Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 312 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2581 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu prea vad cum s-ar putea frauda sistemul, desi cu putin ingeniozitate sunt sigur ca se gasesc solutii. Totusi, cumparatorii sunt destul de atenti cand vine vorba de banii lor, asa ca slabe sanse sa te alegi si cu banii si cu un rating bun, daca le faci la plezneala. Plus, nu o sa obtii nici un proiect daca nu ai note peste medie la testele de baza (alea de Engleza in principal), care nu se pot face la intamplare si nici nu prea se pot frauda ca intrebarile sunt la intamplare.

2. #2582 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Razorel,eu zic sa faci un thread separat si sa ne explici cum sta treaba cu site-ul asta
    +1 . Razorel cand ai timp ai putea sa faci un thread separat sa mai discutam si despre acel site ...nu pe thread-ul legat de Mturk (sa nu confundam capra si varza )

3. #2583 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Damn,nu inteleg dc imi da reject la hiturile cu "Is this a webpage" chiar si atunci cand le fac cu mare atentie.Aseara nu am gresit nici un hit si tot mi-am luat 1000 de respingeri.

4. #2584 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Damn,nu inteleg dc imi da reject la hiturile cu "Is this a webpage" chiar si atunci cand le fac cu mare atentie.Aseara nu am gresit nici un hit si tot mi-am luat 1000 de respingeri.
    La fel si mie , am facut aseara 300 si mi-au respins 230...ce se intampla cu ei ?
    Tin sa spun ca le-am facut pe toate 300 corect , altfel nu mai aveam pretentia sa imi accepte.

5. #2585 SP
    De data asta o sa ma pun in gura cu ei.Nu ii las pana nu imi dau un raspuns.

---------- Post added 06-05-2010 at 11:31 AM ----------

Mi-au raspuns la mail:
    It appears like you are just entering the domain name for every HIT you do - without actually checking the content.

What automated tool are you using to do these HITs?

---------- Post added 06-05-2010 at 12:37 PM ----------

Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Probabil sunt offtopic, si am mai zis asta cu mult timp in urma, dar daca va descurcati bine cu Engleza si aveti cunostinte bune intr-un domeniu anume (traduceri, postare pe bloguri, scriere articole, etc), incercati si Outsource to Freelancers, IT Companies, Programmers, Web Designers from India, Russia, USA, and more - oDesk.
    Eu am renuntat la mTurk ca nu-mi place sa lucrez pe centi, si pe odesk am gasit rapid cateva proiecte care imi dau lunar peste $300 (lucrand cam 10 minute pe zi). Este numai un sfat.
    Atasez un link si la profil, unde se poate vedea cat am primit pe un proiect intr-o luna. Mai am un proiect in lucru, dar nu-mi apare ca inca nu am fost platit. Am contul de un an, dar abia de o luna si un pic am inceput sa-mi caut serios proiecte pe el.
    edit: Informatii suplimentare aici

Wow,job-uri in 3ds Max si sunt platite cu sute de dolari.Damn,ma bag si eu pana la urma.

6. #2586 SP
    Da, cele de modelare 3d se platesc bine, ca si cele de programare. De-aia sunt cu cartea de Java in brate

7. #2587 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Merg facute la misto ?
    LE: @Mika Era o gluma legata de posturile lui Mario . Sper ca nu sariti toti pe mine
    Si legat de cele de la is this. Parerea mea :
    Programul lor verifica doar butoanele : Yes/No. Daca 2 useri zic ca pagina respectiva ii site, ei accepta. Cred ca vi le respinge deoarece la multe siteuri numele nu ii intre www. si .com si voi probabil copiati chestia aia(eu asa faceam desi ei zic clar ca vor numele site-ului). Nu am exemple sa va dau dar daca va uitati gasiti.

8. #2588 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mai bine nu faci.Or sa inceapa sa vorbeasca despre cum sa fraudeze sistemul si se va duce site-ul de rapa lafel ca Mturk.

Mturk-ul se mai tine tare din cauza ca este finantat de unul dintre cele mai tari site-uri de cumparaturi din lume.
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Merg facute la misto ?

9. #2589 SP
    Eu cred ca era o gluma... Oricum, nu e obligat nimeni sa te plateasca, deci daca le faci la misto poti sa astepti mult si bine banii

10. #2590 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Merg facute la misto ?
    LE: @Mika Era o gluma legata de posturile lui Mario . Sper ca nu sariti toti pe mine
    Si legat de cele de la is this. Parerea mea :
    Programul lor verifica doar butoanele : Yes/No. Daca 2 useri zic ca pagina respectiva ii site, ei accepta. Cred ca vi le respinge deoarece la multe siteuri numele nu ii intre www. si .com si voi probabil copiati chestia aia(eu asa faceam desi ei zic clar ca vor numele site-ului). Nu am exemple sa va dau dar daca va uitati gasiti.
    Pai aseara 70% din hituri erau cu Fotolog - Share photos. Make friends. It's easy! si www.vkontakte.ru ....astea erau si numele site-urilor.

