Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 141 of 312 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 191 241 ... LastLast
Results 2,801 to 2,820 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2801 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by HawK View Post
    Stiu, dar daca alte hit-uri mai bune nu mai sunt .
    eu astept sa bage hit-uri cu is this a web site . Daca sunt in jur de 4000 , atunci ii clar : 900-1000 fac eu .

2. #2802 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Dude, mi-am stricat ratia cu ''This is a web page'', si nu le-am facut la misto sau ceva de genu' dar din 300 , 124 sunt rejected . Ce nu am facut bine oare ?

3. #2803 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    400 facute, 20 rejected. Primele hit-uri rejected pe contul asta. lol

4. #2804 SP
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Dude, mi-am stricat ratia cu ''This is a web page'', si nu le-am facut la misto sau ceva de genu' dar din 300 , 124 sunt rejected . Ce nu am facut bine oare ?
    ei mama :d ; La mine din 1000 de hit-uri doar 60 rejected . guess i`m lucky . Da la pagini dinalea la care arata numa numere si cifre ce puneti ?

5. #2805 SP
    Le pun cu No. Tu?

6. #2806 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Le pun cu No. Tu?
    pai si eu pun no . Da tre sa scrii ceva in casuta de mai jos . Eu scriu : the page did not load . Desi in mod normal ar tebui the page did not load properly ... sau ceva de genu . Cred ca asta ii singuru motiv pt care primesc reject

7. #2807 SP
    Dar paginile in care se vede doar un Log-in, dar se vede ca daca ai avea cont ar fi o pagina completa ?

8. #2808 SP
    Dar paginile in care se vede doar un Log-in, dar se vede ca daca ai avea cont ar fi o pagina completa ?
    inca nu mi-ai raspuns la intrebare . Tu ce scrii in cazu literelor si a cifrelor . Si sa iti raspund eu la interbare : cand imi arta alea cu Log-in eu zic numele site-ului si zic ca ii bun (yes )

9. #2809 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Da la pagini dinalea la care arata numa numere si cifre ce puneti ?
    Le pun cu No.

10. #2810 SP
    a sorry . deci un No ajunge . thx

11. #2811 SP
    Aaa.. te refereai la ce scriu. Scriu ceva de genul: almost blank page sau blank page with characters. Dar nu cred ca e asa important ce scrii la No. Conteaza sa fie la fel cu alti 2 turkeri.

12. #2812 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nu conteaza ce scrii acolo. Eu am facut odata 500 si la toate am pus ceva random, gen kdfsd. Important e sa bifezi bine Yes/No, ptr ca requesterul asta compara

13. #2813 SP
    Am aflat intre timp unde am gresit la acele hit-uri, mie ciuda ca pana sa le fac , din 1000 si ceva de hit-uri doar 4 erau rejected, asta e . Am citit toate paginile acestui topic si am vazut ca unele produse comandate vin la vama, cum adica ? Trebuie sa ma duc la granita sa le ridic ?!

14. #2814 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu, Tudor. lol
    Produsele ajung la Oficiul Postal Vamal din orasul tau. Primesti un aviz sa te duci sa iti ridici coletul.

15. #2815 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Nu, Tudor. lol
    Produsele ajung la Oficiul Postal Vamal din orasul tau. Primesti un aviz sa te duci sa iti ridici coletul.

Mersi , ma gandeam eu, chiar era culmea sa fie asa

16. #2816 SP
    Junior Member Fragrance's Avatar
    Eram și eu fericit crez�nd că au venit la poșta de l�ngă mine, c�nd colo, la oficiul poștal vamal, 50km depărtate.F**k it, pentru 11$ c�t costă webcamu, lol

@posts 1 !?

17. #2817 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Give me more ways to disburse my earnings (International bank transfer, virtual currencies, donate to charities)

Puteti incerca, tot pentru 2 centi, https://www.mturk.com/mturk/preview?...IMQF4QS1K0V58C tot din categoria celor cu blemished images. Adevarat, necesita un neuron in plus fata de "Is this a web..." dar in lipsa de alternative eu zic ca merita...

Altceva, am primit pe mail un chestionar de la Mturk, probabil il aveti si voi. Am gasit la un item "Give me more ways to disburse my earnings (International bank transfer, virtual currencies, donate to charities)"

Credeti ca se poate implementa asa ceva? Completati cehstionarul, poate vom avea noroc si scoatem banii pe card.

18. #2818 SP

19. #2819 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Cam multa bataie de cap... Am stat cam 5 minute la 18 imagini pentru 10 centi, iar din cate stiu trebuie sa fie chiar perfecte chenarele, altfel le refuza....

Hit interesant pt. 3 centi https://www.mturk.com/mturk/preview?...WJTLF2HEK4F32R

20. #2820 SP
    @ nekalexys

Ai dreptate, eu am crezut la inceput ca da 10 centi per poza .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 141 of 312 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 191 241 ... LastLast