chiar ii recomandat.
Am inteles. Multumesc frumos!
PS: Si cum accept o oferta? Dau click pe "Contact the Requester of this HIT" si ii scriu un mesaj ?
How do I complete a HIT?
From the Mechanical Turk homepage, click on the "View a HIT in this group" link to see a specific HIT. Preview the HIT before you decide to accept it. If you want to complete the HIT, select the gold "Accept HIT" button. Complete the HIT according to the Requester instructions, and select the "Submit HIT" button. After you submit your results for the HIT, another similar HIT will be presented for you to accept.
Am o intrebare pt ce i ce au comandat de la Galaxy Sports...
Prin ce v-a trimis pachetele:???
Eu am dat o comanda destul de mare si mi-au trimis pachetul prin Pegasus....
Eu nu am mai avut de-a face cu cei de la Pegasus RO...asa ca va intreb pe voi...
Daca pachetul a fost trimis de vineri...o sa primesc pachetul pana vineri?(inainte de Paste)
mie mi-au venit la posta din localitatea mea, dar au trimis pachetele prin Royal Mail, in mod normal cred ca intr-o saptamana ajung
mie tot prin royal mail mi-a venit ...dar a fost comanda doar cate o perechde de adidasi....tu cu mai multe perechi ti-a trimis prin Pegasus...chiar n-am auzit de ei![]()
Pegasus e curier national si international..
Daca unui pachet trimis diun SUA ptin curier rapid ii ia cam 4 -5 zile sa ajunga... sper ca astia din UK sa fie cel putin la fel de rapizi.
Eu vroiam o parere despere cei de la Pegasus...eu pana acum am folosit doar FanCourier si Posta Romana...
Ceva pareri de la cineva care a folosit serviciile celor de la Pegasus...??
Am gasit pe site la pegasus...
Pt un colet trimis prin cel mai ieftin serviciu(classic) din UK in RO...Trebuie sa astept 4 zile![]()
Intre 30 si 50 de secunde, depinde de cum pica produsele. Eu nu ma uit decat la poza, de regula daca este identica, at sansele sunt ca si restul de caracteristici sa corespunda. Se mai fac erori, insa pana acum nu am patit nimic...Insa asta e cam singura metoda relativ sigura de a face cativa dolari pana se termina hit-urile disponibile (si de regula se duc repede).
a reusit cineva sa transfere de pe payments banii care au la status failed?
ma refer daca a vorbit cu vreunu de la amazon si a putut..
Slabe sanse...
Am incercat de mai multe ori dar am primit mereu mesajul urmator:
We do not disburse funds for suspended accounts.
You may review the Participation Agreement/Conditions of Use at this URL:
http://www.mturk.com/mturk/conditionsofuse
ProductRnR 0,06
Select the best category for a given product
ce selleri de electronice in afara de beach camera stiti? (de preferat sa fi avut o experienta buna cu ei)
Ecminitx...
E mai mic...dar poate aduce cam orice vrei pe "comanda"...
Si partea buna e ca schimba valoarea![]()
ecminitx @ Amazon.com:
cand l-am intrebat ultima data a zis ca nu schimba pretu..
Ecminitx are doar componente, pe mine ma intereseaza ceva cu electronice gen laptop, imprimanta etc (vreau sa caut o alternativa la beach camera sa vad daca gasesc produse mai bune)
E logic ca nu confirma faptu ca va pune alt pret. Nu va da-ti seama ca face o ilegalitate?
In cazul meu, mai toti au pus un pret mai mic in locul pretului real. Dar nu imi spune nimeni negru pe alb ca va face acest lucru. da-ti comanda si trimiteti-le mesaj sa puna un pret mai mic, dar nu le puneti intrebarea ca nu e nimeni prost sa va raspunda.
Bookmarks