Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 312 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 259 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3161 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by eecode View Post
    wall-e, nu vad rostul de ce ai face un cont pe USA. Chiar daca ai cont cu domiciliere in USA, nu poti face nici-o smecherie sa trimiti bani in Romania.
    Szergiu, se face un singur card pentru a putea transfera bani de pe mturk. Daca ai un prieten in state ar fi perfect! Pe Amazon.Com poti adauga cate carduri vrei.

@eecode:

@Wall-eaca iti faci cont de US poti sa faci anumite hit-uri banoase la care au prioritate numai americanii.Ca sa iti cauti date dute pe google si da search "fake name generator" si ai acolo cate nume vrei.
    @Szergiu:Nu te complica.Mai ales ca nu faci totul corect si s-ar putea sa iti faci mai multe belele.

2. #3162 SP
    Member Szergiu's Avatar
    @daca nu stii sigur nu incurca lumea...
    in sua nu exista paypal?...banii se pot transfera de la o banca din sua la una din ro...
    cate despre bani cred ca e mai bine cu produse...aici s-ar duce pe prostii si tot nu m as alege cu mare lucru...e bine asa cum e..

3. #3163 SP
    Member eecode's Avatar
    Nu inteleg ce vi se pare ca am spus gresit. Eu am luat totul in mod legal. Si este mult mai practic sa-ti faci cont pe FRANTA decat pe USA, majoritatea hiturilor din USA nu pot sa le faca decat cei care stiu foarte bine engleza (deci degeaba va faceti cont in state). Si repet, degeaba ai cont pe USA ca banii tot nu-i poti lua daca nu ai o ruda in statele unite...

Szergiu,spune adio contului daca faci acest lucru (in cazul in care chiar functioneaza) desi ma indoiesc. Si pentru a scoate banii este necesar sa-i pastrezi la mturk (nu pe amazon) si asta e un risc pentru ca poti oricand sa te trezesti cu contul inchis definitiv si fara bani.

4. #3164 SP
    Member Szergiu's Avatar
    ca sa ii poti transfera trebuie sa ii ai pe amazon payments...
    conturile se blocheaza doar pe mturk alea de pe amazon pay... raman si dupa banare
    cand iti faci cont pe mturk se face si pe amazon .com si pe amazon payments...
    cat despre sua si engleza...dom'le tot site u e in engleza...
    de unde stii tu faza cu cardul...

te caracterizeaza bine semnatura

5. #3165 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Cine are idee ce sa-mi iau de 106$ ?

6. #3166 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    ca sa ii poti transfera trebuie sa ii ai pe amazon payments...
    conturile se blocheaza doar pe mturk alea de pe amazon pay... raman si dupa banare
    cand iti faci cont pe mturk se face si pe amazon .com si pe amazon payments...
    cat despre sua si engleza...dom'le tot site u e in engleza...
    de unde stii tu faza cu cardul...

te caracterizeaza bine semnatura
    se pare ca nu sti nimic despre Amazon Mechanical Turk. Daca ai pus banii de pe mturk pe amazon, i-ati adio caci nu poti sa-i mai scoti chiar daca esti american. Cand vrei sa transferi banii si ai cont american, te vor intreba daca vei sa-i transferi in Amazon.com gift sau direct pe contul bancar/card. Daca banii ajung in Amazon.com gift nu cred ca mai ai sanse sa-i scoti ca bani (daia se si numeste gift).

Cracks, e plin amazonul de produse. Nu stim ce ti-ar place tie.

7. #3167 SP
    Member Szergiu's Avatar
    lasa -ne omule ca esti paralel(no offense)
    faci pe desteptul dar nu stii cu ce se mananca
    cand iti faci cont pe mturk.com ti se creeaza cont si pe payments.amazon.com si pe amazon.com
    pe tine cand te plateste un requester si apara banii PAID ...nu mai ai de ce sa iti faci griji pentru ca banii sunt in contul de pe payments.amazon.com
    si eu nu am zis ca banii transferati pe amazon(gift card) pot fi transferati pe card bancar(usa)..a intrebat altcineva mai sus
    citeste de 10 ori ce am scris eu in postul de mai sus si apoi da-ti cu parerea despre cate stiu eu despre mturk
    cum am masi spus..te caracterizeaza din plin semnatura

cracks
    daca nu stii da'mi contul mie si gasesc euglumesc...cumpara ceva de pe amazon dupa care vinzi la noi...
    dar de 100 de dolari cred ca gasesti ceva ce te ar interesa
    eu vreau sa imi iau niste casti...si poate mai iau 2 lasere si 2 brichete zippo
    brichetele sunt perefecte pentru un cadou..laserele se vand rapid cu 80 de ron la noi(20$ pe amazon)

8. #3168 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Szergiu, eu nu cred ca-i asa(partea cu daca banii sunt pe payments nu ai de ce sa-ti faci griji) pt. ca de ex. Tudoran are banii pe payments si nu-i poate folosi. Stiu ca pe payments ai optiunea de transfer in gift card balance dar nu merge.
    Daca stii tu vreun secret zi-ne si noua.

