Pana acum nu am avut probleme la international (am mai comandat si in afara banilor primiti de la mturk), toti care trimiteau international (implicit Eu, cum e trecut in tabelul de preturi) au trimis si in Ro.
Pana acum nu am avut probleme la international (am mai comandat si in afara banilor primiti de la mturk), toti care trimiteau international (implicit Eu, cum e trecut in tabelul de preturi) au trimis si in Ro.
Stiti vreun magazin de imbracaminte de pe Amazon care trimite in Romania?
P.S:Tot nu am primit raspuns la intrebarea mea,magazinele Nike sau Adidas trimit in Romania?
Cel mai probabil trimit, dar eu am incercat sa iau tricouri de la Vans, Etnies, Fallen, DC, Element etc. cu pretul in jur de 15$ si cu tot cu transport ajungea la o suma astronomica, gen 85$.![]()
lol Daca va uitati la tricouri de 100$.
Eu cred ca am o problema. Eu nu am mai visat de luni de zile, si aseara am visat ca aveam 70$ in cont.WTF.
este din nou hit ul cu scribd...
profitati de el
care ma ajuta si pe mine sa imi fac un cont?
cum pot sa iau ban,disable pe asta..?
101.000 de HITuri si se gasesc atat de greu alea bune.
Cred ca o sa am una rejected.Din cauza la HIT ! Era una sa zici daca poza trece sau nu testul si cica trebuia sa faci la 20 de imagini, doar ca mie la a treia imagine cand am dat PASS s-a terminat HIT-ul.
![]()
Foarte greu se gasesc alea bune.Cand prind si eu una mai calumea ma trezesc ca e us only sau nu am ratie destul de mare.![]()
13$ intr-o singura zi, SCRIBD e mana cereasca
acum am destui bani sa imi cumpar mouse-ul dorit
Mie-mi spui...eu am facut in total vreo 50$ cu Scribd.Din pacate pe ultimul am apucat sa-l fac doar de 17x.
Pe mine m au banat, si nu pot sa inteleg de ce. Toata HIT urile care le am pus aveau legatura cu cerinta, aveau titlul corect si descriere. Macar am scos 2.4$ cu ei![]()
Se poate lua de aici: Amazon.com: PlayStation Network: Video Games sau Amazon.com: Xbox LIVE: Video Games ?
Eu sincer nu inteleg. Daca iau codul cu banii de pe Gift Card, de ce imi mai cere cardul de credit ?
Man, uite-te atent acolo ce suma iti arata. Daca iti arata mai mult decat ai in cont, LOGIC ca iti cere cardul. Probabil nu iti da un cod ci CARDUL propriu-zis, de aici rezultand shipping. Cert e ca iti cere cardul cand nu ai de ajuns de la bonusuri.
Dude, eu ma refeream la coduri de PSN. Am peste 30$ in cont si Marvel vs Capcom 2 e 15$.
Bookmarks