eu am citit toate paginile am gasit acu deabia dar nu pe forumul vostru pastilutza pai bine ma iti era greu sa spui ca poate veni si prin posta?
eu am citit toate paginile am gasit acu deabia dar nu pe forumul vostru pastilutza pai bine ma iti era greu sa spui ca poate veni si prin posta?
Imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa citesc 221 de pagini,am inceput Mturk acum 3 zile , pana atunci nu stiam absolut nimic de site-ul acesta. Am sa imi fac timp si am sa citesc toate posturile din urma, sincer sa va zic la inceput am crezut ca este un site nasol la fel ca oricare altul de pe internetul asta stil (paytoclick) pana ce am vazut ca lumea chiar primeste bani pe acel site. in 3 zile am facut 20 de $ , nu este mult dar avand in vedere ca sunt doar 3 zile este super ok. inca odata imi cer scuze pt ca nu am avut timp sa citesc , si va multumesc mult pt raspuns.
)....odata am facut 60$ in 1-2 ore.......depinde de noroc...dak bag hit-uri bune si sa fii pe faza....
la alea 60$....am prins product listining de 0.80$.....a fost ultima oara cred cand a platti 80c pe hit...acum doar 15c mai este
Hituri bune apar si dispar, trebuie sa stai la panda zilnic sau sa folosesti niste alerte prin mail de la requesterii favoriti (folosesti turkalert.com pt asta). Depinde si unde ai facut contul, pe US gasesti hituri mai bune, de regula.
ps: Dolores Labs suck, eu i-am banat, nu vreau sa mai aud de ei. Spameaza toata ziua cu hituri aberante si sunt si foarte exigenti.
ps2: nu te aventura la hituri ce promit recompense mai mari de 2 USD/hit, in general sunt tzepari care iti vor da reject si eventual si block.
ps3: foloseste neaparat extensia de browser Turkopticon, pt a verifica daca requesterul este de incredere.
ps4: cand cauti hituri, selecteaza Sort by: HITs Available (most first), Reward Amount (most first) si HIT Creation Date (newest first). Eu cel putin asa fac, cel mai des folosesc sort by most hits.
nu e vorba de cerut scuze...dit...nu ai de ce ..dar cu vreo 20 de posturi in urma la fel s-a mai apucat cineva de mturk si s-a explicat ce si cum...cel mai bine e sa te experimentezi..adica te tot uiti pe site...ca nimeni nu s-a nascut invatat si multi dintre noi am descoperit singuri miscarile...
eventual treaba asta cu mura in gura gen -> link si "zice-mi si mie cat costa" suna aiurea tare ...a para malaiata in gura lu' natafleata...
spor la bani
---------- Post added 04-02-2011 at 09:48 PM ----------
mai zic o data (sper si pentru ultima) sub pretul produsului apare firma care trimite..click pe ea..a 3-a casuta is shipping rates...acolo iti arata daca trimite in europa sau nu..respectiv tarifele de drum...difera de la firma la firma...produsule cu pret mare se merita sa le iei de la amazon direct...la descriere iti zice "this item is also available out of US" sau ceva de genul...alte nelamuriri?
---------- Post added 04-02-2011 at 09:51 PM ----------
PS: eu am cont de Romania si fac in jur de 100 110 pe saptamana ...indeplinesc si cam toate conditiile care le cer...gen ratia si un anumit numar de hituri...pentru incepatori e mai greu pana se stabilizeaza la capitolul cerinte...dar dupa aia merge uns
de ce se merita sa iei produse cu pret mare de la amazon direct?...ca sunt ce-i mai siguri selleri???sau ca nu mai platesti TVA-ul in tara...
aici fiecare face cum vrea...poate unii nu vor sa plateasca dublu pe amazon...si sa dea dar 24% din TVA(si poate reusesc sa scape cu mai putin dak se cunoasc cu cei de la vama)
pt cei cu cont de us au pus Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.![]()
plus de asta s-ar putea sa aveti nemultumiri cu el...mie mi-a respisn 377 fara nici un motiv si fara sa imi dea dovada ...plus de asta a raspuns si naspa cand i-am trimis mail..
Mie mi le plateste mereu.Nu le plateste atunci cand iau ban inainte ca el sa le verifice.
Sunt multi care sunt nemultumiti de Classify This, vedeti review-urile workerilor. Eu i-as evita in locul vostru, n-as risca.
un magazin de electronice se poate? si deasemeanea cam cat ar costa un xbox 360+transport? nou, folosit nu conteaza... :-s
Bookmarks