https://www.mturk.com/mturk/preview?...HIK3MVWF1LO08M
un hit usor de facut....cred ca plateste....ca e simplu...nu ai cum sa gresesti...
https://www.mturk.com/mturk/preview?...HIK3MVWF1LO08M
un hit usor de facut....cred ca plateste....ca e simplu...nu ai cum sa gresesti...
C'est fini hit-urile ...17k la nr ...aprox 1 ora jumate s-au dus
---------- Post added 10-01-2011 at 04:29 PM ----------
deejay ce hit ai facut pe 7...arata bine
257 am facut eu
prima oara cand am facut la RnB mi le-a acceptat toate...si si cand am facut si eu alea de pe 7 mi-a respins 340...
dc????si le-am facut la fel ca prima oara
da...am inteles....dak iei de la amazon nu mai platesti nimic in tara....dar dak iei de la alt seller platesti nu??
Poti stabili cu selleru'(daca e amabil)si iti pune la valoare declarata o suma mai mica.
Eu am "scapat" si cu ipod touch pus la 12 dolari,procesor quad core la 30 dolari,si altele...
Depinde mult de ce vames prinzi...
mai "vasylyka" fara frica si cu **** micalumea vorbeste pe aici de taxe...cum sta treaba si tu intrebi care a platit,...
stie careva formula pt ratie acolo??) am 5025 acceptate si 390 respinse...ratie=92.8
vreau sa vad cate hit-uri tre sa mai fac ca sa ajung la ratie 95
sa va aud matematicienilor![]()
am o intrebare la voi..... de pe siteul amazon.co.uk toate produsele au trasport in romania???
tu nu stai bine cu logica asa e? daca 390 respinse inseamna 7.2% din ratie...ce nu iti e clar? calculeaza cat tre sa faci ca sa iti dea 95%...simplu ca buna ziua...si ca sa te ajut...tre sa ai in jur de 6300 de hituri ca sa ai ratia 95%...asta daca ramai numai cu respingerile astea..fara sa iti mai respinga...
PS: mai lasa mturkul si mai mergi la scoala..ca te trag astia in piept la bani si nu ai sa iti dai seama![]()
Hei ! Thread-ul acesta este dedicat mTurk-ului.Nu puteti sa va certati pe messenger sau PM ?
L.E. - Classify This
sunt Classify This Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.
pacat ca inca n-am 1000 sa pot face![]()
Aveti idee cat dureaza maxim pana ti le aproba (sau resping)? Am vazut ca variaza de la angajator la angajator, unii mi le-au aprobat dupa cateva ore, altii a doua zi, iar altii deloc, inca mai sunt pending. E posibil ca unele hit-uri sa ramana pending pt totdeauna?
Bookmarks