Vreau si eu magazine de incaltaminte in special Supra High Tops !!! Va rog mult !
Am facut vreo 250 intr-o zi, iar 250 intr-o alta zi (dupa fusul orar de la ei), mai mult sau mai putin cu cateva; deci am aproximativ vreo 500 facute pe cont in mai putin de 24 de ore. Contul este de US.
In legatura cu acel cod pe care mi-l cer ei, mi s-a mai intamplat pe vreo 2 conturi acelasi fenomen, dar atunci au fost de la amazon payments cererile, nicidecum direct pe mturk.
s-au cam terminat hiturile
nu am avut o zi atat de buna de la produniverse incoace
176 aprobate 5 respinse(in primele 20...pana m-am acomodat putin) +50 dolari de la classify it...(inca pending)
imi pare rau ca nu am facut si ieri...pt ca am vazut ca sunt dar nici nu m-am uitat la ele
dar e bine si atat(foarte bine)
voi cat ati facut?
---------- Post added 23-12-2010 at 03:44 AM ----------
edit:
vad ca mai sunt dar cand dau skip la hit tot nu apare nimic...asa e si la voi?
nebunule)...212$ intr-o zi
..aur curat...
ce pot sa zic...a platit super bine pentru ce era de facut...
defapt 250$ in 2 zile, cat faceam de obicei in 2 luni, dupa un calcul mai atent am facut 318 si am scos 237.6$
LE: o bagat iar
Your request was not completed successfully.Please try it again. If you continue to receive this message, please try your request again later.
mai primeste careva mesajul asta?
edit.
cred ca au limita la 200 hituri aprobate pe zi....
ar fi singura explicatie
da, toata lumea il primeste, cred ca au ei ceva probleme, la alte hituri nu sunt probleme
si o virat o transa de $![]()
probabil le-a scos si pregateste alta tura...pomana curata...tre sa ii aprindem o lumanare la vii...si sa ridicam palaria in fata lui...un adevarat mos craciun![]()
da...ai dreptate antifacat...vad ca sunt doar 136 hit-uri...nu mai scad...e o problema de la el....pregateste crek vreo 20k sa puna)
vad ca toti is bucurosi....cred ca mai sunt...dar care nu posteaza...imi pare rau de aia care nu au prins
pai nimeni nu e perfect...am si eu 5 respinse...asta e......am sa cresc ratia cu alt hit...dar merita la 0.80$per hit sa scada oleak
---------- Post added 23-12-2010 at 07:13 PM ----------
nu am zis eu...walkman nu a prins nimicfacem de la product listining....ceva cu COMPARAISON incepe...scrii acolo ...si-ti arata..dar acum nu mai sunt
Bookmarks