9. #3169 SP
    Member eecode's Avatar
    lasa -ne omule ca esti paralel(no offense)
    faci pe desteptul dar nu stii cu ce se mananca
    cand iti faci cont pe mturk.com ti se creeaza cont si pe payments.amazon.com si pe amazon.com
    pe tine cand te plateste un requester si apara banii PAID ...nu mai ai de ce sa iti faci griji pentru ca banii sunt in contul de pe payments.amazon.com
    si eu nu am zis ca banii transferati pe amazon(gift card) pot fi transferati pe card bancar(usa)..a intrebat altcineva mai sus
    citeste de 10 ori ce am scris eu in postul de mai sus si apoi da-ti cu parerea despre cate stiu eu despre mturk
    cum am masi spus..te caracterizeaza din plin semnatura
    E bine ca tu spui una, tu spui alta.... Iti poti face griji, deoarece banii daca raman in mturk.com nu ii mai poti scoate, sunt definitiv blocati (am dreptate?)
    Tu nu sti nimic despre mturk, esti paralel cu forumul asta, cu mturk, cu tara in care traiesti, cu lumea, esti un fel de Vadim...

Spune-mi tu Domnule stie tot: Daca mi-au inchis contul pe mturk si banii nu am apucat sa-i transfer pe amazon.com, ce pot sa fac?

Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Szergiu, eu nu cred ca-i asa(partea cu daca banii sunt pe payments nu ai de ce sa-ti faci griji) pt. ca de ex. Tudoran are banii pe payments si nu-i poate folosi. Stiu ca pe payments ai optiunea de transfer in gift card balance dar nu merge.
    Daca stii tu vreun secret zi-ne si noua.
    Asa e, lumineaza-ne si pe noi ca eu am pierdut fix 520$ in modul asta.

10. #3170 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Asa e, lumineaza-ne si pe noi ca eu am pierdut fix 520$ in modul asta.
    eu numa 400-440 . so close . Cand afli cum poti scoate banii , sa imi zici si mie . Itu dau 50 de dolari (oferta valabila tuturor celor care ma pot ajuta sa imi recuperez banii )

11. #3171 SP
    Member Szergiu's Avatar
    imi cer scuze pt ce am spus mai sus.
    am gresit cand am spus ca de pe un cont blocat se pot transfera banii...este scris si in regulile site'ului mturk.ceva de genul dupa banare banii nu mai pot fi recuperati(nu mi se pare prea corect)
    am patit ceva asemanator ...la mine banii erau aproved dar nu paid...

si ecode take it easy...ca poate iti explodeaza vreo vena...

12. #3172 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    mai bine terminati cu jignirile si spuneti-mi si mie cum se numeste requesterul care pune "is this a web page" ca sa-l pun la alarma

13. #3173 SP
    Member ionutz727's Avatar

14. #3174 SP
    Member eecode's Avatar
    Classify This Ce alarma?

15. #3175 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Classify This Ce alarma?
    turkalert, un site care iti trimite mail atunci cand un requester sau mai multi alesi de tine baga hituri

16. #3176 SP
    Member eecode's Avatar
    Asta n-am stiut. Banuiesc ca Mechanical Turk Requester HIT Alerts by E-mail | TurkAlert.com este site-ul pe care va inscrieti si voi. Mersi!

17. #3177 SP
    Member Szergiu's Avatar

18. #3178 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu astept uncharted si unreal de la prima comanda lol
    Mai nou tre sa vina gow3 + hawx pana in 7 sept si singstar cu microfoane :X.
    + am de gand sa fac precomanda la gt5 :X

19. #3179 SP
    Member eecode's Avatar
    Eu numai astept nimic. Numai am comenzi pe drum. Astept sa fac 1.000$ sa pot comanda tot ce vreau o singura data. Am abia 350$

20. #3180 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    voi ce va mai comandati baieti?ca rar tare vad cate unul care sa posteze ce si-a cumparat
    mie astea mi-au ajuns deja...
    Amazon.com: 50mw 532nm Astronomy Green Laser Pointer: HDE
    e super laserul...dar trebuie sa ii puneti baterii mai bune ca alea cu care vine sunt slabe...
    cu baterii bune se vede noaptea pe cer o "raza" super...
    de mult timp am vrut sa incerc asa ceva dar tot aveam alte prioritati...
    Amazon.com: Zippo Brushed Chrome Pocket Lighter: Sports & Outdoors
    zippo...cine stie cunoaste...
    Iar azi am golit contul de tot...
    Amazon.com: Skullcandy Hesh Headphones S6HECZ-078 (Shattered Rasta): Electronics
    Culoarea gri....abia astept sa le incerc...
    Amazon.com: Zippo Venetian Design High Polish Brass Pocket Lighter: Sports & Outdoors
    Amazon.com: Zippo Scroll Satin Chrome Lighter: Sports & Outdoors
    Amazon.com: Zippo Lighter Texas Twister Emblem Black Ice: Sports & Outdoors

zippo...again...
    postati si voi...

Bine ca nu ti-ai luat Rasta)erai putin Xerox daca iti luai Rasta)).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.