Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 255 of 312 FirstFirst ... 155 205 245 253 254 255 256 257 265 305 ... LastLast
Results 5,081 to 5,100 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5081 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Vad ca mi-au aprobat cam toate survey-urile ,am strans 10$ pana acuma si mai am cateva oferte de 3,1 si 0.50$ care sunt inca in asteptare

2. #5082 SP
    Member Florin27's Avatar
    Vreau sa tin contul de us pentru toate hiturile iar cel de franta intru pe el numai cand baga classify it.

3. #5083 SP
    Junior Member eXe1515's Avatar
    Dudel vezi ca numarul ala nici macar nu existax(mi-a raspuns o cucoana ca cica e greseala

---------- Post added 21-03-2011 at 08:22 AM ----------

a da si cand mama naibi sa facut tva 24%?

4. #5084 SP
    Member eecode's Avatar
    S-a facut de un an de zile, nu prea esti la curent cu noutatile astea...

5. #5085 SP
    am de platit pe colet 100 lei

6. #5086 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Da,s-a scumpit tva-ul ..si eu am castigat un PSP Bundle de la Lockerz si am platit vreo 150 RON pe el...

7. #5087 SP
    da raw de tot oare de ce dupa ce ca suntem si in criza mai scumpeste si vama

8. #5088 SP
    Junior Member Maxbleik's Avatar
    pai trebuia sai dai sati trimita ca gift...

9. #5089 SP
    Junior Member Marius G.'s Avatar
    Si daca trimite Amazonul un produs impachetat de "gift", te scuteste de tva la vama?

10. #5090 SP
    Member Szergiu's Avatar
    De la amazon platesti TVA-ul cand finalizezi comanda(apare sub forma de taxe de import sau asa ceva)
    Azi mi-a venit si mie ultima comanda...comanda a fost de 175$ cu toate taxele...
    Desi am platit tva si tot ce trebuia la amazon cei de la ups tot vroiau sa ma taxeze...
    I-am sunat ...le-am spus ca pot dovedi cu factura ca am platit...si pe pachet au pus o nota(biletel)pe care scria ca nu trebuie sa incaseze taxe...
    Dar sub acel bilet era chitanta cu TVA + nu stiu ce taxe...in fine

@ 2 perechi de sandale si 2 portofele

11. #5091 SP
    Member yyomax's Avatar
    ce ti-ai luat?

12. #5092 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Cam cat timp ia sa iti intre bani in contul de mturk. Dupa ce requesterul ti'a acceptat munca? Ca deja incep sa transpir am o suma maricica ce nas vrea sa o pierd

13. #5093 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Vreo 2 zile am observat...

14. #5094 SP
    Member eecode's Avatar
    Cateva ore.

15. #5095 SP
    Junior Member Maxbleik's Avatar
    75 dolari din product listings , asa ceva nam prins niciodata ...de s-ar baga si azi:-"

---------- Post added 22-03-2011 at 08:12 AM ----------

Quote Originally Posted by Marius G. View Post
    Si daca trimite Amazonul un produs impachetat de "gift", te scuteste de tva la vama?
    eu am comandat de 3 ori pana acuma , de fiecare data am selectat "this will be a gift" , si am platit 0 lei la vama...nush exact cum e treaba.

16. #5096 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by Maxbleik View Post
    eu am comandat de 3 ori pana acuma , de fiecare data am selectat "this will be a gift" , si am platit 0 lei la vama...nush exact cum e treaba.
    depinde si de valoarea trecuta pe pachetele pe care le-ai comandat

17. #5097 SP
    am ridicat ps2 si m-a iertat vamesul.Acu am alta problema care aveti ps2 cum ati facut cu alimentarea de la cracanele alea ca la mine sunt diferite rau de tot ..

18. #5098 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Maxbleik View Post
    75 dolari din product listings , asa ceva nam prins niciodata ...de s-ar baga si azi:-"

---------- Post added 22-03-2011 at 08:12 AM ----------

au fost de 80 de centi?

19. #5099 SP
    Member Florin27's Avatar
    15

20. #5100 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Pacat ca ca exista limita de 500 de hituri per zi ,ca treceam lejer de 100$ ieri. Sa speram ca mai baga si azi :X

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 255 of 312 FirstFirst ... 155 205 245 253 254 255 256 257 265 305 ... LastLast