aveti grija cu hit-urile de la vinertech, unui prieten de pe messenger ia fost suspendat contul de la acest requester.
aveti grija cu hit-urile de la vinertech, unui prieten de pe messenger ia fost suspendat contul de la acest requester.
Classify this advertiser vad ca nu mai da reject din prima.Trebuie sa le faceti cu mare atentie altfel..."BANG" le respinge pe toate.Am 400 de hituri facute pana acum.
La poza 1 imi da eroare acum, nici n-am mai reusit sa ajung la poza cu pricina lua-i-ar iadu' de lei.... Daca mai continui in ritmul asta o sa iau calmante![]()
NU stiu care e treaba.Mie nu mi'a dat reject la nimic....am 550 facute.Vai ce frica imi este sa nu bulesc si contul asta![]()
Sper sa nu pun intrebari stupide, dar sunteti siguri ca ati facut corect hit-urile? Eu mai facusem dintr-astea acum doua saptamani si n-am avut probleme. Ideea e sa cautati mai intai in text box-ul din stanga numele advertiserului si, daca nu exista, il scrieti in text box-ul din dreapta si add a new product.
Eu pe contul vechi am peste 5000 de hituri Classify.... facute...toate acceptate.Acum am ajuns la 600...sper sa nu mi le stearga cand ajung la 1000
---------- Post added 04-03-2010 at 10:15 PM ----------
Poti sa incerci sa te certi cu ei pe mail.Si daca nu iti da nici un motiv incearca si un mail la Mturk...
Nu mi se pare corect.
---------- Post added 04-03-2010 at 11:02 PM ----------
Am ajuns la 1000 de hituri.Daca mi le respinge pe toate s'a dus naibii si contul asta.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...8CP7UEOZI3T03W
super usor si rapid
mie mi-a interzis sa mai fac, de celol? este ceva limita?
mai nou mi-am luat ban pe mturk...si aveam aproape 11k hits acceptate
mi-au zis ca mi-au dat ban pentru ca am recunoscut si eu ca nu sunt din sua....iar eu aveam contu pe SUA...
nu-i nimic...au mai fost si vor mai fi ban-uri...
acum astept sa se bage un ipod touch 3g care sa se trimita la noi...
chiar ca hiturile cu coreana si japoneza sunt faine...daca stii bine limba faci bani frumosi intr-o zi
zero.
daca iti spune ca requesterul iti interzice...sa il faci inseamna ca te-a blocat de la hiturile lui...
daca e asa e din cauza ca s-au prins ca faci lucru de mantuiala...
poti sa il contactezi si asflei exact![]()
Please answer all questions honestly. There are no right or wrong answers. Please take this quiz only once.
Zero te rog citeste bine instructiunile.
nu
pentru a-mi recupera banii de pe contul blocat(~250$)a trebuit sa le spun ca mi-am schimbat domiciliul...si m-am mutat in romania
contul era pt sua...
e bine si asa...o pot lua de la 0...
nu aveam hituri la pending cand am luat ban...
era bun contul cu 11k hituri acceptate...acolo mai greu scade ratia dar..asta e
bine ca am recuperat banii
si-a revenit requesteru Classify It?parca respingea hiturile intr-o veselie
acum le plateste?
Trebuie sa fac o pauza![]()
Am reusit sa fac 50 de HIT-uri de la How-To-Video (Toate approved). Acum urmeaza bonusul de 5 $.
P.S.: Cele de la Classify It se platesc? Si trebuie sa punem numele produsului sau numele companiei?
damn . Cum ai reusit ? mie aseara din 11 hit-uri , 10 mi-au fost respinse . Acu 2 zile 5 acceptate , acu 3 zile 2 respinge 3 acceptate. nu mai is hit-uri dinalea cum au fost weekend-ul trecut ? la care trebuia sa zici daca produsul respectiv are poza sau nu si daca are destule detalii afisate
. Alea erau beton
![]()
Bookmarks