am facut eu 5..si mi le-a respins..si le-am facut calumea
Printable View
am facut eu 5..si mi le-a respins..si le-am facut calumea
pe care ? John Rehling sau celalalt ?
Catalog_SKU_Popularity https://www.mturk.com/images/spacer.gif Si mie mi le-a respins. Am facut 4 si le-am facut incet si am si citit.
eecode, la John Rehling cu 5,55 te-ai bagat ? am impins vreo 13 de hituri la el cu timp de 25, 40 minute... acum astept.
Nu si nu incerc ca nu are rost.
krys_ro sa ne anunti daca au fost aprobate
Mai face careva de la collective endeavor?
face cnv Which Image is Better?
incerc si e usa fac cateva. Sa vedem ce va iesii. :)
am facut 100 si vreau sa stiu daca a facut cnv aseara cand au bagat si daca au platit pana acum.
Colegii...cele cu 5,55 respinse toate. si uite-asa am ratat degeaba o iesire cu o domnisoara... Tu Pastilutza te-ai ars?
Eu nu am facut:>:>:>...am facut product listings si ProductRnR
eu cred ca numai vad ps2. nici pana la ora actuala nu am auzit nimik(l-am comandat din 28 februarie si 10-25 martie cica trebuie sa vina) si nici la ora actuala nu a venit ce mai pot face cel mult sa imi recuperez bani!:(
pai 25 martie...noi suntem in 17.Ti-am spus,dureaza cv daca ai comandat de la lukiegames.
pai da ma da nici macar un mail sa spuna unde mama naibi sunt??
Cati ani ai? Ti se spune ca dureaza mult, atunci asteapta. Tu ti-ai setat in gand ca pachetul ajunge in doua zile si de atunci tot sari. Asteapta si tu sa treaca o luna si vedem dupa ce se intampla. 2-3 saptamani dureaza pana ajunge in tara, inca 1-2 saptamani pana este manevrat in tara.
Timp in care sunt sanse minime sa iti spuna CINEVA, oricine, pe unde se afla. Ei acolo nu au mai multe pile la posta decat ai tu, ca sa iti dea mail constat pe unde se afla...
Rabdare...
am 16 ani maine ii implinesc si de e prima data cand comand asa ceva.:)