Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 312 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4421 SP
    Junior Member eXe1515's Avatar
    eu am citit toate paginile am gasit acu deabia dar nu pe forumul vostru pastilutza pai bine ma iti era greu sa spui ca poate veni si prin posta?

2. #4422 SP
    Junior Member sirebel's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    mda...tre sa explici pe fiecare pagina cum ajung coletele...clara treaba..daca va uita-ti macar in urma putin..S-AZIS CA FIECARE A PRIMIT COLETELE ORI LA VAMA DIN ORAS ORI ACASA..depinde prin ce forma trimit...standard iti ajung la posta...expedited ajung acasa..greu...lasati-va de sport daca va e lene sa cititi ce s-a zis in posturile anterioare
    Imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa citesc 221 de pagini,am inceput Mturk acum 3 zile , pana atunci nu stiam absolut nimic de site-ul acesta. Am sa imi fac timp si am sa citesc toate posturile din urma, sincer sa va zic la inceput am crezut ca este un site nasol la fel ca oricare altul de pe internetul asta stil (paytoclick) pana ce am vazut ca lumea chiar primeste bani pe acel site. in 3 zile am facut 20 de $ , nu este mult dar avand in vedere ca sunt doar 3 zile este super ok. inca odata imi cer scuze pt ca nu am avut timp sa citesc , si va multumesc mult pt raspuns.

3. #4423 SP
    cum faceti voi 20$ in 3 zile ca eu ma chinui de 7 zile sa fac 4$?

4. #4424 SP
    Member yyomax's Avatar
    )....odata am facut 60$ in 1-2 ore.......depinde de noroc...dak bag hit-uri bune si sa fii pe faza....

la alea 60$....am prins product listining de 0.80$.....a fost ultima oara cred cand a platti 80c pe hit...acum doar 15c mai este

5. #4425 SP
    imi puteti da si mie niste hituri bune ca ma dispera dolores ala sunt si grele

6. #4426 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Hituri bune apar si dispar, trebuie sa stai la panda zilnic sau sa folosesti niste alerte prin mail de la requesterii favoriti (folosesti turkalert.com pt asta). Depinde si unde ai facut contul, pe US gasesti hituri mai bune, de regula.

ps: Dolores Labs suck, eu i-am banat, nu vreau sa mai aud de ei. Spameaza toata ziua cu hituri aberante si sunt si foarte exigenti.
    ps2: nu te aventura la hituri ce promit recompense mai mari de 2 USD/hit, in general sunt tzepari care iti vor da reject si eventual si block.
    ps3: foloseste neaparat extensia de browser Turkopticon, pt a verifica daca requesterul este de incredere.
    ps4: cand cauti hituri, selecteaza Sort by: HITs Available (most first), Reward Amount (most first) si HIT Creation Date (newest first). Eu cel putin asa fac, cel mai des folosesc sort by most hits.

7. #4427 SP
    Member hcm90's Avatar
    sunt Classify this advertiser

8. #4428 SP
    Member Florin27's Avatar
    Mama ce repede s-au terminat...In 5 minute sau dus 2 mii de hit-uri...

9. #4429 SP
    Banned devil night's Avatar
    sunt pe franta 3000

si

pe germania 2300

spor la facut bani

10. #4430 SP
    Member antifacat's Avatar
    Quote Originally Posted by sirebel View Post
    Imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa citesc 221 de pagini,..... inca odata imi cer scuze pt ca nu am avut timp sa citesc , si va multumesc mult pt raspuns.
    nu e vorba de cerut scuze...dit...nu ai de ce ..dar cu vreo 20 de posturi in urma la fel s-a mai apucat cineva de mturk si s-a explicat ce si cum...cel mai bine e sa te experimentezi..adica te tot uiti pe site...ca nimeni nu s-a nascut invatat si multi dintre noi am descoperit singuri miscarile...
    eventual treaba asta cu mura in gura gen -> link si "zice-mi si mie cat costa" suna aiurea tare ...a para malaiata in gura lu' natafleata...
    spor la bani

---------- Post added 04-02-2011 at 09:48 PM ----------

mai zic o data (sper si pentru ultima) sub pretul produsului apare firma care trimite..click pe ea..a 3-a casuta is shipping rates...acolo iti arata daca trimite in europa sau nu..respectiv tarifele de drum...difera de la firma la firma...produsule cu pret mare se merita sa le iei de la amazon direct...la descriere iti zice "this item is also available out of US" sau ceva de genul...alte nelamuriri?

---------- Post added 04-02-2011 at 09:51 PM ----------

PS: eu am cont de Romania si fac in jur de 100 110 pe saptamana ...indeplinesc si cam toate conditiile care le cer...gen ratia si un anumit numar de hituri...pentru incepatori e mai greu pana se stabilizeaza la capitolul cerinte...dar dupa aia merge uns

11. #4431 SP
    Member yyomax's Avatar
    de ce se merita sa iei produse cu pret mare de la amazon direct?...ca sunt ce-i mai siguri selleri???sau ca nu mai platesti TVA-ul in tara...

aici fiecare face cum vrea...poate unii nu vor sa plateasca dublu pe amazon...si sa dea dar 24% din TVA(si poate reusesc sa scape cu mai putin dak se cunoasc cu cei de la vama)

12. #4432 SP
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    de ce se merita sa iei produse cu pret mare de la amazon direct?...ca sunt ce-i mai siguri selleri???sau ca nu mai platesti TVA-ul in tara...

aici fiecare face cum vrea...poate unii nu vor sa plateasca dublu pe amazon...si sa dea dar 24% din TVA(si poate reusesc sa scape cu mai putin dak se cunoasc cu cei de la vama)
    eu mi-am luat un monitor la care nu imi convenea sa platesc vama de vreo 2 3 milioane la noi...mai ales din buzunarul meu ...

13. #4433 SP
    Member hcm90's Avatar

14. #4434 SP
    Banned devil night's Avatar
    nui prea rentabil hitul de la classify this

15. #4435 SP
    plus de asta s-ar putea sa aveti nemultumiri cu el...mie mi-a respisn 377 fara nici un motiv si fara sa imi dea dovada ...plus de asta a raspuns si naspa cand i-am trimis mail..

16. #4436 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Mie mi le plateste mereu.Nu le plateste atunci cand iau ban inainte ca el sa le verifice.

17. #4437 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Sunt multi care sunt nemultumiti de Classify This, vedeti review-urile workerilor. Eu i-as evita in locul vostru, n-as risca.

18. #4438 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu ziceam de Classify It

19. #4439 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Classify this Ads cam in cat timp accepta?

20. #4440 SP
    Junior Member rawl123's Avatar
    un magazin de electronice se poate? si deasemeanea cam cat ar costa un xbox 360+transport? nou, folosit nu conteaza... :-s

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 312 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 ... LastLast