Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 312 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2541 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Multumesc de link-uri... m-am cam uitat prin toata colectia lor si am pus ochii pe cateva produse, dar alte magazine mai sunt? In special ceva care sa vanda Adidas as cauta.

2. #2542 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Au mai bagat ceva hituri ?

3. #2543 SP
    Member Energizer's Avatar
    In ultimele 3 zile am facut 20 $ doar din hiturile cu Classify It. Le baga in fiecare seara pe la 7-8.

4. #2544 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Hiturile "Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage" sunt aceptate atunci cand alti 2 useri folosesc acelasi raspuns.

De ce nu bagam toti acelasi raspuns ? de exemplu eu cu inca 2 useri bagam google la tot, ei vor trebui sa acepte.

Incercam ?

5. #2545 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Hiturile "Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage" sunt aceptate atunci cand alti 2 useri folosesc acelasi raspuns.

De ce nu bagam 3 useri acelasi raspuns ? de exemplu eu cu inca 2 useri bagam google la tot, eu vor trebui sa acepte.

Incercam ?
    cred ca nu ai de unde sa stii care hit-uri vor fi facute de alti useri . Poate hit-ul tau e facut de unu din Australia sau Tokyo (i`m just saying ) . Deci metoda nu o sa mearga de fiecare data (asta-i clar ) . Oricum iti ia numa 5-6 secunde sa faci hit-ul cum trebuie .

6. #2546 SP
    Pentru cateva secunde nu se merita...oricum astia dau reject la cateva hituri. Ieri am facut 15 $ din ele si sper sa trec de 20/zi .

7. #2547 SP
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Pentru cateva secunde nu se merita...oricum astia dau reject la cateva hituri. Ieri am facut 15 $ din ele si sper sa trec de 20/zi .
    ce hit-uri mai faceti acuma , de reusiti sa faceti 15-20$ ? nu am mai facut banuti pe mturk de foarte mult timp si as vrea sa ma reapuc . Daca as face 5 dolari pe zi ar fi super . Deci ? care e secretu vostru ?

8. #2548 SP
    Pai nu e nici un secret. Am facut doar hit-uri de la Classify It. Vezi ca baga 4000 hituri/zi deci daca ai chef poti sa faci multe. Eu dupa 500 sunt rupt

9. #2549 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si in cat timp faci 500? Si cat se plateste/Hit?

10. #2550 SP
    Pai fac 500 in 2 ore..primesc 2 centi pe hit.

11. #2551 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    hello!
    Imi trimiteti si mie pe PM un nume fals?
    Ca vad pe fakenamegenerator nu vrea sa intre.

12. #2552 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    hello!
    Imi trimiteti si mie pe PM un nume fals?
    Ca vad pe fakenamegenerator nu vrea sa intre.
    Le ce nume te referi ?
    Vrei sa-ti faci cont pe mturk ?

13. #2553 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Quote Originally Posted by cBs View Post
    Le ce nume te referi ?
    Vrei sa-ti faci cont pe mturk ?
    Da .
    Gata numai e nevoie.

14. #2554 SP
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...S1S18Z5XW0TXV0 - Is this a website? Work People!!!

15. #2555 SP
    Nu stiu cum faceti voi hiturile alea in 6-7 secunde, la mine dureaza cel putin 15 .

16. #2556 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Nu stiu cum faceti voi hiturile alea in 6-7 secunde, la mine dureaza cel putin 15 .
    Daca le faci corect dureaza in jur de 15-20 secunde , dar daca le faci speciale pentru reject , 5-6 secunde.

17. #2557 SP
    dupa un timp o sa stii care site-uri merg si care contin numai o poza sau numai o reclama . De asemenea , browser-ul o sa iti salveze numele la site-urile pe care le-ai tastat prima data . De ex eu stiu ca bing e un site bun asa ca nici nu astept sa se incarce pagina pentru ca stiu sigur ca o sa mearga . dau back la casuta cu numele si ajunge sa scriu numa BI ca deja apare varianta cautata . E foarte usor . La site-urile la care nu tin minte sa le fi scris numele mai intai le verific si dupaia trimit raspunsul "final " . eu as putea in 4-5 secunde , daca nu ar dura 4 secunde incarcarea Hit-ului

18. #2558 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    . eu as putea in 4-5 secunde , daca nu ar dura 4 secunde incarcarea Hit-ului
    De ce nu faci cu 3-4 tab-uri ?

19. #2559 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...KLBO6L92NFC10V a facut cineva? Mi se par destul de bine platite pentru ce se cere..

20. #2560 SP
    De ce nu faci cu 3-4 tab-uri ?
    m-am gandit sa incerc da am zis ca nu prea conteaza la astea cu "is this a webpage " . metoda asta o foloseam la hit-urile de la produniverse . Da hai ca incerc si la astea . Thx for the tip .
    BTW aproape 500 de hit-uri facute si mai sunt inca 2000 de hit-uri.
    L.E. : yep .. merge mai repede cu 2 tab-uri . now i`m really getting some speed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 312 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast