https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZSVZGZ1QZZ71E0
Sariti pe ele cat mai sunt. Eu am facut 1000 si trebuie sa pun comprese la mana![]()
Da... sa stii ca nu e rentabil
Date Submitted Approved Rejected Pending Earnings
Apr 21, 2010 952 949 3 0 $18.98
Apr 20, 2010 683 671 12 0 $15.16
Apr 19, 2010 398 387 9 2 $8.45
PS: Nu le mai faceti, lasa ca le fac eu ca nu sunt rentabile![]()
Nu stiu de ce ai zis ca nu e rentabil. Daca mai erau le faceam pana se terminau toate, insa din pacate nu am apucat sa fac multe:
Apr 21, 2010 244 241 1 2 $4.82 , ceea ce inseamna ca mi-a respins un singur hit
Nici mie nu mi-au respins primele dati ...pana mi-au respins odata 1000si mi-au stricat ratingul.
---------- Post added 22-04-2010 at 01:31 PM ----------
uite chiar ieri cineva a avut respinse in bloc hit uri la ei.
Turker Nation - Classify this
faceti cum vreti
Inseamna ca dupa aproximativ 2000hits la ei ma pot considera norocos ca nu am primit prea multe rejects. Fir-ar sa fie, cred ca sunt printre cei mai buni la facut $ repedeImi retrag cele spuse atunci.
Inseamna ca singurii care au mai ramas cu bani cat de cat ok primiti repede sunt cei de la Quality control of photos. (possible adult content). Mi-a trecut tot cheful de turking.
Time to take a break.
Quality control of photos sunt cei mai buni la easy hits, rar primesc reject la vreun hit la ei si platesc aproape instantaneu.Sa verificati din cand in cand forumul respectiv si sa nu faceti prea multe la requesterii noi sau dubiosi indiferent de cat platesc per hit.bafta
Tocmai s-au bagat Hit-urile cu Is this a website. Ce ziceti? Sa le facem? sunt 2000 acum.
LE. Au trecut de 4000...
Intra pe forumul dat de monstrul, acolo trebuie sa scrie.
PS: Ai mai dat comanda de PS3?
Ma apuc de hit-uri dar iau doar cele care sunt 100% siteuri, daca tot imi dau reject le dau report la mturk chit ca imi baneaza contu, le dau report pana o sa le vina acru.
e riscant sa faceti multe de https://www.mturk.com/mturk/preview?...SJBO6L92HKK01N
uitati-va pe forum cam ce au patit unii.personal ma abtin sa le fac
---------- Post added 22-04-2010 at 05:33 PM ----------
@DevilBringer din cate stiu poti avea cate vrei..doar sa nu fii logat pe toate deodata.Eu mi-am facut alt cont odata ce am patit buba cu Classify this si nu am probleme
Pai da si eu facusem la Classify this si m-au platit primele zile... apoi mi-au respins 1000 fara nici o explicatie.Eu spun doar sa nu faceti prea multe la ei ca multi ..inclusiv subsemnatul am luat teapa.
A luat cineva BAN IP pe mturk pana acum ?
vreau sa creez un cont nou pe care sa incerc hituri classify it dar mi-e sa nu da ban ip .....
DAAAA, stiu manma refeream sa strang "cash" cat trebuie, nu sa strang pe mturk ca doar nu sunt complet prost
---------- Post added 22-04-2010 at 08:23 PM ----------
incercati hiturile Query de la dolores, eu zic ca merita.
Bookmarks