De curiozitate, voi cam cate hit-uri faceti pe zi si ce sume (astronomice sau nu) obtineti din ele?
De curiozitate, voi cam cate hit-uri faceti pe zi si ce sume (astronomice sau nu) obtineti din ele?
Cand sunt hituri bune eu fac cam 5000 pe zi.Suma maxima obtinuta intr-o zi a fost 125$.
Acum merge prost tare.8-10 dolari maxim pe zi.Am avut zile si cu sute de dolari....dar acum cu recesiunea se simte o usoara scadere.
Din ce Dumnezeu faceti 8-10$ pe zi in conditiile in care sunt cele mai proaste HIT-uri ? Ce faceti ?
BogdanN1, cum ai reusit sa strangi atat intr-o zi ? eu abia de string 6 $ pe zi.
de curiozitate, cate ore stati pe mturk ?
si daca tot ajungeti la sumele astea mai postati si voi aici hit-uri.
Nu va panicati asa...ocaziu lu Bogdan este 1 in viata.A avut noroc cu acel cont de US si a facut niste hit-uri la nimereala ...cand sunt 500k hit-uri nu mai sta nimeni sa le verifice rezultatele.
EDIT: Ma ajuta si pe mine cnv sa imi iau aceasta calificare?
Choose the best category for this Home & Garden product![]()
https://www.mturk.com/mturk/preview?...R0YQJOZF0ZU14J
Hit relativ usor, sa extragi textul si data unui articol de pe un site. 0.03
parca...dar nu sunt sigur
Luigi...hitu ala cu web page...pui numle sieului...le mai pui la vrajeala...mai pui cate unu baunsa nu bata la ochi
Nici eu nu prea o am.Am inpresia ca trebuie sa o faci pe aia speciala pt acel hit si dupa iti da Expert.
p.s:Am facut 13 dolari din alea "Is this a web page..."
pai nu e tot timpu...
daca era aveam pe putin 50$/zi
le baga ba seara ba pe la amiaz...cu li se....lor![]()
Bookmarks