omg 6 luni pai as innebuni =))
Printable View
omg 6 luni pai as innebuni =))
pastilutza au fost aprobate Which Image is Better??
https://www.mturk.com/mturk/preview?...0YFGWSCO8PG223
Is simple da primiti numai 1 cent.
mi-a venit confirmare cum cu pachetul meu esti la oficiul vamal Pitesti.Stiti unde este ??
Biroul vamal de control si vamuire la interior din Pitesti Adresa: B-dul. Petrochimistilor 22, Pitesti, jud. Arges Telefoane: 0248-211.300; Fax: 0248-219.951
Ce zici de ce poate face Google ?
Da un telefon eventual inainte sa fii sigur ca-i asta :p. Pe aviz iti scrie un numar de oficiu postal. Daca dai cautare la aia gasesti sigur ;)
ms:)
Am si eu o intrebare pentru cei care au 2 conturi...Cand l-ati creat pe al doilea l-ati facut cu proxy si acum intrati pe el normal?
Nu poti intra pe mturk cu proxy. Cel putin eu nu am reusit.
Pai m-am referit decat cand fac contul,apoi intru normal...Sau nici macar sa creez contul nu merge?
Am facut si eu 5$ aseara ,adica la atata mi-a dat approve pana acuma ..sa vad la restul ..daca mi-ar da approve la toate as strange 11$ ..
Momentan o sa iti dau doar lista cu cele la care am fost aprobat :
Consumption and Personality Survey - 0.50
Mobile Software Testing & Review - Geolocation App (Cab/Taxi) - 1.50
Mobile Software Testing & Review - Geolocation App (Point of Interest Finder) - 1.50
Quick Buck (ORIGINAL SITE) - 0.60
Interactive research study on attitudes towards negotiation! - 0.50
Survey about activities and goals - 0.50
Short academic research survey about relationships - Participants must be in a relationship of at least 3 months - 0.50
Have you seen these movies? Looking for cable VOD responses only. - asta e in pending inca dar e de 3.00$ ..o sa editez sa va spun daca m-a platit sau daca m-a respins
eu sunt pe proxy si pana acum nu am avut probleme....
Pentru un proxy bun folositi Real Hide IP ..e free .
EDIT: Mi-a mai dat approve la una : Social Opinions Study - 0.75
Deci nu iti poti face alt cont pe acelasi IP? Trebuie proxy sau alt IP?
Iti poti face mai multe conturi pe acelasi IP din cate spun ei. Eu am mai multe calculatoare conectate toate la internet.
Poate merge cu un vpn era bun The free vpn sau hot spot shield,era cel mai confortabil.
vrei sa o iei de la 0 sau sa mergi in paralel cu acele conturi?
daca vrei sa o iei de la 0 mai vb cu ei sa iti inchida contu...si esti mai safe pe urma...
daca vrei mai multe conturi....mergi la risc...