Vad ca mi-au aprobat cam toate survey-urile ,am strans 10$ pana acuma si mai am cateva oferte de 3,1 si 0.50$ care sunt inca in asteptare
Printable View
Vad ca mi-au aprobat cam toate survey-urile ,am strans 10$ pana acuma si mai am cateva oferte de 3,1 si 0.50$ care sunt inca in asteptare
Vreau sa tin contul de us pentru toate hiturile iar cel de franta intru pe el numai cand baga classify it.
Dudel vezi ca numarul ala nici macar nu existax(mi-a raspuns o cucoana ca cica e greseala
---------- Post added 21-03-2011 at 08:22 AM ----------
a da si cand mama naibi sa facut tva 24%?
S-a facut de un an de zile, nu prea esti la curent cu noutatile astea...
am de platit pe colet 100 lei
X(
Da,s-a scumpit tva-ul ..si eu am castigat un PSP Bundle de la Lockerz si am platit vreo 150 RON pe el...
da raw de tot oare de ce dupa ce ca suntem si in criza mai scumpeste si vama
pai trebuia sai dai sati trimita ca gift...
Si daca trimite Amazonul un produs impachetat de "gift", te scuteste de tva la vama?
De la amazon platesti TVA-ul cand finalizezi comanda(apare sub forma de taxe de import sau asa ceva)
Azi mi-a venit si mie ultima comanda...comanda a fost de 175$ cu toate taxele...
Desi am platit tva si tot ce trebuia la amazon cei de la ups tot vroiau sa ma taxeze...
I-am sunat ...le-am spus ca pot dovedi cu factura ca am platit...si pe pachet au pus o nota(biletel)pe care scria ca nu trebuie sa incaseze taxe...
Dar sub acel bilet era chitanta cu TVA + nu stiu ce taxe...in fine
@ 2 perechi de sandale si 2 portofele
ce ti-ai luat?:)
Cam cat timp ia sa iti intre bani in contul de mturk. Dupa ce requesterul ti'a acceptat munca? Ca deja incep sa transpir :)) am o suma maricica ce nas vrea sa o pierd :|
Vreo 2 zile am observat...
Cateva ore.
75 dolari din product listings:)) , asa ceva nam prins niciodata ...de s-ar baga si azi:-"
---------- Post added 22-03-2011 at 08:12 AM ----------
eu am comandat de 3 ori pana acuma , de fiecare data am selectat "this will be a gift" , si am platit 0 lei la vama...nush exact cum e treaba.
am ridicat ps2 si m-a iertat vamesul:).Acu am alta problema care aveti ps2 cum ati facut cu alimentarea de la cracanele alea ca la mine sunt diferite rau de tot ..
15
Pacat ca ca exista limita de 500 de hituri :( per zi ,ca treceam lejer de 100$ ieri. Sa speram ca mai baga si azi :X