4. #5324 SP
    Member Florin27's Avatar
    De la Blamoshop am luat si eu 2 difuzoare si au venit in perfecta stare...

5. #5325 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Corect magazinul, dar are doar doua playere si niciun difuzor care sa se potriveasca la mine

6. #5326 SP
    Member eecode's Avatar
    Amazon.com Shipping Rates: PhiMart@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/01A4fs6j61L.@@AMEPARAM@@01A4fs6j61L dar vine la usa cu FedEx si platesti taxe la greu. In rest, au produse foarte bune.

7. #5327 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    Ecminitx are doar componente, pe mine ma intereseaza ceva cu electronice mai mari gen laptop, imprimanta etc (vreau sa caut o alternativa la beach camera sa vad daca gasesc produse mai bune)
    stie cineva?

8. #5328 SP
    Junior Member G-05's Avatar
    Foloseste cineva turkalert? pentru ca eu mi-am facut cont si am cativa la my watchlist, insa nu am primit nicioada nici un mail de notificare.

9. #5329 SP
    Member Szergiu's Avatar
    majoritatea de pe aici folosesc turkalert...
    probabil nu ai bifat acolo "subscribe"

Mi am luat azi telefonul de la vama
    Lg Optimus 2x(p990) si un Sony Live View watch
    Total ~720$

10. #5330 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Imi da eroare la codul postal.Ce as putea face?Spune asa:
    Your address contains an invalid State/Zip Code combination.
    Invalid value for ZIP or Postal Code
    Inca ceva: -pot cumpara orice produs care se gaseste pe amazon cu banii castigati?
    -cam care este castigul zilnic pentru voi ca sa imi fac o idee?

11. #5331 SP
    Member yyomax's Avatar
    castigul pe zi variaza i intre 0 si 9999$

12. #5332 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Imi da eroare la codul postal.Ce as putea face?Spune asa:
    Your address contains an invalid State/Zip Code combination.
    Invalid value for ZIP or Postal Code
    Daca e vorba de o adresa de US, gaseste una buna pe google.

-pot cumpara orice produs care se gaseste pe amazon cu banii castigati?
    Banii castigati sunt transformati in Gift cards cu care poti cumpara cam orice, mai putin bunuri digitale (gen jocuri downloadabile pt Win/PSN/Live). Eu asa stiu...E totusi posibil sa poti cumpara Kindle ebooks sau mp3-uri, eu n-am incercat sa cumpar decat jocuri pt PSN si nu a mers. Anyway, scrie la Help ce poti cumpara si ce nu poti cumpara cu Gift cards, cauta acolo.
    -cam care este castigul zilnic pentru voi ca sa imi fac o idee?
    Depinde cat timp petreci cautand HIT-uri (sau daca esti pe faza cand te anunta TurkAlert-ul) si de noroc...In unele zile nu gasesti nimic, in altele gasesti niste hit-uri bune si dai lovitura pe ziua respectiva. Deci intre 0 $ si cateva zeci de dolari (sau sute, daca dai crezare legendelor urbane de pe acest thread ) pe zi.

13. #5333 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    majoritatea de pe aici folosesc turkalert...
    probabil nu ai bifat acolo "subscribe"

Mi am luat azi telefonul de la vama
    Lg Optimus 2x(p990) si un Sony Live View watch
    Total ~720$
    Sweet Sa le folosesti sanatos. Cat ai avut de platit tva/vama?

Si multumesc celor de mai sus cu recomandarile, am gasit in final un mp3 rezonabil la Amazon.com Shipping Rates: E & B ElectronicsSpre surprinderea mea, coletul a fost trimis dupa vreo 2 ore de la plasarea comenzii. Abia-l astept.

14. #5334 SP
    Member eecode's Avatar
    Nu am apelat niciodata la E&B ptr faptul ca erau foarte scumpi si nu imi raspundeau la mesaje.

15. #5335 SP
    Quote Originally Posted by Hiperjet View Post
    Daca e vorba de o adresa de US, gaseste una buna pe google.

