In ultimele 3 zile am facut 20 $ doar din hiturile cu Classify It. Le baga in fiecare seara pe la 7-8.
Hiturile "Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage" sunt aceptate atunci cand alti 2 useri folosesc acelasi raspuns.
De ce nu bagam toti acelasi raspuns ? de exemplu eu cu inca 2 useri bagam google la tot, ei vor trebui sa acepte.
Incercam ?
cred ca nu ai de unde sa stii care hit-uri vor fi facute de alti useri . Poate hit-ul tau e facut de unu din Australia sau Tokyo(i`m just saying ) . Deci metoda nu o sa mearga de fiecare data (asta-i clar
) . Oricum iti ia numa 5-6 secunde sa faci hit-ul cum trebuie .
Pentru cateva secunde nu se merita...oricum astia dau reject la cateva hituri. Ieri am facut 15 $ din ele si sper sa trec de 20/zi.
Pai nu e nici un secret. Am facut doar hit-uri de la Classify It. Vezi ca baga 4000 hituri/zi deci daca ai chef poti sa faci multe. Eu dupa 500 sunt rupt![]()
hello!
Imi trimiteti si mie pe PM un nume fals?
Ca vad pe fakenamegenerator nu vrea sa intre.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...S1S18Z5XW0TXV0 - Is this a website? Work People!!!
dupa un timp o sa stii care site-uri merg si care contin numai o poza sau numai o reclama . De asemenea , browser-ul o sa iti salveze numele la site-urile pe care le-ai tastat prima data . De ex eu stiu ca bing e un site bun asa ca nici nu astept sa se incarce pagina pentru ca stiu sigur ca o sa mearga . dau back la casuta cu numele si ajunge sa scriu numa BI ca deja apare varianta cautata . E foarte usor. La site-urile la care nu tin minte sa le fi scris numele mai intai le verific si dupaia trimit raspunsul "final " . eu as putea in 4-5 secunde , daca nu ar dura 4 secunde incarcarea Hit-ului
![]()
https://www.mturk.com/mturk/preview?...KLBO6L92NFC10V a facut cineva? Mi se par destul de bine platite pentru ce se cere..
m-am gandit sa incerc da am zis ca nu prea conteaza la astea cu "is this a webpage " . metoda asta o foloseam la hit-urile de la produniverse . Da hai ca incerc si la astea. Thx for the tip
.
BTW aproape 500 de hit-uri facutesi mai sunt inca 2000 de hit-uri.
L.E. : yep .. merge mai repede cu 2 tab-uri . now i`m really getting some speed![]()
Bookmarks