Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 312 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 170 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #1381 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    aveti grija cu hit-urile de la vinertech, unui prieten de pe messenger ia fost suspendat contul de la acest requester.

2. #1382 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Classify this advertiser vad ca nu mai da reject din prima.Trebuie sa le faceti cu mare atentie altfel..."BANG" le respinge pe toate.Am 400 de hituri facute pana acum.

3. #1383 SP
    Junior Member vimann's Avatar
    La poza 1 imi da eroare acum, nici n-am mai reusit sa ajung la poza cu pricina lua-i-ar iadu' de lei.... Daca mai continui in ritmul asta o sa iau calmante

4. #1384 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Classify this advertiser vad ca nu mai da reject din prima.Trebuie sa le faceti cu mare atentie altfel..."BANG" le respinge pe toate.Am 400 de hituri facute pana acum.
    Pf, m-a terminat. Mi-a dat rejected la toate, si dupa ce am citit ce ai zis tu am mers la sigur si acceptam doar hit-urile unde era clar ca nu este un ad sau nu se incarca imaginea. Gizas.

5. #1385 SP
    NU stiu care e treaba.Mie nu mi'a dat reject la nimic....am 550 facute.Vai ce frica imi este sa nu bulesc si contul asta

6. #1386 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    Sper sa nu pun intrebari stupide, dar sunteti siguri ca ati facut corect hit-urile? Eu mai facusem dintr-astea acum doua saptamani si n-am avut probleme. Ideea e sa cautati mai intai in text box-ul din stanga numele advertiserului si, daca nu exista, il scrieti in text box-ul din dreapta si add a new product.

7. #1387 SP
    Eu pe contul vechi am peste 5000 de hituri Classify.... facute...toate acceptate.Acum am ajuns la 600...sper sa nu mi le stearga cand ajung la 1000

---------- Post added 04-03-2010 at 10:15 PM ----------

Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    Pf, m-a terminat. Mi-a dat rejected la toate, si dupa ce am citit ce ai zis tu am mers la sigur si acceptam doar hit-urile unde era clar ca nu este un ad sau nu se incarca imaginea. Gizas.

Poti sa incerci sa te certi cu ei pe mail.Si daca nu iti da nici un motiv incearca si un mail la Mturk...
    Nu mi se pare corect.

---------- Post added 04-03-2010 at 11:02 PM ----------

Am ajuns la 1000 de hituri.Daca mi le respinge pe toate s'a dus naibii si contul asta.

8. #1388 SP
    un hit bun ?

9. #1389 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    Daca stii coreana exista in continuare hit-ul de 1$

10. #1390 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...8CP7UEOZI3T03W
    super usor si rapid
    mie mi-a interzis sa mai fac, de celol? este ceva limita?

11. #1391 SP
    Member Szergiu's Avatar
    mai nou mi-am luat ban pe mturk...si aveam aproape 11k hits acceptate
    mi-au zis ca mi-au dat ban pentru ca am recunoscut si eu ca nu sunt din sua....iar eu aveam contu pe SUA...
    nu-i nimic...au mai fost si vor mai fi ban-uri...
    acum astept sa se bage un ipod touch 3g care sa se trimita la noi...
    chiar ca hiturile cu coreana si japoneza sunt faine...daca stii bine limba faci bani frumosi intr-o zi

zero.
    daca iti spune ca requesterul iti interzice...sa il faci inseamna ca te-a blocat de la hiturile lui...
    daca e asa e din cauza ca s-au prins ca faci lucru de mantuiala...
    poti sa il contactezi si asflei exact

12. #1392 SP
    tia dat ban permanent ip ?

13. #1393 SP
    Please answer all questions honestly. There are no right or wrong answers. Please take this quiz only once.

Zero te rog citeste bine instructiunile.

14. #1394 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Damnn..am facut cam 100 si mi-au fost aprobate toate

15. #1395 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    tia dat ban permanent ip ?
    nu
    pentru a-mi recupera banii de pe contul blocat(~250$)a trebuit sa le spun ca mi-am schimbat domiciliul...si m-am mutat in romania
    contul era pt sua...
    e bine si asa...o pot lua de la 0...
    nu aveam hituri la pending cand am luat ban...
    era bun contul cu 11k hituri acceptate...acolo mai greu scade ratia dar..asta e
    bine ca am recuperat banii
    si-a revenit requesteru Classify It?parca respingea hiturile intr-o veselie
    acum le plateste?

16. #1396 SP
    de 3 zile fac doar 1-2 $ ..... ceva hituri bune ? greu imi este fara Product Category

17. #1397 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Vezi ca sunt hituri cu How-To

18. #1398 SP
    Member Energizer's Avatar
    Trebuie sa fac o pauza
    Am reusit sa fac 50 de HIT-uri de la How-To-Video (Toate approved). Acum urmeaza bonusul de 5 $ .
    P.S.: Cele de la Classify It se platesc? Si trebuie sa punem numele produsului sau numele companiei?

19. #1399 SP
    Member Szergiu's Avatar
    al companiei...
    cum faceti alea cu how to...si cam cat ia la un job pana il termini

20. #1400 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Trebuie sa fac o pauza
    Am reusit sa fac 50 de HIT-uri de la How-To-Video (Toate approved). Acum urmeaza bonusul de 5 $ .
    P.S.: Cele de la Classify It se platesc? Si trebuie sa punem numele produsului sau numele companiei?
    damn . Cum ai reusit ? mie aseara din 11 hit-uri , 10 mi-au fost respinse . Acu 2 zile 5 acceptate , acu 3 zile 2 respinge 3 acceptate . nu mai is hit-uri dinalea cum au fost weekend-ul trecut ? la care trebuia sa zici daca produsul respectiv are poza sau nu si daca are destule detalii afisate . Alea erau beton

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 312 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 170 ... LastLast