Banii castigati sunt transformati in Gift cards cu care poti cumpara cam orice, mai putin bunuri digitale (gen jocuri downloadabile pt Win/PSN/Live). Eu asa stiu...E totusi posibil sa poti cumpara Kindle ebooks sau mp3-uri, eu n-am incercat sa cumpar decat jocuri pt PSN si nu a mers. Anyway, scrie la Help ce poti cumpara si ce nu poti cumpara cu Gift cards, cauta acolo.

Depinde cat timp petreci cautand HIT-uri (sau daca esti pe faza cand te anunta TurkAlert-ul) si de noroc...In unele zile nu gasesti nimic, in altele gasesti niste hit-uri bune si dai lovitura pe ziua respectiva. Deci intre 0 $ si cateva zeci de dolari (sau sute, daca dai crezare legendelor urbane de pe acest thread ) pe zi.
    Pai eu vreau sa imi fac adresa ca worker.Trebuie sa am adresa de US?Nu inteleg cum vine asta.Ma poate ajuta cineva prin messenger sa fac contul cum trebuie, va rog?

16. #5336 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Pai eu vreau sa imi fac adresa ca worker.Trebuie sa am adresa de US?Nu inteleg cum vine asta.Ma poate ajuta cineva prin messenger sa fac contul cum trebuie, va rog?

Rog sa nu ii raspunda nimeni.Sa caute milogul in urma,ca doar nu suntem punct de informatii....Nu e in stare sa citeasca prima pagina.

Cu 2 pagini in urma s-a explicat dar tu esti prea "boss" ca sa dai un search sau sa te documentezi putin.....rusine de baiat ce esti...

17. #5337 SP
    Am rugat daca ma poate ajuta cineva, atat.Nu trebuie sa sariti cu gura pe mine, este prima data cand aud de site-ul asta.Si nu sunt 'boss', doar ca sunt dezinformat.

18. #5338 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Te poti informa foarte usor citind primele si ultimele pagini ale topicului, daca nu chiar intregul topic. Sunt multe pagini, dar si informatia este multa si daca se repeta la fiecare pagina, unde mai ajungem? Threadul are o parte foarte buna de sustinere la inceput, cu informatii destule. Restul threadului este de dezvoltare, nu de repetitie.

Altfel, cand se posteaza ceva util, nici nu mai vezi printre atatea intrebari...

19. #5339 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Sweet Sa le folosesti sanatos. Cat ai avut de platit tva/vama?

Si multumesc celor de mai sus cu recomandarile, am gasit in final un mp3 rezonabil la Amazon.com Shipping Rates: E & B ElectronicsSpre surprinderea mea, coletul a fost trimis dupa vreo 2 ore de la plasarea comenzii. Abia-l astept.
    50 de lei
    Pachetul a ajuns la vama si nu am avut probleme...oricum valoarea declarata era 79$
    Comanda data pe 14 si a ajuns cam pe 19 la vama si pe 21 l-am ridicat(au program doar 2 zile pe saptamana la vama)
    Recomand FGS Trading

Are careva idee daca firmele de curierat livreava colete la domiciliu si sambata???
    Am un pachet ce vine prin pegasus si azi a intrat in RO...l-au vamuit...etc...asa imi apare pe pagina de tracking
    E vreo sansa sa il livreze maine?
    Am sunat la ei dar nu raspunde nimeni...

20. #5340 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    Hello. Azi am stat 9 ore sa citesc ultimele 120+ pagini de pe acest thread. Lucrez pe mturk de vreo luna si ma bucur ca mi-am lamurit o groaza de lucruri. Apropo, asa am aflat de turkalert si mai devreme am primit notificare pt ProductRnR cu 0.06/hit. A mai prins cineva? Erau 200 hituri disponibile, eu am reusit sa fac 50.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 267 of 312 FirstFirst ... 167 217 257 265 266 267 268 269 277 ... LastLast