11. #2591 SP
    Member Szergiu's Avatar
    offtopic...
    am vazut ca cei de pe lockerz si-au deschis si magazin...si accepta plata prin amazon payments...
    partea buna e ca la taxe de transport nu costa mult....cativa dolari
    nu stiu sigur daca e pt europa..

12. #2592 SP
    Member rockybt18's Avatar
    vkontakte sa accepte trebuie sa il scrii in rusa, mie mi le accepta toate in varianta scrisa in rusa.

13. #2593 SP
    Cum se scrie in rusa?

14. #2594 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Quote Originally Posted by pastilutza View Post
    cum se scrie in rusa?
    ВКонтакте

Sa va povestesc prima mea comanda de pe amazon:
    Duminica seara am dat comanda de un Sansa Fuze de 8Gb pentru pus in masina. Marti dimineata mi-au preluat comanda si l-au trimis pe seara spre FedEx(NY), ieri dimineata a ajuns in Memphis si in seara asta la ora 17 ora locala a ajuns in Bucuresti. Deci un pachet USA - Romania prin FedEx a facut 2 zile maxim. Acum pe cat pariu ca mie imi va ajunge pachetul in 5-7zile, Bucuresti-Botosani? Daca l-ar trimite prin curierat ar ajunge sambata sau luni cred dar in ritmu in care se misca jegoasa de Posta Romana nu vad eu pachetul luni la ora 18 cum zice pe tracking-ul FedEx.
    PS: Pachetul a costat 105$, 66$ player-ul si 39$ transportul. Le-am trimis mail poate imi pun valoare mai mica sa nu platesc tva mare dar nu mi-au raspuns. Dupa voi oare trebuie sa ma duc la punctul vamal sa il ridic sau de unde? Eu stau in provincie si la mine la posta nu am punct vamal, cred ca trebuie sa ma duc in oras nu? Any ideas?

15. #2595 SP
    Member Energizer's Avatar
    Nu trebuie neaparat in rusa. Eu scriu "vkontakte" si primesc accept de fiecare data.

16. #2596 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cum se scrie in rusa?
    EU cel mai mult am facut cu aia de la inceput,mi-am dat semaa ca prima sub-categorie trebuia sa fie home si am luat de acolo cu: Ctrl.+c si Ctrl.+v ,Bafta mai Pastilutza

17. #2597 SP
    Am facut alt cont si am facut iar 10 hituri.Daca si acum le da reject nu mai fac nici un hit de la el.

18. #2598 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by rockybt18 View Post
    ВКонтакте

Sa va povestesc prima mea comanda de pe amazon:
    Duminica seara am dat comanda de un Sansa Fuze de 8Gb pentru pus in masina. Marti dimineata mi-au preluat comanda si l-au trimis pe seara spre FedEx(NY), ieri dimineata a ajuns in Memphis si in seara asta la ora 17 ora locala a ajuns in Bucuresti. Deci un pachet USA - Romania prin FedEx a facut 2 zile maxim. Acum pe cat pariu ca mie imi va ajunge pachetul in 5-7zile, Bucuresti-Botosani? Daca l-ar trimite prin curierat ar ajunge sambata sau luni cred dar in ritmu in care se misca jegoasa de Posta Romana nu vad eu pachetul luni la ora 18 cum zice pe tracking-ul FedEx.
    PS: Pachetul a costat 105$, 66$ player-ul si 39$ transportul. Le-am trimis mail poate imi pun valoare mai mica sa nu platesc tva mare dar nu mi-au raspuns. Dupa voi oare trebuie sa ma duc la punctul vamal sa il ridic sau de unde? Eu stau in provincie si la mine la posta nu am punct vamal, cred ca trebuie sa ma duc in oras nu? Any ideas?
    daca ai comandat prin fedex...pachetu o sa ajunga la tine cu fan courier...
    asa s-a intamplat la mine de fiecare datavine prin posta...acasa daca.comanzi prin usps cu prioritate
    standard cred ca trebuie sa le ridici de la vama...

19. #2599 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu am ~200 de HIT-uri la Is this a webpage si absolut toate aprobate. Niciun reject. Si am intalnit si site-ul in rusa si am copiat doar ce era intre www. si .com. Weird.

20. #2600 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Eu am ~200 de HIT-uri la Is this a webpage si absolut toate aprobate. Niciun reject. Si am intalnit si site-ul in rusa si am copiat doar ce era intre www. si .com. Weird.

exact asa am facut si eu la 700 de hituri si am primit reject la toate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 312 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast